12

Анонимен

преди 9 години

Ако бяха забранили,пак щяхте да недоволствате и критикувате.Ами да ги направят такситата като едногодишните винетки.

11

HAHO

преди 9 години

Ами то сега остава и депутатите да ги превозват с 15 годишни " сигурни" и " технически изптавни" коли, а не на всеки мандат по два пъти да си ги сменят.

10

Анонимен

преди 9 години

Правилно дума човека, че годините не са от значение за колата.. Има много добре поддържани коли на по 15 години, които са в пъти по здрави и сигурни от много 5 годишни коли..Всичко е до това какъв мърляч е шофьора.. Иначе не е нужно да има закон за такова нещо.. ако клиентите не се качват в разнебитени таксита.. ще наложат сами такова нещо...

9

ххххх

преди 9 години

Това е честно и правилно!

8

Анонимен

преди 9 години

Neshto umno ot BSP da e izlizalo ?

7

3456

преди 9 години

Нали вие си го приехте тоя закон бе, що го променяте. Баси лицемерите.

6

Анонимен

преди 9 години

Също така никъде в ЕС не се минава технически преглед както в България...... ако ще от витрината да е слезнала колата!

5

Рада

преди 9 години

Добре, де, но все си мисля, че новината беше за над 10 години, а не за над 15!? Вие нарочно ли сте написали така заглавието?Кога ще спрем допълнителното "очерняне" на вече черното?

4

НЕКАДЪРНИЦИ

преди 9 години

В ГЕРМАНИЯ ЕДНО ТАКСИ НАВЪРТИ ЛИ 450 000 КМ ВЕЧЕ ГО ПРОДАВАТ В БЪЛГАРИЯ ТАМ НЕ СА ВАЖНИ ГОДИНИТЕ А КИЛОМЕТРИТЕ!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

ЧУДЕСНО!!!!! ЕДНО ТАКСИ В СОФИЯ ГОДИШНО НАВЪРТА ОКОЛО 40.000 КМ! т.е, ако колата е била нова след 15 години ще е на минимум ОКОЛО 700.000 КМ! КАТО С ЕИМА ПРЕДВИД ИНФРАСТРУКТУРАТА НИ ЩЕ Е АБСОЛЮТЕН ТАРАЛЯСНИК! ДРУГАРЯ МОЖЕ ДА Е ПРАВ ЗА ИЗКИСВАНИЯТА В ГЕРМАНИЯ НАПРИМЕР, НО ТАМ ИМА ПЪТИЩА, ТАКСИТАТА НАВЪРТАТ МАЛЪК ПРОБЕГ, ЗАЩОТО СА СКЪПА УСЛУГА И С ПОДДЪРЖАТ БЕЗКОМПРОМИСНО! ПО СТАРА БГ ТРАДИЦИЯ, ТРЯБВА НЯКОЕ ТАКСИ ДА СЕ ПОДПАЛИ В ДВИЖЕНИЕ С ПЪТНИК В НЕГО ЗА ДА СЕ СЕТЯТ НАШИТЕ Т.НАР ДЕПУТАТИ!

2

Анонимен

преди 9 години

Още една причина да избягвам такситата, освен при абсолютна необходимост.

1

Митьо

преди 9 години

Не стига, че са нахални, голяма част от тях са алкохолици- потенциални и реални убийци, имат нереално високи цени, ами и да ни возят със строшените брички. Кога най-после ще прегазят някой депутат или детето му, за да се осъзнаят?!