20

Teo

преди 9 години

Единствения губещ е целия български народ. Най-голямата партия умишлено саботираше през целия мандат работата на парламента, БСП като видяха, че няма да ги бъде изтеглиха нови заеми и в крайна сметка кой печели и кой губи? Сметката я плащаме всички ние. Трябва човек да е много късопаметен, за да гласува за ГЕРБ или БСП. И двете партии работят за унищожаването на България и *** в едно гърне! Не агитирам, но за мен е лудост да се гласува за парламентарно представените партии и клонингите им.

19

Анонимен

преди 9 години

Не съм за БСП, но никога няма да гласувам за ГЕРБ. Генезисът и последствията са едни и същи, само театърът е по-различен.

18

анонимен

преди 9 години

На всичкии политици децата им са извън страната.Ако те милееха за България щяха да си наместят децата още преди години в парламента или на удачни постове.Но тяхната мисия не такава.Българите и децата им ще понесат 25г.им управление,но вече като роби.Борисов никога няма да ви го каже.Даже и няма да ви съжали,защото той се е продал от години.

17

Анонимен

преди 9 години

Прав си комунистическа *** . Действително ще ви се стори тесен света след изборите. За всичко се плаща и няма безплатни неща.

16

...

преди 9 години

Абе не знам дали БСП може да се нарече точно губеща тук! За една година 4 - 5 милиарда лева дълг нов направиха! Сега колко от тия пари и къде отидоха е съвсем трети въпрос! Колкото до ГЕРБ ми то си беше ясно че те ше са новите стари, *** дали ше направят нещо само времето ше покаже!

15

Маркс

преди 9 години

До сега само под европейско робство не бяхме падали и това чудо ни дойде на главите. Хората си мислеха, че идва добро, а то "добро" та дрънка...мааму и прасе!

14

Анонимен

преди 9 години

битката просто е между хора на сащ европа и русия!!иначе как станишев ще стане шеф на пес и т н .....!просто награда за това че не почна белене ;не започна ю поток; съгласи се за 7- и реактор..... просто и борисов и морисов....едно и също!!!просто са хора на някои!! не само утвърждаваме!!

13

до 13

преди 9 години

ако това беше написано за доган а не за борисов,щеше да уцелиш десятката,но явно си "другарче" или нямаш достатъчно гънки по каската.

12

Троцки

преди 9 години

Основният /и слава богу неразрешим / проблем на БСП е че се превърна във вулгарна дясна партия с лява фразеология. Нещо като блеещ вълк.Е няма такова животно! Затова и пътят и е към небитието.

11

анонимен

преди 9 години

Борисов ми напомня за живота и дейноста на Горбачов.Как бедното руско момче много обичало родината си,как помагало на съселяните си,колко работа вършило! Какво обаче всъщност стана с руския мужик?Влезе в правителството на Русия като таен агент,разби СССР на малки републики отслаби РУСИЯ,изпълни си задачата,за която бе пратен от господарите си и си замина.Награден с орден за мир.Борисов ще е същия.Идва заробва България и си заминава.От САЩ и ЕС ще ни дърпат цял живот за 10мили.дълг.МИСЛЕТЕ ХОРА

10

Иво

преди 9 години

До Общество няма,НЕ БЕ ДАЙ ДА ГИ ОСТАВИМ ТЕЗИ КРАДЦИ ОВЧАР СИ ТИ,ЧЕ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ ТОЛКО ГОДИНИ.

9

Маркс

преди 9 години

Не разбрах какво губи БСП, парите ли дето ги налапаха тази година и какво печели Герб, може би идващото февруарско въстание? Ако някой още не е разбрал, че тези разбойници играят в един отбор срещу българския народ, аз го съжалявам такъв човек...

8

Зетор

преди 9 години

На Евровота лелките от махалата се бяха изкъпали, сложили новите престилки и с лична карта в пазвата и ален мак на забрадката, чакаха някой да ги транспортира до секцията. Тогава бях махмурлия и хич не ми беше до избиране на хайлази, но сега ги товаря на трактора и пред секцията.За БСП! Дано са живи и здрави до тогава!

7

Общество няма,

преди 9 години

това насипно стадо от лош матрял си иска Овчаря и ще си го получи!

6

ефекта на разрухата

преди 9 години

Това не е изненада, защото след май беше ясно, че ГЕРБ ще печели колкото повече протака и се отлагат изборите. Но накрая може да не остане нищо за управление, защото всичко ше се разпадне.

5

Ф.С.В

преди 9 години

---Добър ден драги зрители- 2014 г пак Герб ще е на власт- Добро утро!- филма вече 25 г е един и същ--как да оберем народа и как да станем милионери за 1 седмица --жалко жалко и единствено ми е тъжно за нормалните (ако все още има такива) българи - загинали в лъжата и нищетата - оставени на произвола на съдбата- молещи се Бог да не ги потопи или удари с някоя градушка - земетресение или нещо друго - уви България се оказа ----1000 доброволци и толкова -- уви България е майка на бежанците и ромите

4

Асанчо

преди 9 години

не е верно че БСП трупа негативи, това е само сред разни ентелегенти и млади български балъци, иначе от малцинствата си обичаме бесепе и депесе

3

къдравия

преди 9 години

няма значение че БСП трупа негативи, важното е че вожда Станишеф се уреди в Брюксел

2

Анонимен

преди 9 години

Не знам за БСП и Герб, но аналнизатори като посочения Павлов със сигурност печелят.От известно време въртят една мантра, че хората искали ,,стабилно'' управление, Герб го вдиган над 120 км в час, реформаторите са в ремаркето и т.н.В същото време разни НФСБ и подобни сателитни отпадъци доскоро къткани, сега направо изветряха от новините...

1

Дракона

преди 9 години

много ясно, бесипету отива в *** и само ГЕРБ може да ни изкара пак от червеното блато