215

Анонимен

преди 9 години

До до 271 от славянинПо принцип да, не може да виним за всичко комунизма, даже и турското иго. *** сме си и си го знаем. Затова сме и толкова комплексирани. И търсим кой да ни е крив - американци, патагонци, мадагаскарските евреи...Но няма да станем по-малко *** ако не се научим да работим и живеем като "белите" хора. И с шутове и шамари не гоним предателите рубладжии като този белокос туркофил, осребрил идиотията на ***.

214

Анонимен

преди 9 години

До славянинМисля че за настоящето ни положение, най-вече трябва да обвиняваме "милите" ни родни крадливи политици. Както и нас самите за това, че сме търтеи и кладливци, чакащи поредния си месия.От руснаците си чакам "светлото бъдеще" дето ни баламосваха 45 години, ама май ще почакам...

213

Анонимен

преди 9 години

До до 258 от славянинЕ тогава какво остава, да си надене отново робския хамут и да ни хрантутят както преди, защото друг начин няма, така ли? Защото той Бай *** нищо не става от него, той е роб, той е мързел, търтей, само чака някой да го хрантути и той да му лиже ***?Това е най-лесно, само че е до време, последното такова "щастие" трая само 45 години и завърши със.... "рядко щастие".

212

sik

преди 9 години

Този "националист", снимащ се поза хайл Хитлер се оказа долен комунист. Преди някак си го прикриваше, но в това НС му лъснаха всички връзки с Кремъл.

211

аС

преди 9 години

Ето типичен пример за манипулация и изкривява информацията по българските медии...Само е нужно да прочетем заглавието...А мислещите...Те мислещите са малко ....

210

Алекс

преди 9 години

Българио, Българио, как народи толкова *** тип Сидеров? Единият още не се е оттекъл в канала ето ти следващия, по дълъг и по нахален и представете си все марионетки. Кукловода - един и същ, дебел, гнусен и също марионетка, както изглежда на големия брат с ушанката...

209

емигрант

преди 9 години

Тоя *** Сидеров напълно изперка. Шемет.

208

Анонимен

преди 9 години

До до 260 от славянинА-а-а, тука си бил маймунке.Цветущото е такова каквото си го направим, никой не ние виновен, че сме крадливи и мързеливи ***. Това е част от изкуството да си свободен - да носиш отговорност за себе си не да чакаш на другите.Не е за всеки тая работа.

207

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСидеров тъкмо си обу гащите от голата сесия в сараите на Хидроинженера и го поканиха да прави и на Джуджето в Кремъл.Нареди се на опашката и приготви добра сума. Сидеров на никого не е отказал.

206

геополитика

преди 9 години

Естествено, че сме колониална държава, но сега сме колония от правилната страна както между войните и имаме шанса да станем нормална колония, а не изтривалка на руския ботуш който пак се е прокъсал

205

Анонимен

преди 9 години

До до 248 от славянинСвободата тежи на тези, които не я заслужават, на робите по душа, на търтеите и ***, които им отърва да ги хрантутят. Които искат някой да им купува *** и да им "обира луфта" и да им запушва пробойните.

204

Анонимен

преди 9 години

До 255А сега 2.5 милиона българи заминаха с еднопосочен на запад, и 30 милиона руснаци към същата бройка. И всички те се отказаха от родните си паспорти и ги замениха за каквито и да било други. Случайно, нали. И геометрически бройката се увеличава. Пак случайност.

203

Анонимен

преди 9 години

До до 230 от славянинЕмигрират братче, *** на летището и пий едно кафе, постой няколко часа, погледай какви пътуват и накъде - предимно млади и предимно на запад. И предимно с еднопосочен билет.

202

Анонимен

преди 9 години

До до 230 от славянинЩе ти отговоря когато ти ми отговориш защо не са се засилили към Путинският рай.

201

Анонимен

преди 9 години

До славянинИмахме една фалирала, изостанала, неефективна псевдо-икономика, произвеждаща предимно морално остарели *** колкото за в рамките на СИВ.Поддържана с ресурсните патерици на Брежнев и компания, благодарение на Живковската "поцелуйщина".Един гигант с глинени нозе, който рухна напълно закономерно щом Горбачов затвори кранчето, принуден от фалита на СССР.

200

ODESSA

преди 9 години

България не може без по силния брат. И той се казва Русия. Другите ни смятат за ***.

199

Анонимен

преди 9 години

До славянинИмахме таратанци, това ако не си разбрал...

198

тт

преди 9 години

трябва да те съдят за национално предателство,*** болен.

197

Това е златният ключ

преди 9 години

И аз много искам.По времето на СССР Турция що не чертаеше такива карти на които е откъснала части от България.Защо имаше възродителен процес и нямаше турска партия в България.Единственият недостатък на СССР беше в по-ниският стандарт на живот от на потъналият сега в дългове Запад(не че сега стандарта в БГ е по-висок).Но проблема за това не беше в това че едните са по-умни а другите по-малко а в системата комунизъм която има скритата слабост да парализира прогреса.Нов СССР сега би ударил 6-цата.

196

един Българин

преди 9 години

Болен е руско дермо платено от руския пАсол....пита се защо от ДАНС не защитят държавата и Конституцията от чужди шпиони ?!?!?!