48

от 63

преди 9 години

Отговорът е с много подкупи и *** от рашанска страна. Русия не знае какво означава конкурентноспособност и развитие на един продукт! Комунизъмът проми мозъците на руснаците и на десетки други държави, включително България. Все още в България не можем да разберем много основни икономически принципи, но сме все пак по-добре от Русия. Та, какво може да прави ЕС с Русия по-точно на този етап? Освен да се въоражава, че да има инструменти да се противопоставя на Русия, ако тя нещо превърти?

47

do 51

преди 9 години

Май ти си с промития мозък и не знаеш какъв стокообмен има между САЩ и Европа и колко инвестиции има САЩ в Европа и обратното. САЩ и Европа са много тясно обвързани и то от десетилетия. Това, че България е лизала г*** на Русия и го прави до ден днешен и нищо вижда от САЩ, та дори и Европа е друг въпрос!!! Русия е важна за Европа с ресурсите си, които е времево ограничено! И е важна с пазара си. НО, този пазар е неплатежоспособен и двойно по-малък от американския. Как се прави бизнес с рашките?

46

До Елка

преди 9 години

С ПРИСТРАСНА ЖУРНАЛИСТИКА СИ НА ДЪНОТО НА БЛАТОТО,*** СИ СМЕНИ ПРОФЕСИЯТА.С ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛА НАСТРОЙВАШ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ ПРОТИВ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ И КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КОГА ДА СЕ СПРЕТЕ С ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯ СЛУГИНАЖ ПАДАТЕ ОЩЕ ПО НИСКО ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ СА ВИНОВНИ ЗА 25 ГОДИШНИЯ ПРЕХОД ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА МАФИОТИТЕ И БАНДИТИЕ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ.СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .

45

Да бе да

преди 9 години

До 59 :Ами заповядай - лично ще ти помогна да стигнеш до където трябва

44

Анонимен

преди 9 години

Какъв по-голям кеф и за мен, когато уса се Усират за пореден път. Мдаа, музика за ушите!!!

43

Ъц

преди 9 години

***, от къв зор прехвърляш проблема от "болната, на здравата глава", забрави ли скандала с подслушването на телефона на Меркел и чия служба стоеше зад това?Тц,тц,тц...

42

Да бе да

преди 9 години

до бивш бългАрин : 1. вярваш ли си сам, че бачкаш за толкова пари седмично? 2. колкото има бивш *** - толкова и ти си "бивш българин" 3. айде да не ни казваш какво да правим , щото ние пък ще ти кажем къде да идеш : именно, от където си се пръкнал на този свят

41

настоящ българин

преди 9 години

До бившбългаринПлащаш ли им данъци на тези пари ? Иначе си ги печели по живо по здраво, а ние българите / настоящи/ ще му мислим - нашата опорна точка не са само парите.

40

ОФ

преди 9 години

38: "Бързо възникнала държава след геноцид на коренните жители бързо и безвъзвратно запада (според малко по-обширни представи за времето)."=====================Оскар Уайлд: Америка е единствената страна, която от варварство минава направо към упадък, пропускайки стадия на цивилизацията.

39

до UFO

преди 9 години

САЩ ще предостави ли на ЕС, Китай, Русия и България всичките си държавни тайни? Така де, нали всичко трябва да се знае. :)

38

до UFO

преди 9 години

Абе момко, става въпрос за националната сигурност, това да не ти са тайни между съпрузи, че всичко трябвало да се знае? Феновете на САЩ не спирате да ме изумявате с откровените си глупости.

37

Dublin

преди 9 години

Америка, наш стратегический партнр и союзник!! Нам нужно помогать Америке в борьбе с терроризмом и всячески защищать е!! Поэтому нам срочно нужно разместить ядерные ракеты и системы ПРО вокруг Америки (на Кубе, Мексике, Колумбия, Венесуэла) с целью не допущения уничтожения е Ираном!!!

36

Може би

преди 9 години

До Анонимен"1 Бългaрия от декември 1941 г Е ВЪВ ВОЙНA С Aнглия и СAЩ- войнa която ние ОБЯВИХМЕ!" - Символична война обявяваме тъпан, има и един протест пред посолствата и счупени 9 прозореца. А до 1944 имаме малко над 3 000 убити цивилни и паметник в наши дни на падналите американски пилоти. Мерси да ти се връща...

35

Анонимен

преди 9 години

О, коментарът на 34 е изтрит и моят вече няма смисъл...

34

UFO

преди 9 години

Точно така годината е 2014, а не 1989, през 2014 никой няма тайни, всичко се знае. Който иска да се крие, да ходи на село при баба си

33

UFO

преди 9 години

И като се оплачете на Путин, че ви слушат докато гледате порно и кво?

32

Анонимен

преди 9 години

Какво по-хубаво от това Германия да си развали трайно отношенията със САЩ, може би това ще накара Европа най-накрая да прогледне. Общият фрон трябва да е срещу САЩ.

31

До Анонимен 34

преди 9 години

Крещящи господине, какво общо имат българския патриотизъм и любовта Ви към измислената американска нация? Бързо възникнала държава след геноцид на коренните жители бързо и безвъзвратно запада (според малко по-обширни представи за времето).

30

UFO

преди 9 години

То и ние ви слушаме нон стоп... глупостите

29

стига

преди 9 години

Бъдещето на ЕС е с Русия само така ЕС ще се запази и ще стане по силна и богата,но ако се продължава ЕС да се гъзи и унижава на САЩ това ще доведе до големи беди за всички.