14

Анонимен

преди 9 години

До 16 :Като имаш бокешки със *али това е самата ваша комунистическа грешка дискреминация,защо в запада ромите са полезни цивилизовани,щети дам пример едно дете как го научиш така расте

13

до 12

преди 9 години

Ние "***" мразим само толерасти като теб и подопечната ви негроидно-ислямска ***. Я кажи ти колко *ала приюти у вас на собствени разноски, за да покажеш колко обичаш себе си и *лите?

12

Анонимен

преди 9 години

До 14,Съгкасенсъм със теб но наще жени много ги харесват

11

ккк

преди 9 години

12-ти нищо не ти се разбира, брато...кво ми ги жалите *** мегри, нам си кви си... както е написал 6-ти номер - всичко е вярно;изобщо не ми е жал за тая пасмина, сами са си виновни за ***, в която живеят; има няколко знакови филма по тоя случай - "Цар на войната", "Кървав диамант"; създават гета фрашкани с престъпници, без документи, фрашкани с болести, до дупка озлобени, нагли, нахални; и разни организации тичат да им разясняват как да дерат европейските данъкоплатци! НЕ НА ТОЛЕРАСТИЯТА

10

Анонимен

преди 9 години

Ne trjabva i ne moze da ima tolerantnost vinagi cakat nagotovo kato ce li njakoi im e dlazen.direktno gemijata nazad i koi ocelee ocelee.

9

Анонимен

преди 9 години

*** плюещи тези хора не мразят само тях те мразят и самите себеси анти хора един такъв го доказа като изби собствен народ 50 милиона

8

Анонимен

преди 9 години

До асдне ЕС а дадени държави в които не са патили. Италианците искаха да стегнат контрола на границата си ама Шведити им биха едно вето

7

до 9

преди 9 години

Господинат е за пример по начина си на живот сутрин вместо кафе удря три чашки ракия и започва да плюе родинатаси а пру вечер други раси но не вижда че синаму квартален наркоман дъщеряму не се знае къде а женаму горката се измори да се качва до съседа.

6

Анонимен

преди 9 години

Предприемат пътувания с риск за живота си, давят се, задушават се и накрая като се доберат до Европа, вместо да са благодарни, да се съобразяват с порядките на домакините и да са по-ниски от тревата, те започват да реват, че им се нарушавали правата и се почва - джамии, фереджета, ранни бракове, безбройна челяд, изучаване на майчин език и пр. Скоро Европа ще бъде напълно черна и ислямизирана.

5

Анонимен

преди 9 години

до 1 2 и 3Защото еврейогейското лоби така решава!

4

Анонимен

преди 9 години

600 души живееши в нечовешки условия пък измрели 30.Защо не са оцелели 30?Тогава би търябвало да се замисли човек дали условията са били наистина толкова лоши..

3

Анонимен

преди 9 години

Защо не потапят нашенци в аАглия кух народ

2

Анонимен

преди 9 години

Трябва да има контрол над раждаемостта и як бой на добитъка. Неслучайно ще има трета световна война, само Райт не помага.

1

Анонимен

преди 9 години

Защо не ги потопяват тези животни в момента когато влезнат в териториални води ?