167

3 УСА съветник

преди 9 години

му светиха маслото в Мариупол докато се къпе в морето. С изстрел със снайпер го гръмнали отдалече и само го ранили. Докато се надигнат от тревите подплашените охранители и разберат какво става оня взел че се удавил. Бунтовниците казаха на пресконфернция, че са гръмнали танк с *** вътре и който иска от журналистите може да отиде да го види

166

Бай Кастанети

преди 9 години

От 3-4 м руснаците правят само военни маневри/учения на Украинската граница,ама не смеят да я преминат.Казват че не им били готови кастанетите и за това изчаквали.Зъботехниците обещават да побързат със спешната поръчка и до 2-3 г да ги доставят на бойците.

165

ВЕРНО ЛЪЖЦИ СА

преди 9 години

УСА терористите и нашите медии ***. Ама оня залюхания депутат с голата тиква и плитка като донски казак жените от селото щяха да му откъснат главата, ако нямаше 10 полицаи да го пазят. Като го хвана една здрава украинка за плитката, а друга такива шамари му отнесе... добре че бяха полицаите. Първо мъжете в селото го изпроводиха с "леки" потупвания по гърба и задните части, после жените го подхванаха. Каква 3 мобилизация, каква война. ПРАСЕНКО да хваща самолета за САЩ докато още може

164

морски

преди 9 години

Аз пък преброих над 200 000 американски военни по всички континенти.САЩ нямат думата.

163

Александър

преди 9 години

Защо трябва да се срамувам аз заради вас, недоносчете! Едно заглавие не можете да напишете! "НАТО преброи 12000 руски войски и оръжия..." Егати изказа , егати неграмотниците!Това, което ще се изсипе върху укрофашагите ще долети малко от по-далеч.Но е много точно и страшно. Когато с точкови удари изпепелят точните престъпници, ще стане ясно, докъде може да се дърпа мечката за опашлето!И натовци ще поохлабят войнствения си дух, и за попетата ще се отвори работа.И за католическите, и за униатските

162

Анонимен

преди 9 години

До АнтиСССРАко може и пътя хващай за Германия ,че за всички останали ще е по-добре.

161

Смърт за U$A

преди 9 години

Нещо което медиите също не отразяват. Масовите протести срещу мобилизацията на мъжете в Украйна. От днес можете да видите, как един украински депутат го биха в Западна Украйна, защото им обяснявал, че са страхливци. Били страхливци, защото не искали да ходят да се бият срещу сънародниците си от Източна Украйна.Клипа може да го намерите в нета.

160

АнтиСССР

преди 9 години

Аз в момента съм с Германия и ми дават много повече от всеки друг. Купувам им продуктите а те ми дават качество. И аз съм доволен и те. Слущам им музиката , гледам им футбола и филмите , нося им дрехите и им карам колите.

159

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Украинската т.нар. армия е загубила досега около 26 000 души в т. нар. АТО! Над 7500 убити, 12000 ранени и близо 7000 дезертирали ....пардон....безследно изчезнали! Каквото и да пишат зомбитата, Путин ще остане вовеки в световната история, защото е пръв управник на световна сила, който се опълчи срещу сатана и неговото проявление - глобалния неолиберализъм! Руският лидер показа, че царя е гол и че запада върви към тотално самоунищожение! Господ здраве да му дава!

158

Леле че народ

преди 9 години

До Бранник Е че САЩ къде са победили? Е "победиха " в Ирак а то кво стана АнтиСССР А ти кога си бил с Германия и си бил добре бе *** ?????????????????????????????????

157

Анонимен

преди 9 години

До 218Нали няма да те обидя, ако ти кажа, ЧЕ.....РУСИЯ НЕ Е ПОБЕДИЛА В ВСВ, А СССР. Това е същото както сега Германия и ЕС. На страната на ЕДНА ЕДНИЧКА ВЕЛИКА ГЕРМАНИЯ, воюваха и ....ФРАНЦИЯ, РУМЪНИЯ, ЯПОНИЯ ИТАЛИЯ....даже България беше там, но слава богу без военна помощ.

156

АнтиСССР

преди 9 години

Бранник аз човек се чудя как може народа да е толкова *** и да се кланя на руския поробител. От една просперираща европейска държава в братски отношения с Германия се превърнахме в комунистическа червена *** пълна с дебелогъзи шапкари и доносници с петолъчки на челата. Как може да имаме градове с имена на терористи и убийци като Велинград , Димитровград , Благоевград и паметници на жени с пистолети мъже с автомати и деца с гранати. Това е абсолютно падение и срам за нацията.

155

Бранник

преди 9 години

Е русия в коя война победи след ВСВ,( където беше в коалиция срещу една едничка държава Велика Германия)????? Аааа в Афганистан дааа, ама там май ви утрепаха от бой, или не "пЪбедихте" бееее ха, ха

154

Анонимен

преди 9 години

до 206Доколкото разбирам, не баба ти пише тук, а ти самият. Баба ти може и да е видяла нещо лошо от тях, но лично ти едва ли. Може би и мойте прародители люто да са ненавидели и гърците, румънци и т.н.. Това не е обективност

153

Бранник

преди 9 години

Така е 214, Царската ни Армия имаше сили да набута толбухин в *** ..з!!!

152

Анонимен

преди 9 години

Как само съжалявам че 44 година в българската армия е имало съветски шпиони и са заблудили българските генерали. Иначе ако бяхме пратили армията на Дунава щеше да избие зъбите и да разкатае червената ***.

151

Мамбо намбър 5

преди 9 години

Абсолютно нищо лошо не са ни направили американците! Не! Никога не са бомбардирали София, никога не е било това. А капитан Димитър Списаревски торпилира руски а не американски самолет...мдаааааа, такава вече ще бъде официалната история...А, разбира се паметника на Шипка е в чест на американските рейнджъри освободители от...ъъъъ, османските представители.

150

Анонимен

преди 9 години

И от кога станаха страхливи наемници с толкова войни зад себе си. А руснаците къде са се доказали ? Дали те няма да подвият опашки.

149

Бранник

преди 9 години

до НасранникТи си същество, дето цапа със полюшън всичко наоколо си, колко са УБИТИТЕ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА в периода септември- декември 44 г. защо си трайкаш??? Те също са жертви на "народния съд" имената и населените места на ЖЕРТВИТЕ СЛАВА БОГУ ВЕЧЕ СА ИЗВЕСТНИ И ПАРАКЛИСИ ИМ ДИГНА НАРОДА, без една стотинка държавна пара!!! Не като убиеца альошУ, на който България с пари от хазната му издигна паметник, който сега трябва да съборим!

148

Анонимен

преди 9 години

До 202Трябва наистина да сме обективни....Отговори си на въпроса...къде и кога американците сами са воювали и са побеждавали? Същият въпрос за руснаците....Отговори си честно за себе си...и ще намериш обективността.