85

Панталеев

преди 9 години

До АнонименС твоите жалки коментарчета как си изкарал за кола

84

докога????

преди 9 години

няма ли в софия някоя по голяма тоалетна да му напълнят устата на това човеко подобно същество. Много си *** саааишее

83

доброжелател

преди 9 години

Мълчи бе ,Офчев!!:))

82

Анонимен

преди 9 години

Тоя или е мега *** или е патологичен лъжец.

81

Злопаметна

преди 9 години

До Анонименпа и тва е верно... нал го знаеш лафа "да дойдат танковете! Ама и трите ли?".Инак Йовчев да не плямпа глупости - буреносен облак като се зададе може да бъде разстрелян далеч преди да стигне населено оживено място. 10 км отстояние е достатъчно, така че тия врели некипели как не можело да се предвиди точно в градушките и буреносните да не ми ги дрънка. може, спира се, има си техника, разстрелват облаците. Останалото е дрън-дрън ярини.

80

Анонимен

преди 9 години

До ЗлопаметнаМа то у назе нема артилерия ил а се дупнат и а пуцат !?

79

Злопаметна

преди 9 години

До АНТИМУТРАа, чшшшшш, не пипай прасчото че ша та бият пенциите. Видях снимката му във вестника, който притежава - едно бабЕ четеше вестника. Ииийййййй, как са го барнали тоз мазник, ама един благ, ама един готин изглежда на снимката, като добрия дядо коледа. И пенциите се връзват. То пък колко им е акъла.

78

АНТИМУТРА

преди 9 години

АКО НЕ БЯХА ИЗТАРАШИЛИ СГРАДАТА СЕГА МОЖЕШЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ВИНАТА Е САМО НА МАМИН ПРАСЧО АЛА ПЕЕВСКИ!!!

77

Злопаметна

преди 9 години

Е как да няма системите за ранно предупреждения по света? Виждаш облак - звъниш на артилерията във военното поделение и те пуцат по буреносните. Разстрелват ги преди да извалят, това го знам още от детство ми, а то е било отдавна. И струва като снаряд по-евтино отколкото да издържаш цяла агенция по борба с градушките, какво им плащате на тези хрантутници от парите на данъкоплатеца? Заплати им плащате, а ся се обяснявате като ученички. Баси, смешки сте.

76

АНТИМУТРА

преди 9 години

МНОГО Е НАГЪЛ ТОЗИ!!!!!!!!!КОЙ БЕШЕ ОКУПИРАЛ СГРАДАТА В КОЯТО СА КТБ И ТВ7!! оТ ТВ7 КАЗАХА, ЧЕ ТАРАШЕНЕТО НЕ Е БИЛО ПРИ ТЯХ!!!ТАКА Е ВИНА НЯМАТЕ!!! ХА ХА ХАЯВНО ВИНА ИМАТ ВСИЧКИ МЕДИИ, ЧЕ ОБЯВИХА НОВИНАТА ЗА ТАРАШЕНЕТО НА СГРАДАТА :DDD

75

akud

преди 9 години

Овчев градушката е природно бедствие а ктб е бедствие предизвккано от дпс и бсп + теб

74

Зовчев зове

преди 9 години

Зови Зовчо, зови! Призивът ти е зов на неспиращ с откровените глупости. Но ще бъдеш чут. От глухите.

73

Анонимен

преди 9 години

Дори 600 грама стабилизатор от 5 километра височина, като нищо могат да те претрепят.

72

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

НЕ Е ХААРП,АМА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ КАТО БОТИ *** ЗА ПОТОПА В МОНТАНА ВЧЕРА,ЩОТ НЕ Е ХААРП,КОГАТО СТАНЕ ГОЛЯМАТА БЯЛЯ ЩЕ СЕ СКРИЕТЕ КАТО МИШКИИИИ.

71

Анонимен

преди 9 години

До ПОЛИТИЦИ БГтаТи нормалне ли си?Знаеш ли какво е харп?Работил съм там на студентска бригада егати секретния обект.С градушка ли ще бият руският посланик:))?

70

ъ

преди 9 години

От тоз сайт всички зовът ?!? Вчера некой друг пак зовеше :)Аз зова ... спрете да зовете всеки ден !

69

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ИНТЕРЕСНО ЩЕ СТАНЕ КОГАТО ЗАПОЧНЕМ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЮЖЕН ПОТОК,АКО ТОГАВА НЕЩО СЕ СЛУЧИ С АЕЦ КОЗЛОДУЙ КВО ПРАВИМ ? НЕ СЪМ МИЛИЦИОНЕР ОТ ДС НО МИ БЕШЕ ЯСНО ЧЕ СЛЕД ИДВАНЕТО НА ЛАВРОВ ЩЕ ИМА НОВА ПОРЦИЯ ПОТОП,ПИСАХ ТУКА,КОЙТО ЧУЛ ЧУЛ,А ТОЯ СЕ МЪЧИ ДА ДЕЗИНФОРМИРА ХОРАТА. ПАК ПИТАМ АКО ХААРП УДАРИ КОЗЛОДУЙ ?

68

един от народа

преди 9 години

Тоя още ли не е подал оставка!? Че и акъл дава... Експертиз в контекста на политиките по екзактните приоритетни градушки. Щото специалистът по летящите чинии и хидроинженеринга и доктор по марксистки философии не ни беше достатъчен, навъдиха се и клонинги.

67

Анонимен

преди 9 години

До 79Така е, а той е ***-туркса ***....

66

Анонимен

преди 9 години

Вдички нaшенски политици брз сидерa дa ционистки ***