378

НФБ

преди 9 години

ЧЕТЕТЕ ..КИТАЙСКИЯ ФОНДОВ ПАЗАР ЩЕ НАРАСНЕ С 20%..Е ТОВА Е НОВИНА КОЯТО ЗАБИВА ПОРЕДНИЯ ПИРОН В КОВЧЕГА НА ДОЛАРА..ИНВЕСТИТОРИТЕ СЕ ИЗНАСЯТ ОТ САЩДОЛАРИТЕ МАСОВО СЕ ОБРЪЩАТ В ЕВРО..ИМА ПАНИЧЕСКО БЯГСТВО ОТ ДОЛАРА..АМЕРИКАНСКИТЕ АКЦИИ ПОТЪВАТ ВСЕКИ ГИ ПРОДАВА И СЕ ОТЪРВАВА ДОРИ И НА ЗАГУБА ДНЕС ЗА ДА НЕ СТАНЕ КРАХ УТРЕИ ОТ СКЪПИТЕ ИМОТИ СЕ ОТЪРВАВАТ АЗИАТЦИ..АФРИКАНЦИ..ЛАТИНО..

377

до 457

преди 9 години

Имаш азиатски мироглед, за твое съжаление даже не го осъзнаваш.

376

Анонимен

преди 9 години

До 454Имат, ама още са в централата на КГБ, че не са дозаписани.

375

мисионера

преди 9 години

знаете ли кое е най-опасното в една държава ? когато някой стане проводник на чужди интереси.

374

Анонимен

преди 9 години

руснаците казват че имат записи в които се чуват коментари на киев как да отстрелят самолета - предават го. както и спътникови снимки на другия самолет.създава се тристранан комисия - британците бързат да гепят своите кутии, за да изтрият каквоот могат, но всъщото време критикуват руснаците че правят същото.изводът - сащ и Киев саотговорин са станалото

373

Анонимен

преди 9 години

фактите - Киев пуска малайзиския самолет да лети в обстрелвана зона (дори само заради това вината е наКиев)близо до пътничесикя самолет се повява укрански изтребител (много голям шанс или да е свален от укранците или да свален погершка от сепаратистите - и в дваат случая вината е на Киев)Киев имат система Бук, сепаратистите само ИГал и СТрела. Самолетът лети над пространство с което може да бъде уцелен ОТ Игал и Стрела.Сащ обявяват че имат снимки как е уцелен от руснаците - не гти предават.

372

Анонимен

преди 9 години

До РепутациятаИ след всичко това минималната заплата на руснаците все още е с 50 евро под българската.

371

Анонимен

преди 9 години

много голяма част от написаното са глупости - путин има постоянна политика - привидон не се намесва военно, а само дипломатически, а всъщност въоръжава бунтовниците и пуска наемни части, които обаче не са редовни. В случая с малайзиския самолет трудно ще се докаже че не е свален от властите от Киев, освен това Киев носи отговнорността че е обявил зона безопасан за полети, така че путин формалон не е виновен в случая. нещата могат да се променят единствено ако нахлуе в Украйна

370

Анонимен

преди 9 години

Всичик видяхем в Крим колок добар е Руската войска, американците се н----ха и гледаах с пръст в устата, Су-35 е един от най-добрите самолети в света, сега коментира системата БУК, това са все руски оръжия АК-74 - перфектен, напълон равносотен на Хеклер и Кох, не знам какво намираш на руската войсак и въоръжение, сведенията ти че икономиката и войската им са остарели датират опреди 30 години

369

Анонимен

преди 9 години

до 454 - сведенията ти са много стари, отнасят се не до Русия, до СССР. русия е вторият ксредотор на САщ след Китай, на 7 място по икономика са (в Г-7), имат огромин находица на Нефт, газ и диманти, около 80 проценат от дървесината е у тях, страшно мноог злато, Москав и санкт петербург са сред най-красивите градове, някои от най-богатите хора са руснаци (ходорковски, Абрамович,Гусински), 2 ядрена сила, 2 космичесак сила, 2 военна сила

368

защо така примитивно

преди 9 години

До ??КАТО СЕ ПРИЛОЖИ СОБСТВЕНОТО ТИ ИЗЛИЯНИЕ КЪМ СОБСТВЕНОТО ТИ РУСОФОБСТВО И ЛИЧНАТА ТИ ОБИДА ОТ КРИТИКИТЕ НА ХОРАТА СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИТЕ ФАЛШИФИКАТИ И КЛЕВЕТНИЧЕСКА КАМПАНИЯ СРЕЩУ РУСИЯ, ИЗЛИЗА, ЧЕ НЕ САМО СИ ЗАЛЕПИЛ *** КЪМ МАЗЕН СТОЛ СТОЛ В УСА, АМИ ЕДВА ЛИ НЕ В САМИЯ "ПЕНТАГОН".

