24

НИКОГА ВЕЧЕ БКП_БСП

преди 9 години

СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА БКП-БСП+++ДПС Е ВИНАГИ ПОТОП,ЗАТОВА МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА РЕШИТЕ ДА СИ ПРОДАДЕТЕ ГЛАСА НА ТИЯ БОЛШЕВИКИ И АНАДОЛЦИ!!!и точно вчера им беше честването на тия терористи на бузлуджа,и вчера ви го казах тия са проклятието на майка БЪЛГАРИЯ.Над 2милн избити без съд и присъда,три лагера на смъртта пълни с политически затворници,и вчера тази терористична партия има наглостта да чества 123г.съществуване и над 70г.управление на майка България.ВИЕ ТЕРОРИСТИ СТЕ НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ,и които не го проумее България ще страда още,идват избори заличете я тази стогодишна *** и

23

г

преди 9 години

ясно е ,че вече ще трябва да се отделят средства за почистване на реките , язовирите .Ако преди за 10 години тук сме имали по веднъж подобни бедствия , тенденцията е вече за зачестяване А

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23 Много си прав,но някои смятат че водата върви нанагоре :)) , а не нанадоле и затова реват,че някой им е виновен !

21

Анонимен

преди 9 години

Идиотизма вече е тук. Току що една олигофренка от БНТ - говорителка ли е, ДЖурналистка ли е, но това вече е гавра. Това недуразумение се питаше защо в Мизия има вода, след като от вчера там не вали, защо водата не тече към Околчица, защо държавата не се справи с дъждовете. Аман! Знаем виновниците! Знаем кой ще ни спаси.

20

Анонимен

преди 9 години

Само не ми е ясно,що всички реват??? Ми това си е природа и ФИЗИКА !! Щом си построил къща близо до река или водоисточник ,и при това на терен който се намира по-ниско или на равно ,какво друго можеш да очакваш ????

19

Анонимен

преди 9 години

Имало е такива трагедии и по Живково време естествено...Но въпреки че не се е говорило много за това със сигурност виновните са били наказвани а и се е вземало превантивни мерки това да не се повтаря...Дъждът не може да бъде извинение...Сега ще има прехвърляне на топката един на друг докато всичко се забрави и дойде следващата трагедия...

18

Анонимен

преди 9 години

тия хора предпочитат да са се издавили, никога няма да има къде да живеят повече,затова и не щат да се евакуират и къде да се евакуират? В планината да живеят в земляники,скоро всички ще семе там.

17

до 15

преди 9 години

хайде прочети малко за трагедията в Згориград например,една от многото по онова време,това,че не се е говорило толкова,или ти си бил зелен,не значи че не е имало трагедии

16

anonimen

преди 9 години

tova ne e ot poroite - tezi navodneniq sa izkustveno podgotveni - kade tolkova voda ot dajd ta bilo I poroen dajda

15

Анонимен

преди 9 години

Мръсните американци с техния скапан Хаарп убиха 45 сърби тази година и вече 15 българи.Да горите в ада, ***!

14

Анонимен

преди 9 години

При Бай Тошо не ставаха такива трагедии. При социализма имахме държава. Сега нямаме държава. Все повече хора ще си отиват заради мутрите и малоумието, грабежа на България. България вече я няма на картата.

13

Анонимен

преди 9 години

По повод наводненията Първо жалко за хората като гледам тия наводнени къщи ги съжалявам на мен ми се наводни мазете близо една педя преди 2-3 години и още не може да изсъхне добре и Второ по темата за безхаберито тези 2-та наводнени подлези които ги даваха по телевизията от Враца се наводняват още от 70-те години,когато вали много дъжд времето на цъВтящия комунизъм така ,че истината е че безхаберието просото е заложено и то много отдавна.

12

Анонимен

преди 9 години

След нас и потоп - ДЕВИЗА НА БСП!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Кметовете не си вършат работата и трябваше да изкопат по-дълбоки речни корита и дерета заедно с диги няколко километри за да не прелива водата. Къщите и сметищата наблизо са незаконни и се махат. За Мизия бяха достатъчни 2-3 километра по-дълбоко речно корито. Също и да се контролират язовирите. Язовирите са много полезни при суша, но при наводнение, ако не се контролират, почват да преливат и река Скът полудява. Това си го приказваме след всяка катастрофа и пак така до следващия дъжд,Прочети още на: dnes.bg/stranata/2014/08/03/ujasyt-v-miziia-v-snimki.234428

10

от село

преди 9 години

По времето на Герб изровиха всичики тръби на напителни системи и ги продадоха за скрап където се отичаше преливните води от язовирите а сега тия води са тук където ги виждоте на снимката да ревеш ли да псуваш ли незнам

9

Анонимен

преди 9 години

E ТОВА Е 25 ГОДИНИ НАРОДНА ВЛАСТ ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ

8

Nostradamus

преди 9 години

V leto 2014,tam kadeto jiviaha bugarite,zemiata ste se lulee i Ada ste doide,edinici ste sa ocelelite,i Tova ste e novoto nacalo.Nostradamus 785 pr .

7

Анонимен

преди 9 години

*** герберски и бесепарски,дано Господ ви чукне до девето коляно.А вие ако искате това безобразие с България и живота ни да спре-само АТАКА-това е!!!КАЗАХ !

6

Анонимен

преди 9 години

ПОДАРЕТЕ АЕЦА НА САЩ,СПРЕТЕ НАВОДНЕНИЯТА

5

крузейдър

преди 9 години

До емирслед ирак и и либия ще дойде всекиму реда. ако трябва - ще ПОВТАРЯМЕ. хич не се заблуждавай от привидната свобода, която ви ДАВАМЕ. сатърът ни е винаги наточен за СЛАБИТЕ и ГЛУПАВИТЕ.