21

nexussss

преди 9 години

Аз мисля, че на АЕЦ Козлодуй му предстой затваряне...Нима все още има балъци да вярват в светлото бъдеще?!?!?! Бъдете реалисти бре...толкова ли е трудно???????

20

Анонимен

преди 9 години

На ви нато.на ви ес.на ви америка.на ви герб бсп дпс и всичката гад в парламента.не сме ли единни изчезваме като нация...

19

куку

преди 9 години

Защо? след като ще се строи 7 блок не се сложи един от реакторите за АЕЦ Белене , които са готови и сме дали пари за тях, о, да, та те са руски. янките и ЕС ще ни наложат санкции.

18

целта

преди 9 години

Целта на САЩ е икономическото унищожение на държавата и народа.Единици ще забогатеят много за сметка на масите.Тежко и горко на българина.

17

Анонимен

преди 9 години

Хора, не можете ли да разберете или не искате, че трябва да се махнете от тази гнусна територия? Тази балканска територия е обречена ЗАВИНАГИ да бъде *** не само на Европа ами и на половината свят. Трябва да се изчисти от *** и това ще стане само като спрете да серете на тази територия, щото сте се *** чак до ушите!

16

Somebody

преди 9 години

Потреблението на електроенергия е спаднало по две причини: 1/ това, че всички правителства до момента, под диктовката на западни интереси унищожиха българската промишленост, която е най-енергоемкия отрасъл. 2/ Рязко спадна потреблението на битовите абонати заради ВИСОКАТА ЦЕНА на тока! България има нужда от нови ядрени мощности за да се подкопае ценовата хегемония на американските тецове и слънчасалите производители!

15

бай Петко

преди 9 години

Като за последно, колко комисионна взеха подписалите този договор ? Едно време имаше една реклама по ТВ....бъди такъв какъвто си... Г-да сегашни и бъдещи управляващи, не си надскачайте боя и за лично облагодетелстване не с лакомете. Баба ВАНГА на времето казваше...дръще си Русията, тя ще ви помогне... Т. Живков го съдеха за много пари, ама какво излезе, нищо не намериха, може да е нямал като вашите префинтени, пък и на някои фалшиви дипломи, ама не се е блазнел, пък сега, ОЛЕ ЛЕ мале, мода !

14

Анонимен

преди 9 години

Много ясно, че не ги четат тия експертизи - все пак това са (предполагам) стотици страници доста сложен материал, който няма да го побере ни една кратуна на нашите хайванчета в парламента.

13

Анонимен

преди 9 години

Дарете аец на сащ,нека потопа да спре

12

Да

преди 9 години

Винаги съм бил против комунистите....но сега смятам че това е правилен ход, който дори и прикрития агент на Русия---Бойко Борисов---трудно ще предолее........

11

Анонимен

преди 9 години

Ако има растеж на иконимиката, токът няма да стигне и ще се получи режим на тока както беше през 1992-1994 г. Сегашният излишък е изкуствен заради ликвидацията на предприятия през 1997-2000 г. от Костов и пускането на излишни ВЕИ след 2009 г. от ГЕРБ.

10

Вън славяноубийците!

преди 9 години

Сърказъм: Руския атом - най-чистия атом, американския атом - ГМО атом.Вън руските наемници славяноубийци от Украйна.

9

анонимен

преди 9 години

Ами Костов ви го обясни в очите.Кофтито за него е , че и неговият 'хонорар" в КТБ изгърмя, а. ?

8

Анонимен

преди 9 години

Герб сега говорят едно, но когато отвъдокеанските им шефове щракнат с пръсти, ще запеят друга песен. Всички политици защитават интересите на някоя чужда сила, никой не защитава българите!

7

Анонимен

преди 9 години

Според мен трябва да се намерят достатъчно кадърни, знаещи, можещи, чисти хора-политици, които да направят план за възстановяване на българската индустрия и производство. Ама не да произвеждаме от всичко, некачествено и по много както беше при комунизма, а с ясно съзнание в какво сме добри и в какво не. Прави се плана - развиват се тези, тези и тези сектори на индустрията, и като заработи машината нуждите от електричество ще се появят по естествен път. Ама то е много по-лесно да си на Бузлуджа..

6

Анонимен

преди 9 години

Поредната статия (няма новина в нея), която показва, че враг номер едно на земната цивилизация (не само на България) са САЩ

5

Анонимен

преди 9 години

Естествено за да се увеличи потреблението трябва да има нужда от електричество. Основно може да го групирам на два вида:1. Домакинства2. ПроизводствоДемографската криза означава спад в потреблението на домакинствата. Нямаме индустрия и производство, няма нужди от електричество. Единственият вариант тогава остава износът. Но нашите гамени нямат дарбата нито да преговарят, нито да сключват изгодни за България договори. Пък и комшиите вече се усетиха и си строят собствени централи.

4

Анонимен

преди 9 години

И 5 милиона да стане България цените на тока пак ще се вдигат-това е направено за крадене забравете всякаква пазарна икономика

3

Анонимен

преди 9 години

Иванов и СДС ДСБ не казват защо цените не падат след като потреблението пада. Точно обратното цените на ВЕИ и ТЕЦ растат. Вместо фалити се поддържат изкуствено частни и семейни фирми и енергийна мафия.

2

седесар

преди 9 години

Щото договорите на Костов с американците са много смислени ли, че гледам ухиленна физиономия на мастития американец , който ни го казва право в очите:Искате да развалите Договора с ВЕИ , ами извадете 500 мил. и готово.....Къде беше тогава ти бе, другарю експерт ИВАНОВ ?