27

Анонимен

преди 9 години

Ко, нееее не беше парламент!!!!! Беше сбирщина за която 70% от електората не излезе да гласува, а от останалите 30% - 15% съставиха мнозинство и правителство на ДС-олигархията!!!На лъжата краката са къси и затова този НЕ-парламент и НЕ-правителство си отиде скоропостижно!!!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Айде стига с това хиляди.2-3 хиляди и то само в началото не са израз на всенародно недоволство.След това останаха 200-300 платени от ГЕРБ ентусиасти,които намериха място в служебното правителство,а очевидно и в следващото редовно.Така че,не ни говорете за принципи и идеали,а за пресметнати действия с цел лични облаги.

25

Анонимен

преди 9 години

Бойко - убиец, крадец, мутра, рекетьор, ***, наглец, егоцентрик, ментор на простаците в България!

24

Анонимен

преди 9 години

Само БКП"ГЕРБ".Долу БКП"БСП" и БКП"ДПС"

23

до 28

преди 9 години

Ей, копирайтъра, измисли нещо сам, иначе трябва да идвам и децата да ти правя!

22

АЙДЕ!

преди 9 години

Ако ГЕРБ дойдат на власт това наистина ще означава че не заслужава да съществува тази нация!С ежедневното промиване на българските мозъци от всички зависими медии в БГ нищо добро не ни чака.

21

Анонимен

преди 9 години

*** народ, избра си *** да ги управлява! Кой ти е виновен, народе, дупнишки крадлив орех за министър-председател ще си избираш!

20

Анонимен

преди 9 години

Асан Генов е свършил кинтите, да го таковам в помака!

19

Анонимен

преди 9 години

Къде го контра протестът?

18

до 23

преди 9 години

Коя болница закриха БСП, ***?!

17

Анонимен

преди 9 години

*** народ, избра си охранител да ги управлява! Кой ти е виновен, народе, рекетьор за министър-председател ще си избираш!

16

РР

преди 9 години

След катастрофалното управление на миндила Орешарски - всеки, който дойде ще е по-добър

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7 изглежда много искаш да си почешеш *** с рязана карабина

14

истината е ,че

преди 9 години

Парламентът, който хиляди платени протестъри и медии пробваха да бутнат, се срути сам от вътре

13

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Честито на всички интелигентни българи оставката на най-продажното безотговорно и корумпирано правителство в историята - това на псевдоекспертът Орешарски.Лилипутът Станишев за пореден път претърпя загуба от будното гражданско общество на България!

12

Барак Ебама

преди 9 години

*** на Пашата, които трошиха пред парламента по заповед на Банкянският *** си свършиха работата, респект!

11

Анонимен

преди 9 години

Ако този народ си избере пак Бойко, значи си заслужава съдбата - рекет, фалити, наши фирми, закриване на болници!

10

Българин

преди 9 години

До АнонименЧе г-н Борисов е това, което Вие го наричате може би имате право - той ограничен, но това че се създаде правителство без политическото участие на партията, спечелила най - много гласове е недопустимо, недопустимо е, че ДПС отново участва във властта по този изуитски начин.

9

БУДА-ла

преди 9 години

Нека да не се лъжем. Тук става въпрос за грабителски Фирми, маскирани под формата на Партии, които целят законно ограбване на народните пари, чрез високи заплати /дори и без да ходят на работа - така на друго място не дават!?.../, "законен" грабеж от изкараните с труд български пари, назован с благозвучното име "субсидии за Партиите", изписване на бензин с километри, колкото 4 обиколки на Земята...В България, най-високата норма на Печалба в съотношение с вложения Труд е създаването на Партия!?

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен1А се командва вече 24г от шепа разбойници олигарси родени от ДС агентите на прехода на които изобщо не им пука на какъв хал е народа!!!! НЕ-хора, които спокойно могат да пуснат танкове, да поставят заграждения и наричат децата ни *** само и само да са на власт!!Атеисти и антихристи, които нямат страх от бога и нямат срам от собствения си народ, винаги невинни, самодоволни и самовлюбени!!!! Майната им.....