33

bobo

преди 9 години

- Сидеров,***,казах ти стой си подмасата и никакво обаждане!! Толкова си глупав и ***,че вече почва да ти личи!! Ти си политически мъртвец!! Сбогом ***!!!

32

DreamTheater

преди 9 години

Това кадър от гейпарада в София ли е?

31

Анонимен

преди 9 години

този пак не си е взел хапчетата

30

Анонимен

преди 9 години

Направо си е актьор за холивудските кина филмите за ужаси бива си го с тази *** мутра

29

niki

преди 9 години

Кой беше тоя Волен Сидерос?

28

Червен нос с фес

преди 9 години

Волен Сидеров лепна такова петно на думата национализъм, че само споменаването и визуализира в главата на обикновения човек, плаката от протестите с тримата любовници... И чудо не може да спаси еничарите от Атака. Падна лошо от високо, самонадеяното джудже и то заслужено.

27

Ботев

преди 9 години

Болен има още 2 месеца да се прави на ***. След това - октомври, избори, провал.. и ще кара морето в Куба с Гаджева, плащайки с паричките от предишната субсидия и от подкупите.

26

мнение

преди 9 години

Сидеров е наясно, че той и партията му са компрометирани в очите на избирателите, вижда, че в момента на мода е русофилството и го използва, за да постигне заветната цел - отново да е в парламента

25

Черен Петър

преди 9 години

БСП след Конгреса е вече променена - премената е новата вратовръзка на лидера и Миков.А Атаката на Волен - нито национална, нито патриотична.

24

viva

преди 9 години

Тая грозна кака що гледа сърдито?

23

АНТИОВЦА

преди 9 години

Яяяя какво е СЪТВОРИЛО ЗЛАТНОТО ПРЪСТЧЕ? КАТМАТА се ПОДМАЗВА на БСП и им ПОМАГА да не загубят изборите. Завалията, РАЗДИРА СЕ ОТ ЯД, пропаднал е до 0% гласове, НИКОЙ НЕ ГО СМЯТА ЗА СЛИВА, сън не го хваща КАКВА ГЛУПОСТ ДА ИЗМИСЛИ само и само да го признаят ЗА ОВЧАР но НЕ МУ ВЪРВИ и това си е.

22

Анонимен

преди 9 години

Турците тичат към воленчо с бат сали на чело. А преди 4 години крещеше като ***, станишката да подава оставка, и че България била в Европа, а не ссср.

21

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе става бе пробван е.....ха ха ха

20

ханко

преди 9 години

атака единствената лява и русофилска партия в наи бедната страна в европа за дясно място нямае намират се и десни но са само крадци

19

Кой-Той

преди 9 години

България няма нужда от русофоби и темподобни ***,има нужда от българи и патриоти,тези политици като Болен са не нужни за обществото и политиката.Единствената цел която преследват са личните облаги

18

Мой

преди 9 години

Най-сетне си призна ,че си нагъзен долен ***.Политик който мисли за всички други чужди интереси,но не и за българските.Цяла година му го слагаха от ДПС и БСП ,но си остана не осъзнат дупедавец

17

Анонимен

преди 9 години

Тоя откровено го удари на националсоциализъм с русофилски привкус ....

16

социолог

преди 9 години

Голяма мъка налегна другарите от БСП. Тяхната партия загина, а патерицата им ББЦ тотално се провали. При това положение единствената утеха на червените *** е да псуват Б.Борисов. Да ама не. На тези избори ГЕРБ ще има пълно мнозинство. Този номер от миналите избори с компромата за Костинбродската печатница няма да се повтори. Ще се гласува масово за Б.Борисов.

15

Анонимен

преди 9 години

Абе чюкюндур вземи си кучетата и емигрирайте в африка не забравяй и бъмзи.

14

Анонимен

преди 9 години

Сидеров, ти качи и левицата и десницата на власт + една турска партия.