118

Анонимен

преди 9 години

Вижте, Барак Хюсеин Обама се опитва да запали световна война, още от момента когато получи нобеловата награда за Мир(!!!). То не беше Сирия, то не беше арабската пролет, Либия, Иран, Украйна, а сега вече и Русия. Е тук вече ще си намери майстора!

117

Анонимен

преди 9 години

до АлАко имаш пред вид Чарлз и лейди Камила си много прав, но ако визираш Обонго, би трябвало да напишеш, че са скачали по дърветата!

116

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че плаща. Сега получих няколко чувала с копейки и тръгвам към пункта за цветни метали!)))

115

Анонимен

преди 9 години

Вижте, ако Русия се разпадне, Волжска България отново ще се появи на картата на света, но Дунавската и посестрима ще изчезне... всъшност може и да не изчезне, България има още един Приятел и това е великият Божи народ на Исраел! Вие още не сте видели ислямизма на какви жестоки престъпления е способен, но когато лично станете негови жертви, всички ще застанете на страната на Исраел!

114

жоро

преди 9 години

Путин явно ви плаща.

113

Анонимен

преди 9 години

Писмото на тези сенатори ми прилича на крадецът вика, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! Тоест най- големият терорист и военопрестъпник, същият дето запали войната в Украйна, обвинява свойте жертви, че преди да умрат се съпротивлявали и, че това било страшно престъпление от тяхна страна, а Русия била длъжна само да седи и гледа как избиват руснаците и... Обонго, не си прав и никога няма да се изправиш, но поне не ни мисли за ***!

112

Анонимен

преди 9 години

Обанана,най-големият терорист в света е САЩ а след него са еврейската ,,държава,, --кого заблуждава тоя ***.

111

1c

преди 9 години

До АнонименКупувал съм преди години китайски смартфон от китайска фирма и беше пълен ***. Тъча ми не работеше като хората. Това китайският да стане официален някъде другаде освен в Китай е не възможно защото китайският е един от най-трудните езици.

110

Анонимен

преди 9 години

Правели ги в гаражи... Могат и ги правят, кадърен, грамотен и трудолюбив народ са китайците! Обонго се е хванал срещу руснаците и не вижда, че новият хегемон на този свят не е Русия, а Китай. Ще го разбере, чак когато официалният език в САЩ стане опростеният китайски и всички тръгнат с кецове, велосипеди и ония сини костюмчета.

109

rpg

преди 9 години

Русия трябва да се разпадне на още повече държави за да се спре техният тероризаъм.

108

Анонимен

преди 9 години

За китайците не знам, но има много българи дето си продадоха душиците на Обонго за айфонец и шепа зеленяти ратишляци!

107

Анонимен

преди 9 години

!

106

До НФС

преди 9 години

Нормално е да са по-евтини. Правят ги в някой гараж и може да се окаже като си купиш от този модел че не бачка.

105

1

преди 9 години

Русия да се присъединява към Сащ то друго не и остана.

104

НФБ

преди 9 години

До BКИТАЙСКИЯ ГИГАНТ ХЮАВЕЙ УДАРИ АМЕРИКАНСКИТЕ АЙФОНИ..ХЕМ ПО ЕВТИНИ ХЕМ ПО ПРАКТИЧНИ..ХЕМ ПО-КРАСИВИ..ХЕМ ПО-НАДЕЖДНИ..ХЕМ НЕ ПЛАЩАШ ЗА ВСЯКА СВАЛЕНА ПРОГРАМА..

103

асд

преди 9 години

Когато Сърбия загуби косово, терористи ли бяха косоварите? Бяха само че на американците така им изнася. Разпиляха света с политиката си. НЯМА ЛИ ГОСПОД???? искам да доживея краха им. На Гърците го доживях им съм благодарен за това!

102

НФБ

преди 9 години

ЛОШОТО ЗА САЩ ТЕПЪРВА ИДЕ..СЛЕД ПУТИН НА ВЛАСТ В РУСИЯ ИДВА РУСКИЯ ВОЕНЕН КОМПЛЕКС И ТОГАВА НИКОЙ НЯМА ДА ПРЕГОВАРЯ СЪС САЩ..АРЖЕНТИНА ВЕЧЕ СЕ ОБРЪЩА КЪМ БРИКС.СЛЕДВА Я ВЕНЕЦУЕЛА..ТУРЦИЯ...МЕКСИКО..ОФОРМЯ СЕ АНТИАМЕРИКАНСКИ БЛОК..ЦАР ДОЛАР ВЕЧЕ КУЦА..ЛИПСВА ЛИКВИДНОСТ В АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ..ИКОНОМИКАТА СЕ ЗАБАВЯ..ВОДЕЩИТЕ ЩАТСКИ ИНДЕКСИ ПРИКЛЮЧИХА СЪС СЕРИОЗНИ ЗАГУБИ.. ПОНИЖИНО ТЪРСЕНЕТО НА ПЕТРОЛ В САЩ=СВИВАЩА СЕ ИКОНОМИКА....

101

B

преди 9 години

До Анонимен 144Русия и Китай не са велики сили. На Русия икономиката се крепи само на горивата а на Китай се крепи на щатските компании които имат заводи в Китай. Как ще ми обясниш това - защо в Китай си продават органи от телата за да си купят Айфон.

100

НФБ

преди 9 години

ГОЛЯМА ЗАБЛУДА Е АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ ОБАМА УПРАВЛЯВА САЩ..ТАМ УПРАВЛЯВА ВОЕННО ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС И ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ СЛУЖБИТЕ..ОБАМА АКО НЕ СЛУШКА ЩЕ ГО ОТСТРЕЛЯТ КАТО БРАТЯТА КЕНЕДИ..ПРОБЛЕМА НА САЩ Е ЧЕ БОГАТИТЕ АРАБИ ОТ ГОЛФА И СТРАНИТЕ ОТ СЕВЕРНА АФРИКА НАПУСКАТ С КАПИТАЛИТЕ СИ САЩ..БОГАТИТЕ АЗИАТЦИ СЪЩО НАПУСКАТ САЩ..СТРАХ ОТ САНКЦИИ И ЗАПОРИРАНЕ НА КАПИТАЛИ ДНЕС ВСИЧКИ БЯГАТ КЪМ БАНКОВИЯ ОАЗИС В ШАНХАЙ..ХОНГ КОНГ..БАНКАТА НА БРИКС.ПЕЧАЛБИТЕ СА СИГУРНИ НЯМА РИСК ОТ САНКЦИИ..

99

Анонимен

преди 9 години

А не е ли време САЩ да бъдат обявени за най-големия и най-вредния терорист в света?