16

Анонимен

преди 9 години

Някой бг политик да се беше сетил за последните 25 години да каже, че в тая държава трябва да се спре да се краде и корумпирства???? Наместо това - препоръки за мълчание по нагорещени като скали от Венера теми. (Забрана и инкриминиране са ли синоними на препоръка?) Иначе, за инкриминиране има хималаи от неща в БГ. Но кой политик се поти за България. Важни са джобовете на върховете. Но сценарият май не сработва тия дни. Армагедон е. Изненади +. С продължения и ориентация към топло. Екзотика!

15

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА НА ПОПОВА!

14

Анонимен

преди 9 години

ХАХХХХХХХХХХХ,МИЛАТАДА СЕДИМ И МИСЛИМ ,И ДА МЪЛЧИМАМА НИКОЙ НЕ НИ КАЗВАЛ ЗА КАКВО СТАВА ДУМАГОСПОЖО,ПРОЧЕТЕ КАКВО СТЕ КАЗАЛА И СИ ОТИВАЙТЕ ДА МИСЛИТЕ И МЪЛЧИТЕ

13

Кирил Софийски

преди 9 години

А, кои ли го интересува мнението на Попова ?!?!?!

12

grrr8

преди 9 години

по-малко приказки пък медиите цял ден дрънкат глупости то не е чували то не е самолети...

11

Алекс

преди 9 години

ВЪРНИ ПАРИТЕ МАаааа..........Стига лъжи .

10

Дуло

преди 9 години

Препоръчвам на българо/тракийскте предатели да си спомнят за Спартак.. когато империите прекалят идваме ние... като коректив...

9

Анонимен

преди 9 години

Защо ли не назовават проблемите с истинските им имена?

8

наблюдател

преди 9 години

Да слушаме хората, дет разбирали от финанси. Априори Искров и БНБ би следвало да са точните хора. И аз ги слушам. А какво казват те?Че банката е в прекрасно състояние, че банката не е в прекрасно състояние, а е зле, че от банката за изнесени няколко тира с кешовица, че са раздавани непроследими кредити, че няколко камиона с кредитни досиета са изнесени, че не се знае точно какви са активите и пасивите на банката, че банката ще фалира (ама не и отнемат лиценза).От това аз не разбрах нищо.

7

ха-ха-ха

преди 9 години

Кипър си реши проблема с двете най-големи банки, които са 10 пъти по-големи от КТБ за 2 месеца. В *** за месец се плещят само глупости за летящи чували с пари, изнесени камиони с кредитни досиета и това, че Д. Пеевски в лично качество няма и лев кредит или влог в КТБ. Демек глупости. А всички тия дет ги плещят тия получават петцифрени заплати от балъка данъкоплатец.ША СЪ ОПРАВИМ :)))

6

ссв

преди 9 години

и тази ли има голям депозит в КТБ, как лъсват червените *** един по един... макар че тази кокошка отдавна е ясна, последно си спомням как лижеше *** на Лавров при посещението му в София

5

аз

преди 9 години

И тази плещи глупости. Проблемът с КТБ е елементарен за решаване. БНБ и Искров обаче го правят невъзможен за решаване. А нещата са толкова прости - обективен одит и ако се окаже, че лошите кредити в Банката са над 25% следва фалит, ако се окаже, че са между 20 и 25% БНБ дава възможност на акционерите да налеят 1,5 млрд. или ги налива тя срещу дял, а ако лошите кредити са под 20% освобождава резервите на банката, осигурява ликвидна подкрепа, както направи с ***. И проблемът е решен.

4

кой

преди 9 години

Кой предложи това недоразумение за вицепрезидент???? Какво е направила като прокурор в Своге, какво направи и по-късно като прокурор във ВКП. Там беше говорител и с пискливия си глас повече дразнеше, отколкото да върши някаква полезна работа! Длъжността вицепрезидент в България е излишна и само разхищава държавни пари.

3

chach

преди 9 години

prezidenta kaza che tozi pat vinovnisite 6te badat nakazani . 6to da malchim za da zabravim.pak li nie 6te pla6tame.

2

Анонимен

преди 9 години

Тази пък откъде изпълзя?

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Около 3000...балъка имат вложения над 1 милион лева във финансовата...пирамида КТБ.Един от тях е Вежди Рашидов,но той ще се...оправи.Да направи 3-4 малки пластики на...измамената камилка и да ги...пласира на колекционери във Венеция;веднага ще си...върне парите с...лихвите.