170

Марин

преди 9 години

Май май ББЦ няма да успее да участва на изборите, както е тръгнало

169

Бошето

преди 9 години

След като членовете на партията му започнаха да се отказват от него, Николайчо да се приготви да се случи същото с избирателите му

168

Весо

преди 9 години

Няма нормален човек, който да вярва и да стои в партията на този лъжец

167

Пламен

преди 9 години

За пореден път се доказва, че Бареков е просто една марионетка и фигурант

166

Стоян

преди 9 години

Хората на Бареков започват да напускат потъващия му кораб

165

Любопитко

преди 9 години

Абе на тоя що му викат ***?

164

хихо кокомеро

преди 9 години

Не се заблуждавайте, че Росен Петров е свестен! Същия *** е и той! Още от времето като се правеше на огромен шоумен при Слави Уйчиндолски. Надуши мангизите на Пеевски при маждрамуняка Бареков и отиде и наш Росен да си отърка крапата мундза и той да вземе някой лев! *** и половина! Всеки момент ще напълнят тиквата с Бареков и ще хване гората!

163

ЕМИГРАНТ

преди 9 години

НИЩО НОВО НЕ КАЗВА г-н СЛАВЧЕВ,ТО СЕ ЗНАЕШЕ ЧЕ *** Е ПРОДАЖНО И МАНИПУЛАТИВНО ***,ДО ТУКА СА ББЦ,ДА ГО ДУХАТ,ЧЕСТ МУ ПРАВИ НА АНГЕЛ ЧЕ НАВРЕМЕ СЕ ОТТЕГЛЯ

162

форумец

преди 9 години

Интересно ми е какви ги върши 'независимия' български съд със събраните от европейски служби доказателства за пране на пари от Христо Бисеров? И какво доказателство им трябваше че Доган не е хидроинженер,достоен за милионен хонорар за Цанков Камък?

161

Анонимен

преди 9 години

Росен Петров ще е следващия ,който ще дезертира от ББЦ...

160

Анонимен

преди 9 години

KOSTOV I DOGAN SA SCENARISTITE NA VSICHKO KOETO SE SLUCHVA V BG! BAREKOV E LUD AKO NAISTINA SI VQRVA ? ONIQ PEEVSKI E 100 KILA MAZNINA I TOI IZMIKQR ! E TOVA SA XORATA KOITO ISKAT DA UPRAVLQVAT

159

Делия

преди 9 години

Този Николай Бареков заслужава да бъде обрязан публично и изгонен в Диарбекир! ***! Откъде накъде е плащал 9.000.00 лв заплата на доскорошния Ангел Едикойси.

158

$idney, au

преди 9 години

AUD e istinata! inverstirajte v Australia

157

Алекс

преди 9 години

Българио, Българио, как народи толкова *** тип Сидеров? Единият още не се е оттекъл в канала ето ти следващия, по дълъг и по нахален и представете си все марионетки. Кукловода - един и същ, дебел, гнусен и също марионетка, както изглежда на големия брат с ушанката...

156

бургазлия

преди 9 години

браво Ангеле небесен това е най разумното решение да се разграничиш от Бареков.А ШТО се касае за Кенов младши има неизживени мечти за лидерство по тези мотиви напусна и НДСВ КАТО НЕ го избраха.Хората предпочетоха др.А.ПЪРВАНОВА.

155

форумец

преди 9 години

Гнилата ябълка Д(п)С прпдължава да бълва корумпирани изчадия.Защо Доган,вместо да бъде осъден за наглия си хидроинженерски милионен хонорар,е произведен в почетен председател.До него скоро ще заеме място на почетен подпредседател перачът на пари,и собственик на много ВЕИ- Христо Бисеров.

154

олигофрени

преди 9 години

Напуща защото са му обещали по голяма заплата от 9000 лева.*** сме ние, само какви пари си разпределят а вие се джавкайте по форумите.

153

Анонимен

преди 9 години

Парите от КТБ и дебелото момче секнаха.

152

аз

преди 9 години

Дудуче, на вълна правене на деца и на РАЗВОДИ си! *** голям излезна!

151

Кукловод

преди 9 години

Ех, на Ники-еврото му се скъса единия конец!