13

Мади Дьо Пети

преди 9 години

До ШланголюбМи така си е, да си го речем правичката

12

God

преди 9 години

Защо трябва да има спец.закон за КТБ, за да си свършат институциите работата? Нима сега Банков надзор, прокуратурата, НАП и дори ДАНС ако се наложи, нямат правомощия по закон да проверяват всяка една кредитна сделка на КТБ и ако има нарушения по нея да не могат да се намесят? Пак се говори на ангро и просто не искат да се спази закона. За какво е тогава БНБ ако за всеки банков проблем ще правим специални закони?

11

Анонимен

преди 9 години

Така е, но Росен Плевнелиев иска да краде чрез служебния кабинет, на който ще възложи задачата да изтегли външни заеми, които ще бъдат погълнати от самият него. Не случайно иска Народното събрание да даде повече права на служебния кабинет, така че той да може да тегли заеми, да приватизира, да пописва договори и така нататък, без да е избран нито от НС, нито от народа. Това е престъпление, за което Плевнелиев ще носи отговорност!

10

Анонимен

преди 9 години

Тази старица наистина разбира от икономика.

9

bez dumi...

преди 9 години

samo v bg tibetskite mumii sa jivi,ce i komandvat.......

8

fakt...

преди 9 години

dokato vkamenelosti.fosilii,necovekopodovni mutanti-ot vsicki partii i strukturi-resavat-po-dobre da doide apokalipsis....

7

до 1

преди 9 години

Бойко, ти ли си?

6

Анонимен

преди 9 години

На Борисов това са му заповядали неговите господари от Вашингтон. На тях не им харесва, че нашия дълг от поне 10 год. не расте. А пък който има кредит седи послушен и изплаща кредита. Такива са западните ни "приятели". За съжаление във всяка държава се намират предатели.

5

Реалист

преди 9 години

До Бабетоможе да се каже - Питай и старило, и патило! Професорката говори умно, възрастта не е порок, а напротив, била е финансов министър в едно успешно служебно правителство!Дано се слушат в думите й, заслужава!Допитайте се до умните, за да изведат България от дупката, в която ни вкараха управляващите!

4

Анонимен

преди 9 години

Създава се опасен прецедент, тъй като само един човек назначава правителство, а този един човек може лесно да бъде манипулиран, а оттам да се зададе курса на цялата държава задкулисно. Служебното правителство трябва да стои с вързани ръце и единственото, което може да прави е да поеме някои стандартни функции на нормално правителство и да организира избори.

3

Анонимен

преди 9 години

Служебното правителство има само временна функция, до провеждането на избори. Ако на едно такова правителство се разширят правомощията, това автоматично изключва цялото население от управлението на държавата. Това е смисълът от изборите, народът решава кой и коя програма да дойдат на власт. Теглене на заеми, подписване на договори и стартиране на проекти не можее да се извършват от служебно правителство, както му се иска на Плевнелиев, само за няколко месеца могат да причинят щети за години напр

2

Бабето

преди 9 години

Бабето е доста интелигента жена :)

1

Анонимен

преди 9 години

Хах а бабето май е забравила едни 3 милиард дето трябва да се разплатят по емитирани бондове. *** то на нейната възраст сигурно не само това забравя :)))).