20

Анонимен

преди 9 години

Проруските *** в сайта от школото за бавноразвиващите се ли са?Толкова *** на едно място не бях срещал.Дерзайте *** и трепете Америка на части....

19

Румбо

преди 9 години

Май ще излезе истина,че Русия има нова стратегия за борба със САЩ-симулиране на мощно въоръжаване и подтикване на Американците към надпревара с тях,при която ще изразходват огромни суми.В същото време Русия ще модернизира сравнително евтино само ядрения си арсенал.Това нямаше как да проработи преди 10 и повече години,но сега е друго!САЩ излязоха от кризата с масирано печатане на пари и това доста разколеба мнението за долара!Едно ново бясно печатане може да срути окончателно доверието в него!

18

Анонимен

преди 9 години

".....2 /3 от сащ ще се окажат под тихия океан.да живее русия"Ама защо така другари половинчато решавате въпроса-като че тепате американците не ги делете на третини-тепайте на 100%.Щото останалата третина ще е достатъчна да утепа и трите третини на великопутиния,докато хората гледат телевизор ТЕМПО и карат Москвичите си с 4 фара/такива хамериканците немат/Да пребъде във вековете тепането на 2/3 от америка.

17

Анонимен

преди 9 години

"САЩ ще заплатят скъпо за глупавата си и лицемерна политика към Русия."Що за *** се раждат у нас и то 25 години след краха на комунизЪма и социализЪма.

16

Анонимен

преди 9 години

Освен това ще правят международно летище, за да идват руските туристи до новата дестинациЯГрешите ,новата дестинация е Крим и там должни всички да почиват.Никакая Куба!

15

Анонимен

преди 9 години

До Tina 26--------"Алчен г.з - глава затрива"...----------------Евала, баш така си е!

14

някакъв

преди 9 години

Вярно е, че САЩ заобиколиха Русия с бази. ЗАЩО? Тогава (когато и в България дойдоха) се казваше: те са за удари срещу Иран. Какво лицемерие, а?

13

Петър Велики

преди 9 години

Супер!!!!!!!!!!!!!!!!! Вставай, страна огромная,Вставай на смертный бойС фашистской силой темною,С проклятою ордой! ............... :)))))))))))))))))))).....................

12

Tina

преди 9 години

САЩ ще заплатят скъпо за глупавата си и лицемерна политика към Русия.Можеха да са лоялен партньор и светът да стигне наистина до прага на една нова ера на мир.Но..."Алчен г.з - глава затрива"...

11

Анонимен

преди 9 години

БРИКС-овата банка е чадър в *** на САЩ, ЕС, МВФ, който скоро ще бъде отворен, направо както си е вътре!

10

емо

преди 9 години

на сащ им сига един дивизион искандер в куба и черния *** ще се оака в гащите.обхвата им ще бъде достатъчен да стигне ново мадридския разлом.само една ракета там и 2 /3 от сащ ще се окажат под тихия океан.да живее русия

9

до 19

преди 9 години

Който не знае да чете история, напр. посл. Световна война, след което всички обичат Русия!

8

емо

преди 9 години

този милион българи в сащ са *** която предаде родината си за да служи на световния престъпник сащ

7

slovenia

преди 9 години

До Странжата.Допълвам те-Сащ ще изревят на умрело,не си го дописал.

6

БГ-РУС

преди 9 години

То след като САЩ се намесват без причина в Украйна от на майната си чак, само и само да са близо до Русия, логично е Русия да се върне в Куба, след като май само тя им помага - опрости им дълг и ще инвестира в икономиката им. Това е политика !

5

Анонимен

преди 9 години

Според вестника през 2001 г. Русия се е отказала да използва центъра - това "главоболие за Вашингтон", "без видими причини" и без официален коментар. Руското разузнаване "съществено стесни радиоелектронното наблюдение над Северна Америка", но "САЩ изобщо не оцениха истински приятелската стъпка" и "видимо активизираха радиотехническото си разузнаване срещу страната ни", заявява "Росийская газета".КАто не щеш мира - на ти секира!!!

4

до AMERICAN EAGLE

преди 9 години

Ама как хубаво баба Меркел изрита като мръсно куче представителя на ЦРУ от Германия, яко ли ти е, а? :)

3

мужик от 21 век

преди 9 години

Русия не се плаши от екетронен шпионаж защото е още в ерата на писалките и пишештите машини ,а разговорите се водят на ухо.

2

Анонимен

преди 9 години

А здрасти и довиждане че бързам.

1

Анонимен

преди 9 години

Така така! Време беше някой да им диша във врата на американците.