88

RADOSTIN

преди 9 години

До МилковSYS SIGURNOST DA,NO TI NIYAMA DA VLOJISH PARITE SI ZA TAKYV STROEJ ,ZASHTOTO SI DOSTATY4NO UMEN. INA4E KAZANO SHTE LAESH I SHTE PRIKAZVASH ZASHTOTO NE TE JAL ZA SEBEPODOBNITE,MISLISH POVE4E ZA 4ERVOTO SI OTKOLKOTO ZA PODINATA ...GOSPOD SHTE VI NAKAJE MAKAR I SAMO DA PRIKAZVATE ......

87

bdf

преди 9 години

До OK: Какво като е преди избори, нали така пък *** ще гласуват против ГЕРБ?

86

Анонимен

преди 9 години

До OKПрочети коментар 98 - нали не мислиш, че една такава акция се планира от днес за утре!

85

OK

преди 9 години

Всичко е прекрасно, и е законно, и всички сме "За". Ама имам един въпрос: защо точно сега преди изборите бе, джанъм? Защо точно, когато Мутрата отиде на инструктаж до Стара Загора и задейства Живко Калинката? Нали гербавите кметове са от 3 години на власт? Защо? Защо? Защо точно сега??? Цялата работа намирисва. Не им вярвам.

84

До 95

преди 9 години

Имам сведения , съвсем пресни и сигурни , че 50 % от *** в Буковлък живеят в незаконни жилища. А иначе евала на РУсанов , че ги държи в положение ,, мирно".

83

Аз

преди 9 години

В тази държава се помага единствено на ***, мутрите и олигарсите! :( Но все пак за всичко са си виновни само и единствено робите!

82

...........

преди 9 години

До преди две години общините нямаха право да събарят масивни постройки, а само бараки и колиби, това можеше да върши само държавата. Едва от две години със закон е разрешено общините да събарят и масивните сгради. От две години и Кметството в Стара Загора е започнало процедурите за законно събаряне на незаконните постройки.

81

Рали1

преди 9 години

До vesko02Дано му стигнат силите за повече! Дано има и повече като него."Вече трети мандат Рoсaнов управлява селото, състоящо се от 5000 жители, от които 3500 са роми. Това е най-голямото село в плевенския регион. Той е обичан и уважаван от всички хора там както от ромите, така и от българите.Още след първият си мандат, на следващите кметски избори той печели невижданите 98% подкрепа от селото." Росен Росанов-кмет на с.Буковлък,Плевенско

80

Мирослав

преди 9 години

Абе какви безплатни терени, какви 5лв бе? Аз ако започна да строя къща, не в града, а на село даже без документи без нищо, веднага ще дойдат да ми бутнат строежа и хич няма да им дреме колко пари съм дал и има ли къде да спя!!! Писна ми да ги издържаме тея ***! Ние хляб нямаме да ядем, те къщи и апартаменти ще им дават? Каква е тази държава? Къде го има това? Да не гледаш своя народ, а да целуваш краката на "чуждите"?

79

габито

преди 9 години

Значи може нашите родители да плащат ток,вода,парно,данък на жилищата,но тия *** не така ли е това ако не е дискриминация не знам какво .Тук в Пловдив аз лично съм ги виждала как си живеят в построени къщи от общината,да продават цигари без бандерол,да отварят незаконни магазини,може да им опрощават кредите,а как се обличат и какви коли карат просто не е истина ,взимат помощи за социално слаби,за самотни майки една 15 годишна *** взима повече отколкото един работещ българин.!

78

vesko02

преди 9 години

За колко ли мандата си подсигури този младеж гласовете на старозагорци.

77

Аз до Престанете

преди 9 години

Ха, нищо не бил направил, ми можеше и това да не направи. А тук си прав, дано до детайли да е съвършено.

76

Рали1

преди 9 години

До ПрестанетеЦяла сутрин по телевизиите ляха сълзи за ромските деца.За връзката на законите помежду си и че най-вероятно ще има санкции срещу държавата ни.Постройките са НЕЗАКОННИ-ще има ли санкция,рушен е парк-ще има ли санкция?Произхода на средствата с които са строени жилищата от"социално слабите"някой ще се размърда ли да провери?Един от интервюираните не говореше български-не е спазен друг български закон-задължително образование-за това ще има ли отговорни?Искаме ли да имаме държава?

75

Анонимен

преди 9 години

Живея под наем от 10 години. Българин съм и имам две деца. Дали ще ми дадат и на мен терен ...???

74

Рали1

преди 9 години

До Стар приятелЕдно уточнение-"Миналият Общ.съвет,от мандат 2007 2011 г.,взе решение и бяха определени 264 парцела,които са в регулация,които можеха да бъдат изкупени от желаещите и техните къщи да бъдат построени в регулация.За съжаление,нито тогава,нито сега някой проявява интерес."Ем.Христов ОбС Ст.Загорa-Той уточни,че нито държавата, нито общината имат ангажимента да настаняват хора,които обитават незаконни постройки."Интерес няма,защото трябва да платят.Дадено,но срещу покупка,има разли

73

До Г-н кмете?

преди 9 години

А твоите предложения какви са ? Да критикуваме всички можем . Нали все пак трябваше да се даде старт на борбата против беззаконието. Сподели своите идеи!

72

Анонимен

преди 9 години

бой докато не се научат че има закони и се спазват.

71

Така си мисля

преди 9 години

Поздравления за кмета на Стара Загора! Всички градоначалници трябва да са като него!

70

Анонимен

преди 9 години

Където има кметове от ГЕРБ като в Ст. Загора законите се спазват.

69

тоньо ангелов

преди 9 години

да бяхте *** тартори но ул неделчо николов пред офиса на четин казак 20 дни ядоха и хпиха в близкото заведение да отидат от тях да искат обяснение защо събарят къщите