31

симо

преди 9 години

Орешарски добре се справи ,Бойко в затвора .

30

мук

преди 9 години

Герб никога не трябва да управляват това е ясно.

29

Ивелин

преди 9 години

Славчев не говореше, като вземаше големите пари. Сега са му предложили от друга повече...

28

Анонимен

преди 9 години

Основният въпрос е кой управлява управляващите. От там ни идват бедите.

27

Анонимен

преди 9 години

КОЙ КОЙ, кой назначавав и упрвлява в така нареченето от вас СОЦ-ЕКЦЕПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО, да се смее или да плачем, ТАКАВА ПАРОДИЯ НА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО, жалко за този измъчен народ който ограбихте ПАККККККККККККК

26

Анонимен

преди 9 години

Просто не ми се иска да го коментирам тоя! Очаквах да има два грама мозък, но се оказа, че и това му липсва! Положението на хората в държавата го доказва!

25

Анонимен

преди 9 години

Само за една година успяхте да приберете само няколко МИЛИАРДА които никой не знае къде са отишели и които ние гражданите на тая държава ще трябва да ги връщаме с данъци, не съм си и помислял че можеда има толкова некъдърно и престъпно правителство, който да упрвлява само да не сте вие другари

24

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ въобще не отговориха на очакванията в предното правителство, но след националната катастрофа която оформихте излиза че са управлявали 3 пъти по добре от вас

23

Анонимен

преди 9 години

Каква е тази наглост която строи от тези политици, правителството не било провал, има ли нещо в което да не се провали поне само едно нещо, ГЕРБ въобще не отговориха на очакванията в предното правителство, но след националната катастрофа която оформихте излиза че са управлявали 3 пъти по добре от вас

22

Анонимен

преди 9 години

Само за ЕДНА година разпиляхте половината държава, не това правителство не е провал никой да не си помисли такова нещо. БСП за твори път води държават към пълен фалит и хаос, не мога да разбера докога българският послушно ще гласува за нея!

21

социолог

преди 9 години

Прав е Орешарски, наистина въпроса е кой управлява, защото той не е . Една година никой не знае кой управлява в България. Т.Н. задкулисие, но кой влиза в него по именно , а не олигарсите.Затова БСП-ДПС повече никога не трябва да са в управлението.

20

Българин

преди 9 години

"Михаил Миков обобщава: "Този мандат не беше провал."Другари, стига лъгахте вече никой не ви вярва, по голяма катастрофа на правителство близките години не съм виждал, земедели, финансии, здравеопазване, врофондове, банкова система- КАТАСТРОФА, човека който плюехте като НАЙ-ЛОШИЯ, не можа да стаъпи и на най-малкия пръст в 2та национална катастрофа която оформихте ПОВТАРЯМ САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА!

19

15 септември

преди 9 години

До ужас"Оправлява" ??? Моля те , ограмоти се и тогава пиши. Неграмотно написаната истина е , колкото грамотно написаната лъжа , та и по-зле.

18

Анонимен

преди 9 години

Седенкаджията кога ще подава оставка или ще закопа България окончателно

17

BG

преди 9 години

Точно така другарче Орешарски - основно правило в управлението - НАЦИЯ НЕ СЕ ЛЪЖЕ !!!

16

!

преди 9 години

Естествено, че това е дебата. Не може ти да си премиер, и като те питат КОЙ предложи Пеевски, да мънкаш като пу*ка! Значи не упраляваш ти, а някой друг, и народа се пита КОЙ.

15

Анонимен

преди 9 години

Както върви, скоро няма да остане никой управляван и ще останат само управляващите в тая страна.

14

дааа

преди 9 години

Ако все още има държава, ако все още има управници, на Орешарски трябва да се запорират влогове и имоти до доказване на произхода им. Другарят червен Главен прокурор трябва да направи най-сетне нещо за България - да задържи Ореха и да му бъде забранено да пътува в чужбина, за да яма после - ох, пари са изнасяни със самолети!!!! Но Кой ли ще го направи, нали всичките са лай*на!

13

Пако

преди 9 години

Орех, 100% не управляваш ти...

12

l

преди 9 години

po glupav narod nadali ima neide po sveta