17

морски

преди 9 години

Вчера беше деня на Военноморския флот на Русия!Гледах по Первъй канал репортажи и съм възхитен от силата и моща на руския военноморски флот,мощна и велика армия,с право всеки трябва да се бои от Русия!През миналата година са спуснали на вода 12 нови съда,в момента сестроят 60,заявени са още 11 нови!Слава на Русия!Велика!

16

Анонимен

преди 9 години

Статията е пълна с грешки.

15

хахахааа

преди 9 години

те границите на държавата не могат да защитят--ходят на миски..пардон-мисии

14

Гневен българин

преди 9 години

Нови униформи за нови жертви от българска страна,които идват заради откритото козируване и следване на американската външна "политика"?Не,мерси.България не иска втора Кербала.

13

Тръба

преди 9 години

''че новите униформи няма да натовари допълнително финансово МО.''Снежанка ще ги ушие, а дядо Мраз ще ги раздаде на послушните войници безплатно. После три дни яли, пили и се веселили. Цялото царство живяло без опастност от ''ответен ядрен удар'' за вечни времена...

12

хммм

преди 9 години

Вижте сега проблема на коментиращите:"А ама то има ли български войници???Тия дето се мислят ,че са такива са платени наемници !Някога Българския войник е служил като е защитавал интересите на България ,опазвал е границите и е участвал в изграждането на страната ни.Сега тия момчета и девойки са платени наемници за да служат на чужда политика .Другото е ала бала!!!А и от къде пари за дрехи та нали няма уж в хазната А ???"Махни "служат на чужда политика" и ще се съглася с казаното от теб!!

11

Анонимен

преди 9 години

Каква Българска армия? Въобще има ли такава? Та то народ няма в тая държава, а се говори за Сухопътни войски, Строителни войски.

10

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е човек да се образова преди да пише - като процент от населението армията е голяма колкото че и повече от армията на много европейски страни. Проблем е било като е била завишена преди. Това че е мизерно положението - еми страната е такава. Преди служела на България пък сега не - преди е служела на комунистите, сега по желание участва в мисии на американците така че тук положението е непроменено. Много митове хората си ги повтарят без да мислят въобще.

9

старото

преди 9 години

А ама то има ли български войници???Тия дето се мислят ,че са такива са платени наемници !Някога Българския войник е служил като е защитавал интересите на България ,опазвал е границите и е участвал в изграждането на страната ни.Сега тия момчета и девойки са платени наемници за да служат на чужда политика .Другото е ала бала!!!А и от къде пари за дрехи та нали няма уж в хазната А ???

8

Анонимен

преди 9 години

Я връщайте въшкарника и гущерките веднага!

7

Анонимен

преди 9 години

Съгласно европейските ,,ценности'' униформите задължително трябва да бъдат в розов цвят.

6

Анонимен

преди 9 години

Че то войници има ли?

5

FMC

преди 9 години

Те да му дадат нова пушка. Няма да ходи на изложба я! Аз в казармата изкарах с *** въшкарници цяла зима до смяната им с летните. И като казвам, ***, имам предвид ***, а не нещо друго. Щото разбивахме едни отходни тръби на *** и...

4

Анонимен

преди 9 години

Най-хубавия камуфлаж си остава тип "сплинтер", който използвахме до 2002-ра някъде. Хората които са служили 80-те и 90-те години знаят за какво говоря. Ако си спомняте това беше "горски" камуфлаж, с най-различни по форма фигури, отделени с малки вълнисти линии. Излъчваше много по-голяма мощ и сила от американския woodland който приехме след като се присъединихме към НАТО. А и спецчасти, гранични и вътрешни войски също го ползваха.

3

Пешо

преди 9 години

Пак тръгнаха комисионните...

2

Анонимен

преди 9 години

Много се уплаших.

1

Анонимен

преди 9 години

със свички и шортита:-)