24

Анонимен

преди 9 години

държавата спи с години, нито корита почистени, нито предупреждават населението, затова държавата да заплати на 100 % процента щети те на народа. Като казвам държава имам предвид политици и общински чиновници които са спали нека от техните джобове да платят.

23

до 29

преди 9 години

Защо им е на сащ да рушат България разясни ми ,че нещо не мога да включа?????

22

ll

преди 9 години

На умника с Google Earth и нивата на река Огоста и нивелацията на град Мизия искам да му припомня, че преля река Скът а не река Огоста.

21

Анонимен

преди 9 години

А на бас че пак няма да има помощ от ес . САЩ няма да позволи такава помощ,те не рушат бг за да я изграждат после

20

О времена

преди 9 години

Къде е онова подобие на жена Сталинка, защо не дойде да види сънародниците си или и тя като героя от "Приказка за стълбата" се мисли за сестра на Боговете, а тези там долу - наводнените - са *** и ***!

19

Georgi Georgiev

преди 9 години

Всички тук говорят за преливащи язовири , множественно число . Моля ви , бъдете малко по-специфични и ми посочете поне един язовир с името му ! Моето мнение засега за причината на наводнението в Мизия е самото разположение на града . Реките Огоста и Скът в района на Мизия , имат практическо еднакво ниво , което е над по-голямата част oт града . В следствие когато падне по-съществен дъжд , то той просто няма къде да се оттича .

18

Буревестников

преди 9 години

А този "ЩИТ" разпънат над България от "приятелски настроеното" НАТО през 2012 г. ?!?! Сигурно си мислите , че и той е "случаен"?!?! От какво ни "пази"? Защо над нас? Някой да ви е питал дали го искате , Българи? Или всички мълчат като женски полови органи , когато стане дума за това? Някой от продажните ни политици да ви е дал обяснение за това "щит"? Дори елементарно? Никой нали?.. И след него.. рязък скок на нервно-депресивните разстройства.. Онкологични заболявания.. Наводнения.. Земетръси..!

17

Анонимен

преди 9 години

Истината е че всички язовири и обработваемата земя попаднаха в ръцете на мутрите, алфаджиите вместо да сънуват харп по-добре да отидат да разследват язовирите.

16

Буревестников

преди 9 години

.... Някой да каже нещо за тези "ОБЛАЦИ".... Някой от продажните ни политици да е обелил дума? Никой нали? Дори НЕ отричат! Какви са тези "ОБЛАЦИ"? Какво съдържа този "ДЪЖД"? Някой знае ли? Или всички са като щраусите.... заровили си главата в пясъка и си мислят , че са "скрити".... ама з_ _ _ иците им цъфтят нагоре! :( Тази рязка промяна в климата на Балканите и в частност над България.... Тези порои.... наводнения.... Мислите вероятно , че са "случайни" , а?!?! Много овце живеят в БГ май... :(

15

Буревестников

преди 9 години

.... Вместо да ми приказвате празни приказки за реки , излезли от коритата си?! Или прелели язовири?!? И да се "чудите" за "ПРИЧИНАТА"... Най добре погледнете НЕБЕТО НАД МАЙКА БЪЛГАРИЯ в последните години! Аз лично поне от 2010-2011 г. гледам от балкона си "странни самолети", оставящи след себе си "странни дири" , които обаче НЕ изчезват след няколко минути.... а стават точно и конкретно на сиви облаци , които впоследствие се изваляват.... къде? НАД НАС!.... КАКВО СЪДЪРЖАТ ОБАЧЕ ТЕЗИ "ОБЛАЦИ"?!?

14

Анонимен

преди 9 години

Кристалинчето никакво се не чува. Де го това моме, пак ли е по латинска америка ?

13

Анонимен

преди 9 години

Съюзници на сащ ? те са наши господари,чрез ХААРП на карат да слушкаме,сега и АЕЦа ни взеха,който не може да си погаси лихвичката и щрак капана

12

обективен

преди 9 години

ЗАЩО СЛЕД КАТО ОЩЕ В 19ч Е ИМАЛО ПРОБИВ ТОВА НЕ СЕ ОБЯВИ ПО НОВИНАРСКИТЕ ЕМИСИИ.ЗАЩО НЕ СЕ ВКЛЮЧИХА СИРЕНИТЕ.ЗАЩО НЕ ЗАБИХА КАМБАНИТЕ.СЕГА ВСИЧКИ ОБВИНЯВАТ ХОРАТА ЧЕ НЕ ИСКАЛИ ДА НАПУСКАТ ДОМОВЕТЕ СИ.КМЕТА СЕ СЕТИЛ ДА СЕ ОБАДИ НА НИНОВА А НЕ СЕ ОБАДИЛ НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ-СМЕШНИЦИ.

11

Анонимен

преди 9 години

100 години една река,един язовир не преля,стига сте заблуждавали хората с нива и диги,за 40 дни паднаха порои и градушки,това е ХААРП,защо на балканите само в бг вали така ???

10

бай Петко

преди 9 години

До Анонимен 10Ами той щом не се сеща тя не може ли да му налее в г... да поиска бе? Ама и тя май си гледа рахатлъка !

9

Анонимен

преди 9 години

Da ne bi, i ciganskite razrusheni kashti ot choveshka raka v Stara Zagora, da se smqtat kam tiq 500 000 000 mln euro? Ako e taka, bravo na upravnicite na BG, che vse pak se potrudili dane ostavqt Maiki i deca v tova bedstvashto polojenie, koeto vrahlita kato snejni topki sreshtu imushtestvoto na bednite hora!

8

Georgi Georgiev

преди 9 години

Средното ниво на Река Огоста в град Мизия е 33.2 метра над МОРСКОТО НИВО , и това е ФАКТ . Господи , прибери си вересиите !

7

Анонимен

преди 9 години

До бай ПеткоТИ ГЛУХ ЛИ СИ , ИЛИ ТАКА ТИ ИЗНАЕСЯ ? ЖЕНАТА КАЗА ЕВРОПА ДАВА КОГАТО ПОИСКАШ И ЗАЩИТИШ НУЖДАТА СИ ОТ СРЕДСТВА. НАЛИ ОРЕШАРСКИ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПОИСКА ПОМОЩ , А ТОГАВА АКО ЕВРОПА НЕ ДАДЕ ПРИКАЗВАЙ....Т

6

Анонимен

преди 9 години

Кристалина,най много да се снима нахилена до разрушените домове на хората,не ви ли стана ясно че Кристалина е член на цион ???

5

бай Петко

преди 9 години

Кристалинке, няма ли да си мръднеш пръстчето, че да направиш най-сетне нещо за българите, както "оправи" демографския срив чрез сирийските бежанци. Утре ще искаш ЕК да те изберат за еврокомисар! Има българска поговорка "...погледни ме с едното, за да те погледна с двете..." Помисли !!!