88

RADOSTIN

преди 10 години

До МилковSYS SIGURNOST DA,NO TI NIYAMA DA VLOJISH PARITE SI ZA TAKYV STROEJ ,ZASHTOTO SI DOSTATY4NO UMEN. INA4E KAZANO SHTE LAESH I SHTE PRIKAZVASH ZASHTOTO NE TE JAL ZA SEBEPODOBNITE,MISLISH POVE4E ZA 4ERVOTO SI OTKOLKOTO ZA PODINATA ...GOSPOD SHTE VI NAKAJE MAKAR I SAMO DA PRIKAZVATE ......

87

bdf

преди 10 години

До OK: Какво като е преди избори, нали така пък *** ще гласуват против ГЕРБ?

86

Анонимен

преди 10 години

До OKПрочети коментар 98 - нали не мислиш, че една такава акция се планира от днес за утре!

85

OK

преди 10 години

Всичко е прекрасно, и е законно, и всички сме "За". Ама имам един въпрос: защо точно сега преди изборите бе, джанъм? Защо точно, когато Мутрата отиде на инструктаж до Стара Загора и задейства Живко Калинката? Нали гербавите кметове са от 3 години на власт? Защо? Защо? Защо точно сега??? Цялата работа намирисва. Не им вярвам.

84

До 95

преди 10 години

Имам сведения , съвсем пресни и сигурни , че 50 % от *** в Буковлък живеят в незаконни жилища. А иначе евала на РУсанов , че ги държи в положение ,, мирно".

83

Аз

преди 10 години

В тази държава се помага единствено на ***, мутрите и олигарсите! :( Но все пак за всичко са си виновни само и единствено робите!

82

...........

преди 10 години

До преди две години общините нямаха право да събарят масивни постройки, а само бараки и колиби, това можеше да върши само държавата. Едва от две години със закон е разрешено общините да събарят и масивните сгради. От две години и Кметството в Стара Загора е започнало процедурите за законно събаряне на незаконните постройки.

81

Рали1

преди 10 години

До vesko02Дано му стигнат силите за повече! Дано има и повече като него."Вече трети мандат Рoсaнов управлява селото, състоящо се от 5000 жители, от които 3500 са роми. Това е най-голямото село в плевенския регион. Той е обичан и уважаван от всички хора там както от ромите, така и от българите.Още след първият си мандат, на следващите кметски избори той печели невижданите 98% подкрепа от селото." Росен Росанов-кмет на с.Буковлък,Плевенско

80

Мирослав

преди 10 години

Абе какви безплатни терени, какви 5лв бе? Аз ако започна да строя къща, не в града, а на село даже без документи без нищо, веднага ще дойдат да ми бутнат строежа и хич няма да им дреме колко пари съм дал и има ли къде да спя!!! Писна ми да ги издържаме тея ***! Ние хляб нямаме да ядем, те къщи и апартаменти ще им дават? Каква е тази държава? Къде го има това? Да не гледаш своя народ, а да целуваш краката на "чуждите"?

79

габито

преди 10 години

Значи може нашите родители да плащат ток,вода,парно,данък на жилищата,но тия *** не така ли е това ако не е дискриминация не знам какво .Тук в Пловдив аз лично съм ги виждала как си живеят в построени къщи от общината,да продават цигари без бандерол,да отварят незаконни магазини,може да им опрощават кредите,а как се обличат и какви коли карат просто не е истина ,взимат помощи за социално слаби,за самотни майки една 15 годишна *** взима повече отколкото един работещ българин.!

78

vesko02

преди 10 години

За колко ли мандата си подсигури този младеж гласовете на старозагорци.

77

Аз до Престанете

преди 10 години

Ха, нищо не бил направил, ми можеше и това да не направи. А тук си прав, дано до детайли да е съвършено.

76

Рали1

преди 10 години

До ПрестанетеЦяла сутрин по телевизиите ляха сълзи за ромските деца.За връзката на законите помежду си и че най-вероятно ще има санкции срещу държавата ни.Постройките са НЕЗАКОННИ-ще има ли санкция,рушен е парк-ще има ли санкция?Произхода на средствата с които са строени жилищата от"социално слабите"някой ще се размърда ли да провери?Един от интервюираните не говореше български-не е спазен друг български закон-задължително образование-за това ще има ли отговорни?Искаме ли да имаме държава?

75

Анонимен

преди 10 години

Живея под наем от 10 години. Българин съм и имам две деца. Дали ще ми дадат и на мен терен ...???

74

Рали1

преди 10 години

До Стар приятелЕдно уточнение-"Миналият Общ.съвет,от мандат 2007 2011 г.,взе решение и бяха определени 264 парцела,които са в регулация,които можеха да бъдат изкупени от желаещите и техните къщи да бъдат построени в регулация.За съжаление,нито тогава,нито сега някой проявява интерес."Ем.Христов ОбС Ст.Загорa-Той уточни,че нито държавата, нито общината имат ангажимента да настаняват хора,които обитават незаконни постройки."Интерес няма,защото трябва да платят.Дадено,но срещу покупка,има разли

73

До Г-н кмете?

преди 10 години

А твоите предложения какви са ? Да критикуваме всички можем . Нали все пак трябваше да се даде старт на борбата против беззаконието. Сподели своите идеи!

72

Анонимен

преди 10 години

бой докато не се научат че има закони и се спазват.

71

Така си мисля

преди 10 години

Поздравления за кмета на Стара Загора! Всички градоначалници трябва да са като него!

70

Анонимен

преди 10 години

Където има кметове от ГЕРБ като в Ст. Загора законите се спазват.

69

тоньо ангелов

преди 10 години

да бяхте *** тартори но ул неделчо николов пред офиса на четин казак 20 дни ядоха и хпиха в близкото заведение да отидат от тях да искат обяснение защо събарят къщите