65

Анонимен

преди 9 години

Нали скачахте по площадите с двата пръста навремето.Дойде това, което искахте - хак ви е!Или си мислехте, че от небето ще падат рози и мед.

64

Анонимен

преди 9 години

и това със здравето също е кьорфишек - лекарите ще станат от милионери милиардери, а хората пак ще *** като мухи в очакване на линейкатаобществото ни е пропито от корупция и това не е само от последната година

63

Анонимен

преди 9 години

Само за здраве!!! Останалото искате да го гушнете след 5 окт., нали и пак ние ще плащаме!

62

пенсия

преди 9 години

браво този път. Трябва поне бююджета на здр каса

61

Ега си демокрацията

преди 9 години

А пък АБВ искат Президентска република. Да пази Бог!

60

Stefko88

преди 9 години

До #нямадаплатимТо за тях ще си осигурят, след 5-6 годинки като намалеят кинтите, айде пак в парламета за нови и после мястото се отстъпва на колегите за определен срок. Итака деди->баши->внуци-> си управляват. семеен бизнес.

59

#нямадаплатим

преди 9 години

Осигурете пари за здраве и до там.

58

Stefko 88

преди 9 години

Ще ги свиквааа, ама парите за крадене са откраднати и разпределени... И ще актуализират ама дедовиююю... оти вече се налапаха и си биха камшиците.... Пито-платено е ситуацията... сега не президентката, а народа трябва да ги свика на жълтите павета да ги беси един по един иначе все тая колкото и да им се моли като малко детенце на по-големи батковци файда няма, пари на заем само взимат! Пак се видя ,че президентът е никой и партиите ги боли к*ра за него....да ходи да реве на арменския поп.

57

Анонимен

преди 9 години

Плевниченко пак ли ще обяснява, че не бабува на коалицията БОСТАН.

56

ДОН

преди 9 години

ЕЙ ДОЛНО ПОМАЧЕ ЗНАМ ЧЕ ДОГАН ТИЕ ГО Е ВКАРАЛ ВЕЧЕ БЯГАЙ БЪРЗО ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТОАМАН ОТ *** КАТО ТЕБ.ТИ НЕ МИСЛИШ ЗА КАБИНЕТ А КАКВИ ПРАВОМОЩИЯ ДА ИМА В ПОВЕЧЕНЯМА КОЙ ДА ТЕ СПАСИ ВЕЧЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ НЯМА ДА МОГАТ.БЪЛГАРИНА Е ТЪРПЕЛИВ НО ВЕЧЕ ЧАШАТА ПРЕЛЯ ОТ ТВОЯТА ГЛУРОСТ.КОЙ СИ ТИ БЕ НЕЩАСНИК

55

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев прекалено се увлече. Дали той измисля тези глупости или някой го "учи"? "с парламентарните сили и партиите, които имат евродепутати" Ако хората са избрали някого да е евродепутат и да представлява някого е Европарламента, това не означава, че са му дали право да актуализира бюджета и да се разпорежда с народната пара.

54

Анонимен

преди 9 години

Президентът нищо не свиква.Някой него го свиква барабар с партиите.

53

Анонимен

преди 9 години

Нали помните какво побърза да гласува НС - за банките - нито добро, нито лошо, защото иначе - затвор.

52

Анонимен

преди 9 години

Айде горчиво и на Роско, бате Доган като истински мусулман се уреди с втора булка, само за няколко дни

51

Анонимен

преди 9 години

Днешния анализ гласи, че ако има нужда от актуализация, тя трябва да се прави от нов парламент.И не е задължително както иска Борисов, това да става с нови заеми, а може и с намаление на разходи

50

Анонимен

преди 9 години

Да добавя, че освен дето г-н Плевнелиев с действията си се идентифицира като адепт на мафията, то и самите му призиви придобиват криминално-престъпен оттенък, защото по същество сеу явяват опити за склоняване да се извърши невиждана досега у нас кражба на няколко милиарда.

49

Анонимен

преди 9 години

И сега след като публикуваха и някви отчети на КТБ, в който не се види никаквъ дуПка от нам-колко-си милярда, за къф *** щъ ни е тази актуализация?Или Бочко, *** и Доган да си поделят едни парички?

48

Анонимен

преди 9 години

Абе, плюнко жалка, недоразумение идиотско, няма пари, няма! няма! То с празен чек и и на меринджея тъща му ще управлява 3 месеца. Няма пари за лапане, няма и за купуване на изборите. А да те видим сега как ще си върнеш жеста на бате си Тиква.

47

Анонимен

преди 9 години

ROSKA KYDE E ONQ DETO OBRA ONAQ BANKA I KAZA CHE SHTE SE VYRNE I VSICHKO SHTE OBQSNI?PRI ONIQ LI IZBQGA A VE ROSKA?

46

Анонимен

преди 9 години

Не само че няма финансова дупка, но дори има финансов буфер от над 1.4 милиарда лева. Стига бюджетът да се управлява не мафиотски, а професионално. Паникьорските крясъци на "финасовия гений" Боко са за простолюдието. Но цялата тая патаклама се разиграва заради напъните КТБ да бъде фалирана НА ВСЯКА ЦЕНА. И противно на закона, да се обезпечат всички депозити, независимо от размера им. Плюс сладката перспектива за разпродажба на активите на КТБ, където попадат Виваком, Булгартабак и др. Фалитът на КТБ ще позволи и силното обезценяване на кредитите, които доста хора с по-фриволни разбирания смята