364

емо

преди 9 години

само *** може да напише подобен коментар/462.терорист номер едно на света е сащ

363

Анонимен

преди 9 години

Терорист 1 в света гледа но не проумява , че целия свят е против него и погнусяващите му действия!!!!

362

ZABOBOL

преди 9 години

Na snimkata:Jivotinskiqt pogled na VLADOLF *** nqma da go spasi.KGB primata.Zvezdichkite zad nego sa dobar predvestnik.USA+ROSSIQ=HUBAV SVQT.Bez KGB PUTIN.Vijdam 50-100 g. napred.OT BELIQT ZABobol.

361

до риторичен

преди 9 години

Ми не живеят на Запад. В Москва си живеят. Кой ти каза, че са на Запад, *** мамин?

360

Риторичен въпрос

преди 9 години

Всеки път питам троловете червени и прости и отговор не получвам. Защо като е толкова хубаво в Русия, дъщерите на Путин живеят на Запад? Този въпрос обезсмисля всички тролски напъни и лъжи.

359

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ДО 443: ,, тодоре, преди по малко от 30 мин. си писал че запада се ислямизира, сега казваш какво от това че в русия живеят мюсулмани, нещо не си ли противоречиш, или не са ти дадени опорни точки днес ? '' ОПОРНИТЕ ТОЧКИ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ГИ ВИДИШ ЗАЩОТО РУСКОТО ВЪНШНО СНОЩИ ЯСНО ПРЕДУПРЕДИ ЕВРОПА ЧЕ ЗАЕМАЙКИ СТРАНАТА НА САЩ Я ЧАКА ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВАТА!

358

топол М

преди 9 години

Лоши преДчуствия за РусияАми да ако на някой му стиска 11000 Руски ядрени бойни глави чакат свойте клиентиРусия има всичко и ще се справи и сама за разлика от третополовите ***

357

Анонимен

преди 9 години

" по публикацията работи Мария Захариева" Горната статия е преписана дословно от CNN.Западните медии сега хвърлят огън и жупел срещу Русия и Путин,защото съвсем скоро ще сме свидетели на нова резервна международна валута ,рубла или юан не знам,знам само че е обезпечена с 40000 тона злато.Лошо ще е тогава за необезпечения и кух долар.Лош е Путин и защото през 2011 е създал борса за горива в Русия ,където купуваш само с рубли ,не с долари.

356

ръгбист

преди 9 години

Никога няма Русия да падне на колене.По скоро ще се откаже от долара и ще го погребе от колкото на колене.Тия санкции ще направят така че Русия ще стане още по силна, ще започне да произвежда стоки които е внасяла, и икономиката и ще стане още по силна.А долара....май е вече на пързалката, там ги стяга чепика краварите...

355

sdh

преди 9 години

Раша, начело с джуджето без коса отново се е насочила към политико-икономическа пропаст от която трудно ще излезе!! Да им се чуди човек на колмплексите на Шутлер и *** около него, защо се опитват да се правят на много силни, особено като знаят , че са една тотална смешка?!? Русия никога не е била толкова зле, колкото сега!! А *** около Шутин би трябвало да го посъветват да вземе да мисли за обединение с ЕС, а не с Азия и Куба! Ако Русия се обедини с ЕС ще е истинска сила, дотогава 0!

354

АТАКИСТ

преди 9 години

до 448Тези българи които изкарват добри пари в Хамерика изобщо не пишат тук във форума или ако пишат, то последното нещо е да бъдат настроени негативно срещу Русия.Ония за които говориш са наистина зомбита, които ако отидат в любимата им Хамерика ще е за едно- на екскурзия само. И не за друго, а понеже нямат акъл за 5 стотинки да се установят и работят там.

353

АТАКИСТ

преди 9 години

Мдааа, лоши предчувствия имаше за Русия и преди нападението от френското олигофренче Наполеон и след еврейското олигофренче Хитлер, а накрая на двамата беше ясна съдбата веднага щом нападнаха Русия за всеки нормален човек, без да бъде Нострадамус или Ванга.В задачата се пита: К'во означава да поробиш руския народ в днешни дни, защото икономически този народ е видял повече мизерия отколкото може да си представите. Та с к'во ще го уплашат хамериканските *** такъв народ без Путин?

352

Анонимен

преди 9 години

До АРХАНГЕЛДАЙ БОЖЕ--ОТ ТВОИТЕ УСТА В БОЖИТЕ УШИ......................

