21

Анонимен

преди 9 години

Бойко иска да открадне 7 милярда.Готов е да срине държавата, да продаде България на турци и араби.*** мръсно ***.Християни!Не виждате ли най-голямото зло.Идва от Мордор и там живееят ***,а не хора.Имената им са Бойко и Павлова.Ще ги познаете по бостанските им дирници. Не се наяде прасето.Иска милярди.Иска да *** и се опиянява с кръвта на невинни християни. Пие кафе с турци и еврео-американци и името му е Вавилонската ***-Бойко.

20

Хяхя

преди 9 години

7млд дълг, за да може Будичката да го изпапка, като дойде на власт, ако въобще дойде!

19

Bubbles

преди 9 години

Драги задръстени фенове на престъпното и мутренско изчадие ГЕРБ : Погледнете я тая свинкя на снимката, погледнете и останалите членове на партията на която подражавате и ми кажете тия според вас как са се охранили толкова добре?Има ли Член на ГЕРБ който не тежи поне 100 кила?Това е вашата любима партия - един неспиращ да плюска ЦИРЕЙ!

18

Анонимен

преди 9 години

Християни да се дигаме и да издухаме всички герберски ***.Война на хората срещу свинете Бойко и Павлова.

17

Анонимен

преди 9 години

Достатъчно се наслушах на популизам от отвратителните създания Бойко-прасето и Павлова-свинята.Скоро ще разбереш, че това е християнска държава и никой няма да ни допусне в общия банков съюз,поради нашето тясно обвързване със Спасителя и извращение спрямо Вавилонския Брюксел -приемник на фанатичните еврейски банкови фамилии(убиците на всички старозаветни пророци и *** арамееца-нашия Бог).Смърт на ГЕРБ-партията пероводник на турско-арабски интереси.***,понеже с нас е Христос.

16

Човек

преди 9 години

Стига с тия "комунисти" бе! Къде ги виждате? Я измислете нещо по-умно. И стига с тая "ДС"! Вече 26 години сме уж демокрация, то тия дето са били нещо в ДС отдавна са измряли! Ама нали боковистите и на умряло куче нож вадят...Явно изпростяването на нацията върви с пълен напред, голям успех за ЕС и САЩ...

15

ф-1

преди 9 години

Герб, /както и БСП/ е пълен с некомпетентни и хванати от гората "специалисти"! За Народното събрание- да не говорим!Тази като я гледам, освен за сумистка, за друго не става.

14

Анонимен

преди 9 години

Каква хубава ....................................***!

13

Анонимен

преди 9 години

Ето такива хора ни опледелят правилата на живот а пък който иска да им гласува....

12

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера, толкова ли няма в тая страна кадърни хора, които да не идват от ЦК на БКП. Завършила нашта УНСС и Варненския свободен, където баща и е зам. Ректор. Подиграват ни се тези хора !

11

44

преди 9 години

До Анонимен 17За хората не мога да твърдя, виж за теб от друга страна мога със сигурност да кажа, кух си та чак вдлъбнат.От посочените точки нищо не е вярно, само в болният ти мозък е така а въпреки откровената си тъпота може да се замислиш върху точка 2 :КОЙ ПО ТОЧНО ИЗТЕГЛИ РЕЗЕРВА НА ЗДРАВНАТА КАСА ?ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЛИ? ПРЕДИШНОТО ЛИ БЕШЕ ?

10

Валентин

преди 9 години

Като гледам какво се пише стигам до заключение че коментиращите са предимно КОМУНИСТИ!!!Бахх маааму.....Нема отърване от тия другари

9

ГЛАС НАРОДЕН

преди 9 години

ЛИЛЕНЦЕ, ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПАК ЗАЩИТАВАШ ГЕРБ. АБА БОКО-ТИКВАТА ЩЕ ТЕ УХАЖВА ОЩЕ МАЛКО, ЩЕ ТЕ УВАЖИ ОЩЕ НЯКОЛКО ПЪТИ И ПАК ЩЕ ТЕ ОТСВИРИ...ТОГАВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕШ, КАКТО ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА. ЗАБРАВИ ЛИ ???

8

X

преди 9 години

Вече прилича на *** майка преди да се опраси!

7

Анонимен

преди 9 години

когато чуеш или прочетеш нещо от гербер погледни откъде изгрява слънцето

6

Анонимен

преди 9 години

като и видя гушата на тази и ми се доповръща!

5

КуРти

преди 9 години

Торния бръмбар сега и от банки ли започна да разбира?!? Тая ще надмине Винету от Банкя по познания във всички сфери!

4

chach

преди 9 години

niakolko godini v vlasta i gu6kata e na lise.

3

nemam nervi

преди 9 години

Тая поничка пак се гласи да се топне в мазното

2

АНТИМУТРА

преди 9 години

Грух Грух Грух