43

Маркс

преди 9 години

Бареков говори такива изумителни и потресаващи истини за политолигархията, че чак не е за вярване в какво ще се превърне след няколко месеца, ако Народът му върже разбира се. Ще се превърне в Бареков Велики 2.0.Хора, човеци, единственият ни изход е Революцията, тогава ще ги видите как всички дето искат да ви оправят ще забегнат в щатите и ще четат там лекции...

42

анонимен

преди 9 години

много интересен субект е тоз некадърник бюреков/един яне янев мина,един сидеров мина/.тоя е съвкупност от двамата и малко друго.то добре когато има пари излъгаха алчни депутати да отидат при тях,АМИ СЕГА.

41

Божо

преди 9 години

бардуков , мвро "бавно,но навреме" разбраха , че си кукла на конци на пеевски :))) Браво на мвро !!! Сега със скатовете ще заместят златния кафяв пръст и всичко ще си дойде на мястото !!! Аз съм БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТ и ще гласувам за ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ДЯСНА КОАЛИЦИЯ !!!!!!! С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО !!!

40

ДО ББЦ

преди 9 години

Бареков-Дудуков, вече е един скъсан, пробит чувал, в който няма лев собствени пари! След конфликта Пеевски-Василев, ББЦ вече си няма инвеститор и няма цели. А *** само използва времето до изборите да се прави на шут и да халюцинира власт! Късметлия е, че отиде в Брюксел, иначе с разпада на "коалицията на чуждите парички" щеше да се изявява само в пловдивските кръчми в кв. Тракия, където му е мястото! Сега просто ще ръси бисери от чужбина, като поредния български шут-евродепутат!

39

художника

преди 9 години

Ха,ха,ха... ББЦ скъса с ББЦ- демек : Бареков Без Цветан /василев/ скъса с България Без Цензура и ще се явява сам на избори... Ха,ха,ха,ха,ха

38

СЛАБОУМЕН

преди 9 години

АМА, АЗ ПАК НЕ РАЗБРАХ...КАЛИНА КРУМОВА ЗАЩО ДОЙДЕ ПРИ ВАС??? СЕГА НА КОЙ ЩЕ ГО КРЕПИ???

37

Смешник е той

преди 9 години

Барек, секнаха ти мръсните парички ли бе Барек? Няма кой да ти помпа политическата кариерка вече. Плъховете се разбягаха като разбраха че си без пари. Василев и Пеевски се скараха и пари за часовници, къщички и партийки нема :)))Айде прибирай се в дупката от която изпълзя и догодина пак се пробвай.

36

Божо

преди 9 години

Това голямо нищо с черни косми и онова малко нищо с белите косми да се хванат за ръчички и бегом в нищото , от където изпълзяха !!! сидеров и бареков са най-гнусните продукти на червената олигархия след дпс !!!! ГНУС АНТИБЪЛГАРСКА !!! Никакво съжаление , а само отвращение предизвикват тези шмекери, хрантутници на мафията !!!!

35

Анонимен

преди 9 години

До Хаусда де ама след "хубавото" какво идва деца?....както и след лошото,следва хубаво....

34

Анонимен

преди 9 години

Те всичките там са въздух под налягане и сега издишат

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонименпо добре неможе дори писател да го опише в два реда,евала!!!!

32

Анонимен

преди 9 години

бих гласувал за коалиция ВМРО - НФСБ....Но не и за ВМРО ББЦ

31

Винету

преди 9 години

Ха-ха-а, ББЦ ще се яви сама на изборите. Да се разбира сам.

30

Анонимен

преди 9 години

хахахахБалончето се пукна!хаахахха

29

Сакън!

преди 9 години

Недейте му се присмива на Бареков , че да не вземе сега да постъпи като опозорен самурай и да изненада всички? То и така си е доста гадновата гледката.

28

БКП

преди 9 години

До П.Петров--18;Каквото и да приказваме *** си оправи положението с евродепутатството. Нека му е лошо

27

Хаус

преди 9 години

Няма такъв рибок като ганьовеца.Щом такъв нагъл ефтин тарикат успя да излъже и купи толкова хора.Дори и шимпазе/да ме извинят умните животинчета/ учи по бързо кое е правилно,и кое не.Е сега да обвиним демокрацията и световната конспирация и да пороним сълзи за миналото.

26

КОШМАРА

преди 9 години

ВСИЧКИ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ НА ДУДУК- БАРЕК!ОНЗИ ДЕН САМИЯ ЗАМ.- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ББЦ АНГЕЛ СЛАВЧЕВ,ДНЕС ВМРО.ЧЕТОХТЕ ЛИ КАК БАРЕКОВ ПЛАЧЕ СЪС СЪЛЗИ. БИЛ НА ПРЕДЕЛА НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ И ЩЕ СЕ ОТКАЗВАЛ ОТ ПОЛИТИКАТА. ПАРТИЯТА МУ ВЕЧЕ СЕ Е КАЗВАЛА "БЪЛГАРИЯ БЕЗ СПОНСОРИ". СЕГА ЩЕ СЕ СКАТАЕ В ЕП СЪС ЗАПЛАТА ОТ 22 ХИЛ. ЕВРО А ИЗМАМЕНИТЕ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО С ПРЪСТ В УСТА И ЩЕ ДУХАТ СУПАТА- ААААААААААХАХАХА ХАХААААААААААААААА

25

Атанаска

преди 9 години

Аве,г,син Бюреков,ам тя,вашта работа,де,малко излезна като " Видяла жабата,че подковават вола,та и тя " Та,не се надувай чак толкова да не се пръснеш-ами?! Имаш шанс,имаааааааааш-да останеш съвсем...сам! Е,ха,дано!

24

Манолски

преди 9 години

хахах от тоз Министър-председател няма да стане, ама шоумен No 1 може и да стане :D