19

Иво

преди 9 години

И *** и цялата останала *** по върховете на тая мухлясала и вмирисана партия отново показват, че нямат никаква връзка с реалността и хората, които ги избират. Тъста и тъщата, заклети бесепари вече не искат да чуят за БСП а пък от снощи открито се подиграват на избора на известния видински пияница - Миков. Та ***, на изборите ви чака голема изненада. След която Миков по стар обичай ще почне с анализите. Лошото е, че гейчо ще се развява в Европата вместо да *** камъни в Сибир.

18

Гошо...Тъпото

преди 9 години

От бесепарските...активистки,само Мая Манолова ми е...симпатична,защото действа от сърце и с...плам.Въпросната Корнелия ми е...антипатична;студено...пресметлива активистка.Нямам намерение да й правя характеристика,но имам чувството че се мисли за...голяма работа,а в същност е куха...ейка.Ето на,сама се предлага на Миков;виждала се в...екипа му.Абе госпожо и без вас ще...съмне.,бъдете по...скромна;аман от нахални активисти.Това е първия признак за...некадърност и...грандоманщина.

17

Анонимен

преди 9 години

Радост и веселие цари у лево. Наздрауе.

16

Ф.С.В

преди 9 години

БСП вече не същшествува- тотален разпад и борба за властт- Гергов срина и малкото останало там- Показа арогантност и алчност- граничещи с на Б.Борисов- аз няма да гласувам за такива алчни арогантни бизнесмени наричащи себе си комунисти- въобще не знам кой ще спечели изборите - но едно е ясно Печели този който ДПС реши- така ще стане пак -както винаги-

15

ДРУГАРКАТА

преди 9 години

КОРНЕЛИЯ НЯМА ГОВОРНИ ПРОБЛЕМИ И ЗАТОВА НЕСТИГНА ДО БАЛОТАЖ.

14

Анонимен

преди 9 години

Нов бардак със стари к...и не става. А то 100 % са стари номенклатури, като Дъбов например.

13

Анонимен

преди 9 години

Корнелия не се излагай - бъди опозиция на Миков, както Кадиев е постоянан опозиция на Станишев - той миков сам ще си падне.

12

Анонимен

преди 9 години

БСп трябав да докаже че е скъсала с ДПс и да протеген ръка на Герб в името на това за германсак коалиция или на първанов - за широка лява коалииця или и двете - е не виждам как щес стане това с Миков, най-верният привърженик на Станишев.

11

мавруд

преди 9 години

А ЧЕСТИТО ВИНПРОМ-БСП!

10

Анонимен

преди 9 години

По-добер Нинова да бяха избрали или Янаки, дори Стойнев щеше да е по-дъбро вариянт - млад и с идеи, ама тоя нетрезвеник какво ще очакват от него? ***! сега съвсем ще пропаднат!

9

123

преди 9 години

Тази сутрин гледах и комуниста Огнян Минчев по БТВ. Защо толкова омраза бе др. Минчев? Защо напусналите БКП мразят БСП? Искате по този начин да забравите миналото си , да се откупите и прикоткате за американските долари. Гнус ме е от вас. А колкото до това, че след всяко управление на БСП имало катастрофа лъжете като дърт ***. През 2005-2009 г. в България беше най добре-ниска безработица 6-7 %, увеличение на пенсии и заплати, голям фискален резерв 8.2 млр. лв. Сега София има дълг над 500 мил

8

Анонимен

преди 9 години

Нещата за БСП няма да се променят с избирането на Миков за лидер на БСП. Тази партия трябва да докаже първо, че е скъсала с ДПС и че няма да е в коалиция следващите 2 мандата с тях дори и в опозиция. Трябва да минат поне 8 години, в които те да докажат, че няма да управляват с ДПС и едва тогава ще си изчистят името, но няма отново да спечелят избори. С коалицията си с ДПС, те са обречени на вечен провал.

7

Анонимен

преди 9 години

миков - маленков - преходът между Берия и Хрушчов. или ако предпочитате - Югов - преходът между Червенков и живков.

6

Анонимен

преди 9 години

Бойко е цвете пред червената трупа

5

Анонимен

преди 9 години

голяма грпешка. Миков е абсолютен провал, по-добер да се бе разграничила от него, след изборите ще има нов водач.

4

Анонимен

преди 9 години

За някои трагично за повечето комично

3

Анонимен

преди 9 години

Краят на БСП !

2

Анонимен

преди 9 години

тешко и горко на българия с тез спиртомери

1

Mарто

преди 9 години

Направо закривай.