102

Анонимен

преди 9 години

По CNN дадоха на живо пресконференцията на Малайзииските авиолини!Коридора е бил обявен за безопасен!?!Самолета е получил инструкции да се снижи с 3000 метра?!?!Е сега е въпроса кой реши съдбата на пътниците, кой ги обрече на гибел? По CNN се надяват, че след като има загинали европейци ЕС ще разшири санкциите с/у РФ!?!? Белите конци май се скъсаха!!!!!

101

Театър на ужасите

преди 9 години

Какви 80 деца, кви пет лева ? Това е новият стар малайзийски Боинг - беше малко поизчезнал, американците са вакуумирали салоните на самолета, изтеглили са въздуха. По този начин са убили пасажерите, а също и за да се забави разлагането на труповете от липсата на кислород.

100

Брaнник

преди 9 години

119 рускa брaндийо, много сме желaещите дa помогнем в Свещенaтa войнa зa Свободнa Укрaiни!

99

Анонимен

преди 9 години

Очевидно е кой има интерес и кой го е свалил....Сепаратистите просто искат да привлекат вниманието и да предизвикат отзвук в света...

98

Анонимен

преди 9 години

Бранник ме кефи.Щеше да ходи в Донбас човека да трепе руснаци.Жалко.Щеше да един от 9000 хил убити нацисти.Работят яко руските *** а Бранник-Рамбо

97

Анонимен

преди 9 години

А в четвъртък казаците ще играят казачок в Париж, в петък следобед ВДВ ще пият чай в Лондон, в събота сутрин Путин ще е на кафе при Обама.

96

xxx

преди 9 години

До истинатаVervash li si, sam? Ili samo spamish?

95

до 143

преди 9 години

Това е елементарна прпаганда. На Запад будните хора също ползват интернет и си правят изводи от различни източници. Само *** базират мнението си на вестници държани от известни олигарси, или от телевизя като БТВ. Тоест, номерата няма да им минат никъде, с нетърпение чакам да видя как ще изолират Русия - можеш да метнеш един поглед на картата, щото съм сигурен , че навремето си бягал от училище.

94

светлото бъдеще

преди 9 години

80 от жертвите са Деца !Джуджан го чака съда в Хага за престъоления срещу човечеството !

93

до "истината&qu

преди 9 години

"европейски" или "еврейски"?

92

Запасен

преди 9 години

Има ли още някой все още да вярва, че кулите на СТЦ бяха разрушени от Осама? Е, тези същите сега ще опяват, че опълченците с един повреден (по официални данни на Киев!!!) "Бук" ще свалят Боинг, който тежи 300 тона и лети с 900 км/час на 10000 м височина? Дори и да бъде ударен от такава ракета, тя най-много да му пробие дупка в корпуса или да му повреди двигател. Но не може да го свали. Боингът е падал общо взето цял, най-вероятно е ударен в крилото с ракета въздух-въздух.

91

Анонимен

преди 9 години

Вчера в Съвета за сигурност Китай се обяви за гарантиране на териториалната цялост на Украйна, включително връщането нак КримВ турския *** , пълен с руски *** таз информация няма да я прочетете

90

Анонимен

преди 9 години

Кои например

89

истината

преди 9 години

Днес всички големи европейски вестници излизат със снимки на жертвите и заглавия : ''Жертвите на Путин''В понеделник теро-рашистката *** ще бъде разкована от свирепи санкции и късане на дипл. отношения.

88

Анонимен

преди 9 години

гущер, не се насирай, няма да те боли, само ще ти намаля теглото с неща които не ползваш.

87

Анонимен

преди 9 години

Абе, само за *** не е ясно, че са го свалили "украинските" (кой знай какви пилоти са били вътре) изтребители.САЩ открито си казаха, че им трябва трета св. война, да си оправели бюджета, долара и там още други работи... печалбата на военно-промишления комплекс и т.н.Бжежински пък откога е обявил православието за враг 1 на америката... Тъй че нещата са, ама преясни.

86

Мюра

преди 9 години

ЦРУ отдавна ги практикува тези номера със самолетите - израелският над Петрич, корейският над Сахалин. Това са явни провокации, извършителите много добре са знаели какво ще се случи - всяка себеуважаваща се държава сваля НЛО-тата във въздушното си пространство. Вкарването на пътнически самолет в зоната на военни действия, където преди два дни на височина 7 километра е свален военнотранспортен самолет, е умишлено престъпление.

85

Запасен

преди 9 години

До така 135Те не се посвениха да убият пред очите на всички 2000 пожарникари в кулите, та камо ли за 300 ще им е жал... Да не говорим, че на борда май не е имало нито един ХАХАмериканец...А те обикновено са вездесъщи и непрекъснато се врът навсякъде...

84

Анонимен

преди 9 години

*** как беше отпуската? Май добре си си починал. Зареден си с нови сили!

83

така

преди 9 години

Така че всичко останало е извличане на политически ползи.Всеки един режим американския и съветския не се посвени да избият милиони хора.Не си мислете че за краварите някви си 300 са нещо кой знае какво