30

Анонимен

преди 9 години

E nema kak da bude pobedena Rusia.

29

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 29 Но това не значи нищо Е след като отстъпиха от няколко града,укр. армията я съсипват от бой щом хохлите не можаха с 70 танка да превземат Луганск,то явно положението им е зле Да не говорим,че са обркъжени и е въпрос на време ,кога ще почнат да бягат в Русия,да се предадат на опълченците или да се опитат да минат блокадата,което ще им коства много жертви

28

Анонимен

преди 9 години

31, на мен ми е ясно, че в подобна игра дребните никой не ги бръсне за слива (а Украйна, макар и голяма като територия, не е някакъв фактор), но така е било винаги. Ако не са САЩ/Русия, ще е Китай или Бог знае кой. И така е, откакто свят светува.Иде нова Студена война, просто вече сме от другата страна.

27

Анонимен

преди 9 години

След като се гърмят вече украинци и руснаци из улиците на Донецк дали мача утре Шахтьор Донецк-Динамо Киев за супер купата на Украйна ще се играе че съм заложил не малка сума...Тез украинци сега ли намериха да нападат...

26

Бай Григор

преди 9 години

Да украинските войски край Луганск вече приключиха пробега , три батальона са смлени ,сега ще приключат и с тези около Донецк ..... жалкото е че *** мирни деца,жени и старци...

25

До 29

преди 9 години

Ти наистина не разбираш, че Украйна никой не я бръсне за слива и нещата са много по-сериозни. За съжаление нищо добро не ни чака.

24

Превод-гръцки сайт

преди 9 години

Изповед-шок от Хилъри Клинтън в тв шоу на амер.тв-"Свалянето на самолета е най-подходяща възможност за Европа да търси и да намери алтернативи на Газпром и да навреди по този начин на руск.икономика.Европа в сътрудничество с нас/САЩ/трябва най-накрая да направи повече,за да подкрепи правителството на Поршенко"Тя разкрива също,че Запада и Украйна са побързали да обвинят рускоговор.за свалянето на самолета,защото,за да се свали на такава височина,трябва да се наблюдава от по-рано и да е планирано

23

Анонимен

преди 9 години

25, мисли глобално и ти - няма смисъл да си хабиш патроните в ситуация като тази. Ако войната беше 50/50 или закучила се - бих го разбрал. Ама реално сепаратистите владеят вече един доста малък на фона на цялата украинска територия район и всеки ден той се стопява.

22

Анонимен

преди 9 години

Другари ***, вземайте си редовно дневната доза хапчета и си организирайте гей парад за задоволяване на седерастките страсти

21

До 25

преди 9 години

Какъв край, това в Украйна е едва началото, мисли глобално. Украйна е само бойното поле, на което САЩ и Русия се борят за влияние.

20

Mr Starbucks

преди 9 години

Прочистването на руската зган, да започне сега. ......

19

Анонимен

преди 9 години

18, ако не забелязваш, просто ги троля, защото те са твърдо убедени, че това е американска провокация.В случая, ако кажа, че самолетът е свален от Дед Мороз и Снегурочка, пак ще е вярно на този етап.Но аз лично не виждам особен смисъл американците да го правят. АТО продължава, сепаратистите са изтласкани от доста градове, Путин почти не ги подпомага вече, Русия явно няма да се намесва. Що им е да свалят самолет, като то му се вижда края?

18

nice a?

преди 9 години

Нямаше ли примирие? А и телата на жертвите от катастрофиралия самолет не бяха ли на гарата? Как преди месеци показваха снимки на руски машини базирани на 80 км. от украинската граница с такава подробност, че си личеше какъв модел е. А сега не можаха да покажат техниката за ЗРК от рода на "Бук" която е поне от 5 тежки машини? Имам и още въпроси ама не знам кой да питам...

17

синьо небе

преди 9 години

Слава на героите загинали в неравната борба с проамериканската хунта! Шепа смели сърца срещу армада самолети и танкове. Както и да свърши всичко опълченците записаха със златни букви имената си в историята.

16

????????????????????

преди 9 години

Някой да се учудва от постъпката на Киев??????? На кой не му е изгодно да се направи пълно раследване???? Кой в момента бомбандира жп гарата,където са вагоните с труповете от Боинга??? Кой бомбандира местото с останките на самолета???? Има ли още заблудени хора които да вярват на Киев и началниците им от САЩ????

15

Анонимен

преди 9 години

17, СНН не гледам доста отдавна, сигурно от 15 години.Но доста чета руски форуми. Да не говорим, че съм се занимавал с Русия доста.Винаги може да се познае кога са пооцапали гащите, тонът на медиите им (особено държавно доминираните, което значи почти всички) става един такъв, по-нисък от тревата :)))В първите часове след падането на самолета направо бяха в ступор.

14

Киро

преди 9 години

Украинските части атакували? Да внимават да не ги атакуват руските части, че тогава ще видят кон боб яде ли.

13

До 15

преди 9 години

Ти другите ги остави, говори за себе си. Освен факта, че имаме паднал самолет и 300 жертви друго няма. Има съмнения, че е бил свален и толкова. С какво, от кого никой не знае.

12

Анонимен

преди 9 години

До До 13зарежи го този е балалйкаджия! него факти не му трябват той вярва само на CNN!

11

Нещо намирисва

преди 9 години

на положението на германците пред Москва. Ще го ядат американците и техните бандеровски помагачи дебелия