62

монк

преди 9 години

При договори за около 2 млн лв. едва ли благодарността е била само за 2 екскурзии по 10 хил.лв. Гарантирано от ГЕРБ

61

ГАРАНТИРАНО ОТ БСП

преди 9 години

ЕК предприе правни действия към България в секторите околна среда, здравеопазване и политика за потребителите, правосъдие, морско дело и рибарство, и транспорт.Една от тях е нова, по другите 4 страната ни получава последно предупреждение, след което случаите може да бъдат внесени в Европейския съд.

60

УУУ

преди 9 години

България е с най-голяма смъртност в Еврорпейския съюз през 2013 година, сочат данни на Евростат.----------------------------------ГАРАНТИРАНО ОТ БСП!

59

Анонимен

преди 9 години

Eдна от гордостите на Боко и ГЕРБ....

58

ДАНС

преди 9 години

А Станишев кога ще го арестуват за изнесените документи от същия ДАНС?

57

ууу

преди 9 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

56

Дядо Петър

преди 9 години

Едрите ГРОБарски риби обаче никой не може да докосне.А те си точат зъбите отново да ни се качат на шията.ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ?

55

ЗАМЪК В ШВЕЙЦАРИЯ

преди 9 години

Не виждам никакво престъпление тук Това е поредният опит на БСП в безсилието си уж да дискредитира ГЕРБ.

54

Анонимен

преди 9 години

И тази е от ГЕРБ.

53

Анонимен

преди 9 години

Защо мислите че днес българския народ носи върху гърба си *** ? множат се за пари, всеки ден или крадът или на опашка за пари се редът, Защо им е да учат и работят. Това е труд а труда не е тяхна спесиялност. Защото държавната администрация печели от ***, ККолкото по-неграмотни толкова повече подписи върху листове с невярни данни. Доктори , кметове ако щете и министри са от един дол дренки, Тази долина се нарича държавна служба

52

цачо цецков

преди 9 години

Мутро сикаджийска, 52! Ами, то всички ваши членове са комунисти, деца и внуци на комунистически изверги, терористи и убийци, като дядо й на дебелата Лилянка. Всички в тази сикаджийска групировка (ГЕРБ)са престъпници, мутри, наркотрафиканти, крадци, рекетьори, търговци на жива плът, магистрални бандити и всякаква престъпна ***. И ти си от тях, какво се правиш на треснат?!

51

vidinski

преди 9 години

По подобен начин миналата седмица хванаха и кмета на Видин - Герго Гергов, но разследването беше на Нова телевизия и после се включи ДАНС.. За съжаление него не го задържаха, само конфискуваха документи и БСП като разбра за скандала изтегли подкрепата си. Във всяка община се краде много. Няма контрол. И за един мандат кметовете и хората около тях се обзавеждат с последни модели коли, апетитни имоти, започват да водят охолен живот. Затова ли гласуват хората за вас? Съд и затвор за всички крадци!

50

do 52

преди 9 години

До АнонименТОЙ И БОЙКО Е ВСЕ ОЩЕ ЧЛЕН НА БСП

49

Анонимен

преди 9 години

Няма по голям рекетьор на нарщда от държавата и нейните държавни служители. Единствения стремеж към държавна служба е законната кражба. Иначе ако можех и аз да изкарам някоя екскурзия до Тайланд да се азходя из екзотичните острови срещу някой подпис и печат разрешен ми от държавата няма да откажа,

48

сахат тепе тотев

преди 9 години

Престъпник до престъпника, мутра до мутрата и *** до простака - това е ГЕРБаджийската бандитска групировка на банкянската мутра! И все още има наивници и ***, които ще гласуват за тази престъпна пасмина! Халал да им е и тая грозна крадла на снимката! Само като й погледнеш физиономията, и ти става ясно, че е гербаджийка!

47

Джо

преди 9 години

българките са по-крадливи и по-алчни от българите

46

Анонимен

преди 9 години

ВЕЧЕ Е ПРОВЕРЕНО Райна Петрова е член на БСП Крайно време е да се забранят БСП, АБВ, БКП.

45

Анонимен

преди 9 години

Кой ще влезе пръв в затвора? Цецо или кметицата?

44

Анонимен

преди 9 години

vtora kmetisa na gerb pada.pomnite li alkoto Jelazkova.

Плюйте, червени другари. Плюйте. Веднъж ще се падне някоя статия за кмет на ГЕРБ. Сега ви е паднало. Плюйте. Не защитавам госпожата, виновна е. И заслужава наказания, безспорно. Убеден съм, че всички червени, депесарски и други кметове са чисти като сълза. На мравката път правят. Само тази гадина кметицата от ГЕРБ е корумпирана в цяла България. Червените кметове са чисти, добри, ангели, неподкупни, справедливи. Само роднините им внезапно забогатяват, ама то ще да е случайно,дар божи предполагам.