89

Кирил брат на Методи

преди 9 години

до 142...и от къде разбра че пишем на РУСКА КИРИЛИЦА? Руснаците пишат на БЪЛГАРСКА КИРИЛИЦА,разбра ли!?

88

Таралеж

преди 9 години

До леле че народ 137,, Аз съм таралеж от батальон "Азов" и е вярно че срещнахме източни пепелянки,но падна голям майтап докато похапвахме, не остана жива пепелянка в района.

87

Анонимен

преди 9 години

Da izgonim rusnacite. SLAVA UKRAINI

86

Анонимен

преди 9 години

В почти всички европейски държави е забранен руският език. Крайно време е тук да се забрани руският език и кирилицата.

85

Леле че народ

преди 9 години

А мъката на укр. армията не свършва дотук Баталъон "Азов " е бил масово нахапан от ........ пепелянки Даже излезе майтап,че воюлват Баталъон Азов ,срещу баталъон Пепелянка

84

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Доста жито ще трябва да се свари...На оцелелите - честито!И да почерпят.

83

Бареков

преди 9 години

До 122 ' Волен Сидеров премиер'..Не бързай много най напред съм аз!

82

Анонимен

преди 9 години

Четете сводките и стига спекулации.Там е истината, но и стотици тежки съдби независимо от коя страна.Ненавиждам войната и всеки, който се радва на успехите(смърта) на едните или другите е пълен ***.Никой нормален човек не иска да убива или бъде убиван.

81

аз

преди 9 години

Американците заради пословичната си алчност и желание за власт до къде докараха тези два народа да се избиват едни други като кучета а говорят един език ходят в една църква пишат с еднакви букви....не става дума за Украйна,Русия,Крим и т.н. а това което стана,,Путин неведнъж е казвал,че чустша украинците като сънародници и толкова много неща ги свързват и Русия много е помагала на Украйна през всичките тези години,може би за това и търпението му е толкова голямо когато се убиват руснаци там.....

80

Баба с Бакембарди

преди 9 години

До Русия 124 Не се хвърляй в дълбоки води ,стой си в Сочи и не закачай наще моми!Видяли сме и по голями майстори от теб.

79

Мустакатата Девойка

преди 9 години

ДО ТОДОР ХРИСТОВ .Шоковата терапия е полезна.Полша първа мина прз ценовия шок и сега е на светлинни години пред нас.Украйна не е България( тук има много *** от ГРУ),а и действията на източния съсед ще отчуждат още повече украинците и ще ги консолидира като нация.Грешката на Русия е че не ги остави като нас да се движат в европейското пространство и да ги контролира.Важното е че и у нас ще има последствия,вече няма да може да си разиграват коня в икономиката ни нашите източни братя.

78

РУСИЯ

преди 9 години

Абе ,мустакато девоико,или си сложи полата и брадата или се надъни на братушките на дръжките или ела да ти покажа ,какво е това Руски мужик.

77

Баба с Бакембарди

преди 9 години

до Тодор Христов Тодоре благодаря ти баба,че ще му кажеш , кажи му и да пише с по голями букви,защото напоследък взех да не виждам ситния шрифт.

76

Мустакатата Девойка

преди 9 години

ДО ТОДОР ХРИСТОВ , Не става въпрос колко души са въоръжени и се бунтуват , важното е как се снабдяват и обновяват.Киев има по голям ресурс и възможност за ротация.Все по малко конвои от изток успяват да стигнат до сепаратистите и за това освободиха Славянск и другите емблематични за бунта градове.

75

Мустакатата Девойка

преди 9 години

До 114 . Какъв Крим ,какъв Пекин тръгнали са към Донецк и Луганск и вече са там и стягат обръча около сепаратистите.

74

колко колко

преди 9 години

"са загинали около 30 украински войници и граничари, предаде Ройтерс" А Ройтерс слуша Киев, следователно X2 = 60-тина убити и X3 = 90-тина ранени.

73

Анонимен

преди 9 години

До Мустакатата ДевойкаАко малумниците от Киев тръгнат към Крим, всичко ще свърши за 5-6 дни. Толкова време траят руските военни действия последно време :)

72

Мустакатата Девойка

преди 9 години

ДО ТОДОР ХРИСТОВ .Нямам възможност като Ванга да гадая , но ми се струва че няма скоро да свърши Украино-Руската Одисея.Зависи какви санкции ще наложат и на кого от ЕС и САЩ.Зависи и до къде иска да стигне в напрежението Путин.Сепаратистите нямат много шансове без източна подкрепа , но за сега губят позиции и рискуват да бъдат прогонени или разоръжени.

71

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевКого ще линчуваш бе диванен воин наскоро гледах в нета видео също като теб един страхопъзлю заплаши един редактор че ще коли него и семейството му, редактора го намери даде му нож в ръцете и вика а коли ме бе, оня се ***

70

Баба с Бакембарди

преди 9 години

До Тодор Христов Тодоре не мой баба да ме мъчиш с тоя развален руски,пиши на китайски та да те разбера.