367

??

преди 9 години

Ако бяхте поне наполовина българи спрямо демонстрираното то вас русофилство, страната ни щеше да е рай!Чудя се, все пак, като сте такива радетели на Русия, чий го търсите тук, ами не си вдигнете залепналите за мазните столове *** и да отидете в Русия или Източна Украйна?!Не, че нещо, ама тук е България и има нужда от българи, а не от някакви главанаци, които са всичко друго, но не и сънародници!Пращайте си децата да учат в Русия, ходете на гурбет в Русия, купувайте си руски коли, руски компютри или просто се преселете там и спрете да серете час по час разни "патриотични" постинги и д

366

Да разлаем кучетата

преди 9 години

Да разлаем кучетата1997 г., Бари Левинсън, с Дъстин Хофман и Робърт Де НироЕдна от най-острите критики, отправени някога от Холивуд срещу американските политици и медии за безогледната и цинична манипулация на общественото мнение. Предсказал по уникален начин реалната война на сащ срещу Югославия (точка от списъка за налагане на новия световен ред на сащ), с прилагане на всички методи на манипулация и лъжи, описани във филма."Ако няма война, ще си направим; ако няма враг, ще си измислим; ако имаме телевизия, ще водим зрителите за носа."

365

От ЮАР

преди 9 години

Дори малкото симпатии към Русия, които си съществуваха на Запад, напълно изчезнаха. На Путин се гледа в най-добрия случай с иронично снизхождение, но най-вече с възмущение и гняв. Не може една държава с икономика на две Холандии да се прави на велика сила. Велика сила те отдавна не са. Технолична изостаналост с около 40-50 години от предния фронт на Щатите. Социална структура - средновековие. Идеология - много подобна на Хитлер и Сталин. Е, няма как да имат подкрепа!

364

Анонимен

преди 9 години

Ало, журналистите, САЩ си бутнаха кулите и предизвикаха война в Афганистан и целия арабски свят. Сега свалиха Боинга и обвиняват Русия. Имат данни но никой не е видял снимките и безспорни доказателства. Даже и американските журналисти не вярват на измишльотините им, па вие продажни журналисти пишете простотии. Сега имали доказателство за трансграничен обстрел, отново въздух даже не и под налягане.п Стига глупости сте писали. Путин няма да пострада. Губещ ще е ЕС, само въпрос на време.

363

Репутацията

преди 9 години

За 12 години увеличава:-бюджета 22 пъти-военния 30 пъти-златния резерв 48 пъти-БВП 12 пъти (от 36 място отива на 7)-заплатите от бюджетната сфера 18 пъти; пенсиите 14 пъти-Разбива картелите на олигарсит-Национализира 65% от нефтения и 95 % от газовия отрасли-Връща 256 местонахождения на полезни изкопаеми под Руска юрисдикция-Вдига промишлеността и стопанството и пет години подред е в топ 5 износители на зърно.-И ... върна Крим :)

362

обратен ефект

преди 9 години

"Ще пострада ли репутацията на Путин.."със такива статии НЯМА, така че няма проблем! Пищете спокойно!

361

Ивета

преди 9 години

Така е Иво. Помия за помияра.

360

макето

преди 9 години

да пием за здравето на журналистите най честните и неподкупни да пием за крадците у парламенто да пием да пием другари

359

жалко примитивно

преди 9 години

Как може да "пострада репутацията на Путин" от толкова примитивна скалъпена от сащ пропаганда срещу него, като с нея самите сащ демонстрират убийствен инфантилизъм и цинизъм с извършването от тях на престъпления и приписването им "на противника". И то - все в чуждите държави, които са си набелязали за подпалване на нови войни до разоряването им. Това е "новият им световен ред" на сащ - подпалване на войни за завладяване на териториите, останали извън техен контрол след Втората св. война.