23

Анонимен

преди 9 години

Средната месечна заплата в Русия е около 1400$ на месец. Като се има впредвид цената на енергията, горивата, факта, че популярните марки коли се произвеждат на място, близостта на Китай, Индия, Япония, Корея и т.н. и факта, че са сериозен пазар, цените им са значително по - ниски от европейските. Или поне от Българските.

22

Анонимен

преди 9 години

Значи показах нагледно, че и минималната и средната заплата в България е по-висока от тази в русия и само червени бутони се натискат. Говорете каквото си щете, НО ТОВА ТУК СА СТОТИЦИ ПЛАТЕНИ БСПАРЧЕТА!!!!!

21

за 28

преди 9 години

Очевидно е е че ЕС забавя сянкциите срещу Рассея щом зомбатори като 28 сеят руски фекалии по форумите. На ушанките все още им са останали някакви пари щом плащат на предатели като 28, но скоро ще се свърши и с тази явна платена демагогия и дезинформация.

20

ПИРМИДАЛНА СТРУКТУРА

преди 9 години

До Анонимен 25ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЕ САМО В 5-6 ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ+ ЩАТИТЕ. ЖИВЕЕ СЕ В БИВШИТЕ ИМПЕРИИ,КОИТО ВЕКОВЕ СА ИЗНАСЯЛИ ЗЛАТОТО НА КОЛОНИИТЕ СИ. НАСЕЛЕНИЕ ОТ НАД 1 МИЛИАРД Е БАЧКАЛО ОТ ТЪМНО ДО ТЪМНО ЗА ВИСОКИЯ СТАНДАРТ НА ИМПЕРИЯТА,НА НЯКОЛКО МИЛИОНА. ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЕ В ТЕЗИ 5-6 СТРАНИ ЗАЩОТО ОГРАБВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ, В ТОВА ЧИСЛО И НАС. НЕ Е ЛИ ЯСНО ЗАЩО ТОЧНО В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ? В КОЛКО ДРУГИ СТРАНИ ОТ ВСИЧКИТЕ 200 КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ПО СВЕТА СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ, ОСВЕН В СПОМЕНАТИТЕ 5-8???

19

До 23

преди 9 години

Абе заблудения, стига с тези простовати сметки бе! 12 евро на час. И какво? Ти знаеш ли колко му е наема, тока, бензина, цените в магазина, осигуровки и т.н?Билета за кино или в кафето?За един месец сигурно е твоята годишна заплата.Какво превъзнасяте само тези на запад?Просто е противно за отвориш сайтовете вече, нищо свясно не можеш да прочетеш, само едно зомбиране.За някакви "либерални ценности" които ГИ НЯМА НИКЪДЕ!Запада е една пирамида на която ние сме не във върховете,а долу, с губещите!

18

Сергей Лавров

преди 9 години

Всички от Европейския съюз добре дошли.ще почерпим...

17

Анонимен

преди 9 години

Немците отказаха ядрената си енергия заради Фукушима. Аварията там е огромна, замърсяването е колосално в пъти надвишаващо Чернобил, Японците в Токио и околностите всички са онкоболни до 5-10 години. Истината ви се спестява. Отработеното гориво не може да се съхранява прави кръговрат в природата. Сещайте се докато не е станало късно. Евтин ток ама друг път.

16

Анонимен

преди 9 години

До 20Да припомня, че в германия минималната заплата е 12 евро на час. И далеч не е на първо място в Европа, а е на 6-7-мо място. 12 евро на час ти дават един доста добър живот. Така че този 1% си го заври отзад.

15

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

До Анонимен 19Тяхна си работа. Да купуват газ от Норвегия, там има много. Пък и ако сега засадят дръвчета, след 40-50 години могат да имат горичка...

14

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯАМИ ТО И В БЪЛГАРИЯ НАРОДЪТ МИЗЕРСТВА. ТИ СЕГА ЛИ ЗАБЕЛЯЗА? ТАКА Е В ЦЕЛИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СВЯТ. 1% ОТ БОГАТИТЕ ВЗЕМА ДОХОД КОЛКОТО ОСТАНАЛИТЕ 4-5 МИЛИАРДА ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ.

13

Анонимен

преди 9 години

До Кашчей БезсмертнийДобре казано, Кашчей. Ама немците нещо взеха да не мислят с главите си. Много се дрогират май.

12

Анонимен

преди 9 години

После идва режима два часа светло-два тъмно!

11

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Ядреното гориво не се носи в цистерна и не се налива с маркуч. То е под формата на специална касета и не включва само уран. Брабърушките от Westinghouse още се мъчат да направят ефективни аналози на руските касети, но цената им е висока, а ефективността - ниска. Преди време Путин бъзикна немците на енергиен форум: "Не мога да разбера, как ще отоплявате вашите къщи? Вие не искате газ, вие не искате да развивате атомна енергетика. Откъде ще се отоплявате, тогава? С дърва? Но дървата са в Сибир"

10

Анонимен

преди 9 години

Да откажат ядрената енергетика напълно като Германия до 2020. може и по-скоро.

9

Анонимен

преди 9 години

Евтина ядрена енергия ! България се подведе в началото и резултатът е налице - токът поскъпна !

8

Анонимен

преди 9 години

ВСЕКИ КУПУВА ОТ НАЙ-ЕВТИНОТО - РУСКОТО!НО ТОВА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!И РУСИЯ НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ДОСТАВЧИК!

7

Анонимен

преди 9 години

До До гурбетчияЦъкам ти плюс

6

до анти глупак

преди 9 години

Ти не си анти ***,ти си ***,даже направо си *** като селски идиотин!

5

Анонимен

преди 9 години

Глупаците май забравиха икономическата криза от 2009 година!

4

До гурбетчия

преди 9 години

Слушай, няма да те наричам ***, макар че си си такъв! Да говориш, че в европата много неща зависят от Русия е малко. Ти въобще имаш ли си представа в колко европейски концерни собственици или с голям процент на собственост са руснаците. Само последната сделка от преди две седмици. Руснаците са собственици на 23% от Пирели. Знаеш кои са те, нали? А за Бритиш петролиум знаеш ли? Много хора не знаят и затова пишат глупости! Разберете ***, Русия е богата до невъзможности и затова е тази злоба