116

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен165Аман от твоето турско робство, няма друг народ в света , който да се кланя векове на друг, заради това, че оня реализирайки собствените си завоевания, попътно ОКУПИРАЛ и техните земи, макар и никога да не е мислил да ги остави независими ! В Берлинския договор пише : Руският цар претендира за разходите си по нОКУПАЦИЯ на Българските земи в размер на равностойност на 32.5 тона злато; длъжник : Царство България. А ти ми говори врели, не кипели за НАТО и т. н.

115

Анонимен

преди 9 години

До 149Да Русия е гляма, за съжаление, само по територия и по претенции! Не съм аз от значение, БОЛНА Е РПУТИНОВА РУСИЯ, и е на смъртен одър! Или руски народ, или ПУТИН ?

114

Анонимен

преди 9 години

Виждам,че има доста промити мозъци тук,с нулева обща култура,които пишат и плюят без грам да са информирани!Така както има и украйнски град Донецк,така има и такъв Руски със същото име!*** четете малко ,че тйко виж утре ще пишете,че НАТО ни е освободило от Турско робство,а американските войски са дали хиляди жертви за освобождението ни!

113

Анонимен

преди 9 години

До НФБДа, Да си траят Руснаците , защото ДОНЕЦК е в Украйна !

112

Анонимен

преди 9 години

Неуваяжаеми манипулатори (***), моля съобщете ни в коя държава е град ДОНЕЦК, моля, гледайте GOOGLE MAP !

111

иво

преди 9 години

Ако найстина снаряда е украйнски ,то Украйна много сериозно си играе с огъня и руското търпение!Украйнците отричат,но туко виж утре над Украйна се изстреляни няколко Искандера и тогава и Русия няма да знае нищо!Просто с олигофтените трябва да се действа твърдо!

110

Анонимен

преди 9 години

Кога ДОНЕЦК стана РУСКИ град ? Току що и НТ го съобщи. Чия е манипулацията ? Преди 21 години, бях в Украйна , точно в град ДОНЕЦК и не е ставало и въпрос, да бъде в РУСИЯ - визата ми беше за УКРАЙНА !

109

имигрант

преди 9 години

Не се коментира в бг медиите за създаването на УНОА?Украинска Народна Освободителна Армия.Те вече имат щаб и план за водене на военни действия.Твърдят,че от пребиваващите украинци в Русия(5 милн.)очкват да се влеят 1% доброволци,т.е. към 50хил. бойци.Бивши военни спциалисти с "подходящо"въоръжение и обикновени запасняци.Желаят да изметат Украйна от олигарсите,фашистките елементи и американските протежета!Считат,че опълчнците от Новорусия са им естествени съюзници!Четете в гугъл: УНОА.

108

Анонимен

преди 9 години

ЦЕЛТА НА БАНДЕРОВЦИТЕ Е ЕДНА - СРАВНЕНА СЪС ЦЕЛТА НА ХИТЛЕР ПРОВОКАЦИИ ПО ГРАНИЦАТА СЪС РУСИЯ - ЗА ДА ОПРАВДАЯТ ГРАЖДАНСКТА ВОЙНА В УКРАЙНА - ИДЕ ЗИМА И ГЛАД - ЗАЩОТО РАЗХОДИТЕ ЗА ВОЕННИТЕ ОПЕРАЦИИ СА СТРАХОВИТИ

107

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКакво коментирате глупости?Снаряда може да е изстрелян и от сепаратистите, може да е изстрелян от специална група руски диверсанти, може изобщо да не е снаряд, а може и да е просто медиен кьорфишек.Руснаците са най-големите лъжци.---------те на тролчетата като им се дадат опорни точки и коментират все едно са видяли кой го е изстрелял снаряда

106

един българин

преди 9 години

До: номер 148Нищо лично, ама тия работи не сме ги учили в часовете по география. Специално за град Донецк нямаше нищо. Това помня със сигурност иначе щях да знам. Русия малко беше застъпена в уроците. Не сме длъжни да учим такива неща и да ги знаем.

105

до 147

преди 9 години

За теб герберю, всичко свързано с Русия е нещо лошо? Или си болен или много болен. Русия е голяма, а ти си незначителен.

104

Анонимен

преди 9 години

До "аз" ... момче като се *** и не си ходил в часовете по география, не обвинявай сайта!!! На руска територия също има град Донецк ... ама то безмозъчните *** от къде да знаят това?

103

Анонимен

преди 9 години

Какво коментирате глупости? Снаряда може да е изстрелян и от сепаратистите, може да е изстрелян от специална група руски диверсанти, може изобщо да не е снаряд, а може и да е просто медиен кьорфишек. Руснаците са най-големите лъжци.

102

БМ_21 Град

преди 9 години

Даа логичното се случва .. хохлите стават все по-нагли защото братушките дремят, а В.В. отлетял да гледа финала на световното по футбол !? За съжаление сегашните управници в Кремъл са бледи сенки на някогашните руски политици /добре, че граф Игнатиев не се е страхувал от "санкции" на "високата порта", че и досега да сме турски вилает/. В.В. прави същата грешка както Й.В.Сталин през пролетта на 41-ва нескончаеми отстъпки .. как свърши тая работа всички знаем!

101

един българин

преди 9 години

Аууу, ами сега? Това веднага ще го използва другаря Путин да обяви война на Украйна!Друг е въпросът, че ако наистина стане нещо такова, то най-вероятно снарядът е руски.

100

Анонимен

преди 9 години

До darcasако те набарам , ще ти отворя подопашните бузи и ще ти вкарам в десятката един кожен "***" бе възелин

99

аз

преди 9 години

руския?? град Донецк??? абе ДНЕС вие полудяхте ли какво ви се случи или и вие руски продажници станахте? ония абсолютно смешен и измислен референдум от някакви абсолютно изкуфяли и олигофренясали 100 човека "руска сепаратисти", който никой освен тях не признава....и вие ми пишете руски град?? много луди има по този свят.....

98

Shark

преди 9 години

Ако беше обратното всички щяхте да скачате какви зверове са руснаците, нали!! Къде са сега ЕС, разни организации за права на маймуните, оп извинете, на човека, ХАмериканците и т.н навити пружинки против Русия. Що мълчат, а, няма ли да осъдят случай и да размахат пръст на Украйна за санкции - манкции, ала бала.

97

Иван Сотиров

преди 9 години

До Анонимен131 Снарядите са 6 броя , един е случайно 6 тенденциозно.