15

Анонимен

преди 9 години

До ДимитровМанталитет са електорат на ДПС, затова всичко им е позволено! Основната движеща сила на разрушаването на държавността и институциите в България е ДПС.Поради така изброените причини ДПС трябва да бъде оставена трайно извън властта! Поне десет години!

14

Варненец

преди 9 години

Браво на кмета Портних! Първият, който се осмели да разбута катуна! Браво и на районните кметове, че не се дърпат от задълженията си и търпят обиди и заплахи! Напред, всички варненци сме зад вас и подкрепяме спазването на законите!

13

Някой

преди 9 години

Само така!

12

оставка

преди 9 години

Загубиха ромското гласоподавател. Много ми чудно според тях кой е виновен за разрушаването на къщите им.

11

Stamat

преди 9 години

- Za6to *** sa po-dobre ot balgarite?- Za6toto balgarite, kogato sa pravi sa na protest, a ***, kogato ne sa pravi, sa na bunt! ;-)

10

Гневен българин

преди 9 години

Бунт ли?Едно по-неокастрено дърво и ще видят те бунт.Миналата година ОреХарски и Овчев "смело" пратиха простичките полицаи да бият старци,жени и деца (да,някои от тях бяха платени,но това е отделна тема),а тези и с пръст да не ги пипнат.Малко бой ядат *** и затова са толкова нагли.Тях по друг начин не можеш да ги научиш на нищо.Изключенията не оправдават болшинството.

9

Димитров

преди 9 години

Заплахи за убийства към кмета на район "Младост" Христо Христов и служителите му заваляха от страна на ***, които наблюдават събарянето на къщите на ул. "Капитан Райчо". Няколко ромски младежи обявиха пред всички присъстващи, че ще колят и избиват наред, а една от ромките се обърна към кмета Христов с думите: "Ей сега ще дойда да те пребия".Веднага след това групата от роми започна да скандира -"Българите ***"."Това защо не се спомене?Ако бяха българи,щяха да бъдат пребити от полицията

8

Олег

преди 9 години

Не е кв. Младост, а РАЙОН "Младост"! Кварталът го наричат "Максуда"! Да не бяхте в София да не знаете каква е разликата между район и квартал. Кварталите нямат кметове, а районите!

7

отвратен

преди 9 години

Събаряй копторите на индианците - нищо не им е законно!

6

Анонимен

преди 9 години

Не са роми, а ***

5

Анонимен

преди 9 години

Не е Младост а Максуда :)

4

123

преди 9 години

Освен да им се съборят къщите, и ако ги запалят, ще направят най-добре !

3

Анонимен

преди 9 години

"Ромите заплашиха гръмогласно, че ще оставят децата си в къщите"Tъкмо. С един куршум - два заека.

2

ПИТАМ

преди 9 години

А МАНГОВЦИТЕ ,ЗАЩО НЕ СА В КОЧИНИТЕ !!

1

да бе да

преди 9 години

А така! Ама като почнат от тея, трябва да продължат и из цяла България! То е крайно време!