23

Анонимен

преди 9 години

Русия прави всичко за осъществяване на инцидента

22

Анонимен

преди 9 години

Самолетът беше свален от хохлите, за да могат да обвинят Русия и да предизвикат намесата на Кенийската ***.Путин няма никакъв интерес от савалянето на самолета. Никакъв !

21

Анонимен

преди 9 години

Небето над Украйна се контролира от диспечерите на Украйна нали? Не съм чул опълченците да имат станции за наземен контрол и авиодиспечери. Затова Украйна трябва да отговори на въпроса защо нейните диспечери са разрешили на пътнически самолет да лети над територии където се водят бойни действия? Защо Украйна разписа смъртните актове на 300 човека?

20

Някой

преди 9 години

До 16Да, БУК е способен да свали самолет на 10км височина, на каквато е летял този, а не че не може да го свали и на по-голяма ! Таванът на полета му е 25км, а реалният обхват е до 30км. Тъпчо !

19

Боинг 777

преди 9 години

До vesko02Той самолетът не се е отлонил, а са го отклонили нарочно за да мине над мястото на сраженията. ИМА УМИСЪЛ ОТ УКРАИНСКАТА СТРАНА, ДАНО ИМ ТЕЖАТ НА СЪВЕСТТА ТЕЗИ 300 ЖЕРТВИ. ВЪЗДУХЪТ НЕ Е КАТО НА ЗЕМЯТА:ПЛАНИНИ,РЕКИ, ЕЗЕРА, ДОЛИНИ. ЕДИН САМОЛЕТ МОЖЕ ОТВСЯКЪДЕ ДА МИНЕ. СВЕТЪТ ГОРЕ Е ШИРОК. ЗАЩо СЕГА УКРАЙНА ЗАТВАРЯ ТОЯ ВЪЗДУШЕН КОРИДОР? ЕДВА СЕГА ГО ЗАТВАРЯ? ЯВНО УКРАИНЦИТЕ СА ОЧАКВАЛИ НЯКАКВО "СЪБИТИЕ" ЗА КОЕТО САМО ТЕ СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ.

18

Лавров

преди 9 години

самолт сам застрелился.

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10И за по-сигурно за да не чакат сепаратистите да го свалят са го опушкали самите те.И хляба и ножа в тях.Работата е абсолютно нагласена.Както спомена колегата по-долу:Дай малко на север. Дай малко по-ниско.Задръж.Готово.

16

Някой

преди 9 години

До 10 и 12"Ляо отново отбеляза, че самолетът не е навлизал в забранено за полети въздушно пространство. "Той е летял на височина, указана и смятана от местните служби за контрол на въздушното движение за безопасна и изобщо не са се отклонявали в забранена летателна зона", подчерта министърът"А 500м разлика при над 10км височина изобщо не са от значение за да може да бъде свален самолетът.

15

Илко

преди 9 години

До Анонимен 18Офффф натиснах минуса демек САЩ + исках да сложа

14

Анонимен

преди 9 години

Една бърза анкета.Кой според вас уцели самолета?Украйна и опълченците не ги броя, защото са прости изпълнители.Та такаРусия - САЩ +

13

До Някой

преди 9 години

Всички международни експерти казаха, че "Бук"-а е способен да свали самолет на 10 км височина? Какви ги говориш бе?

12

vesko02

преди 9 години

Ако някой започне да сваля всеки отклонил се пътнически самолет, света ще остане без авиация.

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7Е какво стана сега? Нали Ердоган беше мръсен "тоталитарист" и "авторитарен" турски премиер, който трябваше да подаде ОСТАВКА, срещу него се бореха всички демократично мислещи турци. Господа,мистър и мисис, кончити вурст и тъй нататък, забравихте ли какво писахте за Ердоган съвсем доскоро?

10

прончо

преди 9 години

Харесва ми теорията на #10. Реално излиза, че руснаците са виновни задето са го свалили. А кой точно го е насочил натам едва ли ще се разбере. Ясно е че са украйнците де. Много хитър номер...

9

Някой

преди 9 години

А кой е отговорен за обезопасяване на мястото - Украйна ли, след като то е под контрола на сепаратистите ?!

8

Анонимен

преди 9 години

Дам, много хитър номер на украйнците! Нарочно нареждат на самолетът да се снижи до височина, на която "Бук"-а на руските сепаратисти е способен да го свали! Тъпите руснаци се хващат на въдицата, виждат снижил се самолет, който лети в тяхното въздушно пространство и го свалят!

7

Краси

преди 9 години

300 жертви на мръсната политика - това е реалността. А истината никога няма да се разбере, взаимните обвинения ще продължат, каквито и да са резултатите от разследването. Украйна преди няколко години свали руски пътнически самолет в Черно море по погрешка, още обаче не признава, въпреки снимките от сателити.Едно нещо обаче е безспорно, сигурни виновници са тези които са допуснали самолета да прелети на район в който се водят бойни действия. Но и те ще се отърват, защото не са го допуснали случа

6

Анонимен

преди 9 години

САМОЛЕТЪТ Е БИЛ УМИШЛЕНО ОТКЛОНЕН ОТ УКРАИНСКИТЕ АВИОДИСПЕЧЕРИ, ТАКА ЧЕ НАРОЧНО ДА ПРЕЛЕТИ НАД ДОНЕЦК. КАКВО ЛИ СА ЦЕЛЯЛИ С ТОВА УКРАИНЦИТЕ? МОЖЕ БИ СА ИСКАЛИ БОИНГЪТ ДА КАЦНЕ В ДОНЕЦК И ПАСАЖЕРИТЕ МУ ДА СЕ ПОРАЗТЪПЧАТ МАЛКО ИЗ ТОЯ ГРАД? ТОЕСТ МАЛКО РАЗВЛЕЧЕНИЯ И АТРАКЦИИ ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ НА БОРДА?ИНАЧЕ НЯМА ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ ЗА ОТКЛОНЕНИЕТО ОТ ОБИЧАЙНИЯ МАРШРУТ.

5

Анонимен

преди 9 години

Премьер-министр Тайип Эрдоган заявил, что пассажирский самолет "Боинг-777" был сбит Россией. Об этом он заявил во время выступления на митинге его сторонников в Бурсе,Ами сега?Другари,ко стана?

4

Анонимен

преди 9 години

Не само Росия защитава Сирия,а за първа година американската икономика е в спад,БРИК се стабилизира,подписан е договор между Росия и Китай с тенденция за присъединяване на Япония за газопреносно трасе и износ на руски газ.