3

Анонимен

преди 9 години

абе това да не ти е хладнилник от магазина бе ейй .. ?какво значи не отговаря на очакванията, децата са си деца! Тези явно не случайно нямат сосбствени деца. Ако си бяха родили и "не отговаряха на очакванията" щяха да го заменят ли какво ?

2

Анонимен

преди 9 години

От текста на статията може да бъде направен изводът, че детето всъщност не е изоставено, нито е лишено от грижи - с отглеждането му е било предоставено на роднина на осиновителите. Значи, те са проявили милосърдие към човечето, което са осиновили и не са започнали процедури по разсиновяване, а явно са имали повод за това.Никой няма право да те заблуждава и да ти навре насила в семейството генетично обременено дете от етнос, с когото ти не желаеш да имаш нищо общо.

1

Известно е, че:

преди 9 години

1. Произходът на предлаганите за осиновяване деца често пъти се крие и се дава невярна информация. Хората не желаят да рискуват, взимайки ***. Затова им се казва, че детето е етническо българче.2. Относно здравословното му състояние, не всичко може да се установи още в първите седмици или месеци след неговото раждане. Да не говорим пък за случаите с подхвърлени деца - не се знае коя е майката, следователно и резултати от консултации по време на бременността няма.