160

Анонимен

преди 9 години

до 194Защото работата на БНБ е да контролира банките, за да няма кражби на парите на хората. Както виждаме, те не са си свършили работата , така че е тяхно задължение да намерят загубените и откраднатите пари на хората, които са проспали.

159

до 193

преди 9 години

Е има си закон-отговаря до 200 000.Откъде накъде държавата да е длъжна да гарантира .Да не би тя да е управлявала банката?

158

Анонимен

преди 9 години

До 190Днешния свят е невъзможен без банки ! Всички плащания минават през банки и няма значение дали е частна или държавна банка, щом има лиценз трябва да отговаря за парите на хората !

157

Анонимен

преди 9 години

Значи Вежди го подпомагат с 2 милиарда за влога му, а за здраве и пенсии - корен квадратен, я ГЕРБ да внесе по сметката на КТБ онзи 1,5 милиард дето го откраднаха от резерва на НЗОК, а БНБ да подпомогне пенсионерите и здравето на хората, аман от разни по-равни- казано е- 100000 евра са гарантирани( за физически лица), отгоре- духай супата

156

до 188

преди 9 години

Нали искахме приватизация на банките?Е това е положението.

155

Анонимен

преди 9 години

До 187А защо изобщо да има частни банки тогава???Нали затова са частни-като се осерат да си сърбат попарата, а не да прехвърлят на народа.

154

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 188 Лесно ви е на на вас! Тези, които не са пострадали от тази банка !

153

Анонимен

преди 9 години

Незабавно да се приеме закон и да се отпуснат по 300 лв на пострадалите от КТБ - както с пострадалите от наводненията. Но с молба, документ за платени данъци, справка от МВР, кварталния домоуправителя и пр.

152

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 185 .... Как не могат да се изкара милион с честен труд ? Познавам доста хора, които са получили апартаменти или друг имот по наследство и са ги продали, а парите от продажбата са в КТБ ! И какво му е незаконното или нечестното, в това че предишни поколения са се лишавали от неща за да оставят наследство на внуците си, а сега някакви крадци да им вземат всичко ???

151

Анонимен

преди 9 години

правилно, плати само гарантираните пари на гражданите до 100000 евро, и на предприятията, не ща на веждю да му плащам милионите

150

Анонимен

преди 9 години

Работещ човек не може да изкара милиони с честен труд, пък кой каквото ще да ми разправя.А парите на по нормалните хора така или иначе ще бъдат върнати, нали депозитите до 200000 са гарантирани

149

Анонимен

преди 9 години

За Коледа с голям зор БНБ и МС отпуснаха млн.лв на пенсионерите, сега за търтеите и 3 млрд им се виждат малко! Без ОФ воден от комунистическа партия, България загине!

148

Анонимен

преди 9 години

До БенковскиИскров бил царски, па ГЕРБ си го остави, аре стига популизъм, ако не им е бил удобен да са си го махнали

147

Анонимен

преди 9 години

А какво е виновен обикновения българин,че да плаща лошите кредити на една частна банка?

146

Анонимен

преди 9 години

нима не са ги изкарали тези пари с честен и много годишен труд ? В КТБ е пълно с миньори, строители и селяни милионери - върнете им парите! Защо да ги пилеем за алчни и подли пенсионери, лекари, учители, майки и пр.

145

Емил

преди 9 години

Защо да не връщат парите на частни лица и фирми, да не би тези хора да не си ги изкарали тези пари с честен и много годишен труд ??? И какво са виновни тези хора,че не разбират от банково дело и са избрали най-добрите условия, които са им предложили за съхраняване на парите си ?

144

Българин

преди 9 години

Призовавам всички трезвомислещи Българи да сме пред парламента и да спрем гласуването на този *** закон целящ да вземе от народа за да върне парите на лакоми новобогаташи.Има си действащ закон и там ясно е описано нивото до което се гарантират доходите.Като искат да помогнат на общини,здравни заведения и други,но да не връщат пари на частни фирми и депозанти.Помогнете да спрем поредното ограбване на България.

143

Анонимен

преди 9 години

Всеки ужилилен да си търси парите от главният сценарист-агент Сава.

142

Анонимен

преди 9 години

А управителите на тези държавни предприятия нямат ли отговорност ,че са внесли държавни пари в тази съмнителна частна банка???Един частник ще загуби парите си,а тези умници какво ще загубят?Че то много лесно се управлявали държавни средства.

141

Бенковски

преди 9 години

Лакеите на Кобурга, един международен измамник и обеднял аристоркат, защото проиграл всичко в казината на Еввропа, та лакеите на негово царско нищожество - националния предател Иван Искров и престъпната червена пасмина от ***, терористи и изверги, направо проснаха нещастната ни България в краката на агент Сава и неговата *** от ДС - функционери и агенти!