351

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Тук пак е пълно със зомбита, на които само пари са им в главата. Спрете с тези пари! И като изкарват в уса по 800 000 и какво от това? Да не би да са цъфнали и щастливи? Превърнали са ги в животни, които само пари са им в акъла. И какво? Скапват се от бачкане и накрая...по на 50 - 55 години всичките им пари отиват по доктори! Не са парите главното в живота, момчета! Важното е човек да има цели, ценности и идеали. Тогава е щастлив. Лакомията е от дявола. Затова не разбирате Русия!

350

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Путин ще успее. За него работят щабове от нормални хора. Зад него е църквата и вярата. Зад него са половината ресурси на света и най-мощната военна сила. Зад него са и милиони умни хора по света, които разбират повика на Русия за "Нова социална революция", като алтернатива на настъпващия от запад глобален "либерален" неофеодализъм - ерата на сатана! Който не разбира тези неща да ходи да се занимава с нискоразрядни същества като тиквата.......

349

ДО 443

преди 9 години

До Анонимен443тодоре, преди по малко от 30 мин. си писал че запада се ислямизира, сега казваш какво от това че в русия живеят мюсулмани, нещо не си ли противоречиш, или не са ти дадени опорни точки днес ?---------Прави разлика между мюсолманите които от векове живеят в Русия--в повечето случаи мирно и тези които пристигат в Европа като емигранти--търсещи по-добър живот или озлобени от конфликти в своите държави......Уверавам те-разликата е огромна.....

348

Брaнник

преди 9 години

до 441 При първa възможност тия " трудещи се" изповядвaщи ислямa ще ви резнaт зелките, кaто през 90- те години! Вие си знaете, коткaйте ги ислямистите сегa с пaри, джaмии и грaбителски походи ( Укрaйнa), те си чaкaт хaлифaтa...:))) Същото е тук с дпс- то, но нaли следвaме " съветския- руски" мaдель...

347

Анонимен

преди 9 години

тодоре, преди по малко от 30 мин. си писал че запада се ислямизира, сега казваш какво от това че в русия живеят мюсулмани, нещо не си ли противоречиш, или не са ти дадени опорни точки днес ?

346

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

440: ВАСИЛЕВ, ИМАШ ДА ЧЕРПИШ. ПОЛУЧИХМЕ ПОКАНА ДО ТЕБ И АДАМ-1966 ЛИЧНО ОТ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ КОЙТО ВИ КАНИ НАЙ-УЧТИВО ВЪВ КРЕМЪЛ ДА МУ СВИРИТЕ НА БАЛАЛАЙКА И ДА ИЗПЪЛНИТЕ ,,КАЛИНКА МОЯ'' + ОЩЕ НЯКОЛКО ТАНЦА В СТИЛ КАЗАЧОК! В ПОКАНАТА ПИШЕ ОЩЕ ЧЕ СЕ Е РАЗБРАЛ ПО СТАРА КГБ-ЦРУ ЛИНИЯ СЪС ТВОИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ ОТВЪД ОКЕАНА ДА НЕ ТИ ПРАВЯТ СПЪНКИ ЧЕ ЩЕ СИ ИЗТИПОСАН НА ВСИЧКИ РУСКИ ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ С *** С ЧЕРВЕНА ПЕТОЛЪЧКА ,ВАТЕНКА С НАДПИС-,,ДА ЗДРАВСТВУЕТ СССР 2.0'' И ЧЕРВЕНИ ВАЛЕНКИ ДОКОЛЕНЕТ

345

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Анонимен439:И КАКВО КАТО ИМА? НАЛИ ТОЧНО ТОВА Я ПРАВИ УНИКАЛНА РУСИЯ СЪС НАД 100 НАРОДНОСТИ ЖИВЕЕЩИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ И ИЗПОВЯДВАЩИ ВСИЧКИ РЕЛИГИИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И БУДИЗЪМ!МНОГО СТЕ МИ ИНТЕРЕСНИ НЯКОИ ХОРА ПОСТАВЯЩИ АВТОМАТИЧНО ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ ОБИКНОВЕНИЯТ ТРУДОВ ЧОВЕК ИЗПОВЯДВАЩ ИСЛЯМА И ДЖИХАДИСТА ФУНДАМЕНТАЛИСТ КОЙТО УНИЩОЖАВА НАРЕД ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ПРАВОВЕРЕН СПОРЕД НЕГОВОТО РАЗБИРАНЕ НА ТОВА ПОНЯТИЕ.АКО БЕШЕ ТАКА НИЕ ВЪВ ХАРМАНЛИ А И ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА ДА СМЕ ЛИКВИДИРАНИ!