10

Анонимен

преди 9 години

Много е труден толкова колкото да съобразиш 7х8 не е в раздел СВЯТ.

9

Анонимен

преди 9 години

До Депутат А бе ,тиквун, как ще стане тая работа, когато те управляват прости и неграмотни люде? За 25 г се нагледахме на мартинали дето не знаят къде са и защо са там,но крадоха като за световно!Еййй,аман от прости и алчни хора!

8

TIMOFEI

преди 9 години

наи смешното е 4е хората се впе4атляват от подобни глупости ако го е забтавил със сигурност може да го сметне и защо требе да се помнят вси4ки тези математи4ески простотии когато си има калкулатори и интернет а за да могат от малък да ти ма4кат фасона и междо другото математиката си е жива глупост не е 4ак толкова важна , номера е да знаеш кво да смяташ е там се осират обикновенно тези които си мислят 4е могат да смятат самолетите шпадат щот са сметнати а не мислени!запишете си го тва е важно!!

7

Депутат

преди 9 години

До 7 : Е*ал съм мааааата на таблици и глупости ....важно е народа да е покорен , а джобовете ни пълниииииииииииии ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ !

6

681

преди 9 години

Това важи със същата сила и за нашите парламентарни тикви!Убеден съм че никой няма да даде правилен отговор на таблицата за умножение на големите числа.

5

бай Тъпчо

преди 9 години

Кат броим стадото в нашто село яз най-бърже го броя бе-Киро ги срича четири минуте дорде ги сметне пък яз ги преметам има-нема за три и един пат вика-три бири та черпа бажо ако кажеш как го прайш туй бе,пък яз му викам-недей си хаби парите оти туй проста работа бе-броя им краците и ги дела на четири-хем по-бърже става и хем и глава та не боли абе дай му на прос човяк да смета та нова аритметика да измисли бе...

4

Христов

преди 9 години

Важното е да имаш самочувствие /както и американците /,а математиката не е толкова важна.Тъпотията май се шири в най-развитите страни?

3

Анонимен

преди 9 години

За Боку тиквата 7х8 е точно колкото ТОЙ каже.Останалото е мръсотия на Станишев.

2

Мая

преди 9 години

Хайде на бас,че Бойко(простоват политик) не знае таблицата за умножение :)

1

Анонимен

преди 9 години

56