533

аз

преди 9 години

от 20 години *** се броят 50/50 с българите и капят с всяка година..правят много деца и *** като мухи..децата им умират всеки ден и ги намират по контейнерите изхвърлени,но те се увеличавали..мечтайте си:))))))))

532

Анонимен

преди 9 години

горкото шльокавче, като няма тук България, значи е станало Турция, и по-добре да казваш турчин, или кюрд, арабин съм, вместо ром, щото те турците много уважават *** и хелзингските комитетници, както писа веднъж тъдява Ястребовски за обичаите по кварталите на Стамбул и безплатния ток татък Босфора

531

БХК до 643

преди 9 години

Знам, знам, и по-сложно ще става, като дойдат разните евро-еко-норми за ен.ефективност и какво ли не.Затова е абсурдно интеграцията на ромите да се бави заради пари - в бъдеще ще струва още по-скъпо да се очовечат тия пещерни хора.И незконно да е, само да не живеят заедно - иначе пак става гето. Проблемът на гетото не е в мизерията или опасните постройки, а в патриархално-мафиотските структури там, които произвеждат само социални и стопански инвалиди.

530

Анонимен

преди 9 години

това не са къщи, багера просто се е блъснал в скат на пътя

529

sopol

преди 9 години

аз пък съм българин и ми е хубаво в гарсонерна панелка. още 10 год и съм я платил, ако фалира банката може и по рано;) що да ся прая на *** и да си строя къща където ми хареса. да имам дворче, *** на синджир, ток без пари и да няма данък имот, смет и т.н

528

бг

преди 9 години

До АнонименНе става.БХК са на хранилка към Американското посолство и държавен департамент.Част са от мрежа от НПО,толкова са инфилтрирали в обществения живот,че дори са стигнали чрез разни мрежи и фондации във възпитание и моделиране на съзнанието на малки деца и техните родители "да бъдат толерантни" към различните-третополови и всяква такава ***.Тва "Протестна мрежа"."Отворено общество",НБУ...всичко...300 на брой,***,всички са такива...американски марионетки на добра служба.

527

Анонимен

преди 9 години

те целите им френски форуми на тия расисти измислени, какви неща пишат, не е истина, хем католици, културни, ехеее от Ренесанса насам. последният им зверски спор беше за турци и арменски геноцид. и изобщо изглежда обичат само себе си. както и да е, друга тема, няма ли да съдиш французите, че наричат *** "социални ***" и куп други епитети и лошо отношение, гонят ги, бият ги, събарят ги, даже наскоро едни от две десетилетия напълно интегрирани ги изпъдиха. никакви ви няма там от Хелзинки

526

b.l.bosakov

преди 9 години

До Анонимен Не вярвам.

525

ROM-LYANIN

преди 9 години

SLAVAYANI I RIM-LYANI SA DVE PROTIVOPOLOJNI RASI RUSIA E SLAVYANSKA ZATOVA REVETE SAMO ZA RUSIA

524

Васо

преди 9 години

Грозната истина е, че до сега на тия хора им е давана фалшива надежда, че каквото и да са нарушили като закон ще се прости. Тия *** продавачи на надежди ще ни гледат сеира някога от чужбина харчейки тлъстите си банкови сметки. А много от децата дето спят сега под звездите утре ще са муджехидини и ислямисти. Може да намерят някаква утеха те и техните родители, ако видят на съд тия продавачи на надежди срещу две кебапчета, две бири и 20лв. Света ще се обърне, ама това няма да се случи в бг.

523

Анонимен

преди 9 години

и как така вмъкваш обичайното си в настоящата дискусия за Ямболския блок - не ни уважавали, забрави да добавиш и възхваленото ти чешко еврейче Чьорни с неговото розово танково изкуство и формалдехид - неуважението към друг народ е проява на расисъм, и незнание на историята. ти какво сега расисти ли ги наричаш, или лицемери, неразумни, юроди, двойностандартни?! а за възродителния процес - може би някой ден ще осъзнаеш, кой всъщност го предизвика.

522

Анонимен

преди 9 години

Добре, сега да попитам - хубаво, бутнахме къщите на ***. Сега къщите на догановци, станишевци и тем подобни дето ги снимаха с хеликоптери, при условие, че се виждат прекрасно в гуугъл кога ще ги бутаме?

521

БХК до 615

преди 9 години

"що не вземеш едно семейство от тях в хола ти"Сега няма смисъл. Първо трябва да се извадят от гетото и разделят по семейства, да започне интензивна социална работа с тях, образователната система да се напасне към тях, жестоки антирасистки закони, осигуряване на среда и поощрение, морков и тояга... само след един випуск ще видиш разликата.Ама като знам какви сме охлюви... единствено як бой от Брюксел е надеждата.

520

sopol

преди 9 години

1. *** не са хора2. БХК ни казва да не спазваме закона. НЕЗАКОННО строителство. какво има да се коментира. всъщност трябва да е накаъуемо затварянетп на очите пред незаконно такова като по морето

519

Анонимен

преди 9 години

Смятам, на България и е нужен закон срещу произволията на БХК. Строг, с много и солени глоби за дискриминация на българското население и за изну7дване на държавни структури, защитаващи законността.

518

sopol

преди 9 години

къщите са съборени с евро пари по програмата евророма бухаха

517

архангел

преди 9 години

Щом са незаконни ще се премахнат естествено какви да тия своеволия,изсякоха дърветата,направиха градовете на сметища.Аз нямам Дом,но бачкам всеки ден за да си платя квартирата,защо *** да неможе.Закона трябва да се спазва от ВСЕКИ без изключение.Коя организация наказа ромите викали'българите ***'в собствената им държава.Наред премахване на катуни,трябва някой все някога да започне да прилага закона.БХК-анти БГ организация,защитаваща незаконни и престъпни интереси.

516

Заралия

преди 9 години

Браво,кмете! Пак ще гласувам за теб.Тия измислени организации плащани с пари отвъд океана с цел да рушат държавата и нацията ни ,не ги слушай! Законите са за всички за да се спазват.С теб сме!

515

Не

преди 9 години

По-голяма глупост отдавна не бях чувал. Значи някой си строи незаконно и после другите излизат виновни. Ами по-добре да разрешим да се краде като няма какво да се яде. А ако си бил много време на сухо защо да не изнасилиш? Ами важно е да имаш права, ама за сметка на кой? Някой трябва да плати!

514

Анонимен

преди 9 години

Какво Българско или хелзингско има в така наречения Български Хелзингски Комитет???Това просто е поредната американска организация, хранениците на която вредят на държавите, които са имали глупостта да и разрешат да съществува в тях!Типично по американски - нацвъкали са из целия свят хиляди подобни организацийки, чрез които наливат масло в огъня, подриват суверенитета, организират етнически проблеми и като цяло уж независимо се мъчат да се бъркат във вътрешните работи на света. Да ги закрият!