57

Анонимен

преди 9 години

До АЗсъседът ти комунист се е закачил за електромера ти

56

Анонимен

преди 9 години

Не гласувайте българи, ДПС са подарили 300 000 български гражданства на турци, а с поправката на закона се очаква ДПС да подари още 300 000 български гражданства на турци. Накратко ДПС е първа политическа сила вече, а вие не гласувайте и дайте властта на ДПС.

55

Анонимен

преди 9 години

До 46" не правят разлика между ГОЛЕМИ сметки за ток и ЗАВИШЕНИ" - Правят, правят и особено правят разлика между необходими разходи за производство на ел. енергия и разходи за износ на евтина енергия на международни цени, и от разходи за "Цанков камък" и за "Белене", които все някой трябва да плаща! Но няма да съм аз! Избирате си Станишковци - дръжте си ги ! ТЕ НЯМА ДА ВИ ПУСНАТ ДОКАТО СТЕ ЖИВИ !

54

Анонимен

преди 9 години

Турчина - ами ходете си в турция за да не гладувате

53

Анонимен

преди 9 години

Та това "интелектуалното богатство на България"! измисли и гениална идея : " ДА НЕ ДОПУСНЕМ ГЕРБ НА ВЛАСТ" ни повече, ни по-малко, това случайно да Ви напомня лозунга "Стани да седна" ?Е, седна Станишко, ама на пачи яйца се насади(на Местановите)! И започна едно ОПРАВЯНЕ на Българите - СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ ! И овцете още гледат умно !

52

турчин

преди 9 години

Ако турчина заминава в Турция,поне няма да гладува.Много ми е интересно българина къде ще замине да не гладува

51

удри уйно

преди 9 години

Може, може бай Местане, всичко може, кучето играе според тоягата !Аз ако съм ще ви я променя нарочно - само за да видите че може !!! не може цяла държава в европа да се съобразява с потурите и фереджетата

50

?!?

преди 9 години

Призовавам за разум, ама все глвдам да изкяря нещо, да прилапам нещо, кат за последно.

49

АЗ

преди 9 години

КРАДЛИВИТЕ *** МОВЕ ЛИ ДА ОБЯСНЯТ..КАК В АПАРТАМЕНТ В КОЙТО НЕ СЪМ СТЪПВАЛ ОТ МЕСЕЦИ И ИМА ВЛЮЧЕН САМО ЕДИН ХЛАДИЛНИК С КЛАС ААА..МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ПЛАТИХ ТОК 6 ЛВ..А ПРЕДИ ЧАС 11ЛВ...СТРАННО А

48

Анонимен

преди 9 години

все срещу тези, които уж подслушвали, ама кой ти гледа - народа ***). Пак прокуратурата, во главе с Мая и *** громи ГЕРБ в дена за размисъл, ОВЦЕТЕ БЛЕЯТ И ТЕЖКО ВЪЗДИШАТ ! Разбира се всеки здравомислещ човек вече беше на ясно със сценария и със режисьорите, но овцете не са между здравомислещите, те са стадни животни ; една ако се бухне в гьола всички след нея - също, клатят главите и вървят на заколение !Вървят след Станишко - "интелектуалното богатство на България"!

47

АЗ

преди 9 години

БРАДАТ *** КРАДЛИВ..МАРШ В АНАДОЛА

46

1

преди 9 години

Има си хас! Та нали всички "сънародници" дето не знаят български от южната ни съседка ще дойдат за байряма. Дори няма нужда да им плащат пътя.

45

Анонимен

преди 9 години

Герберите не правят разлика между ГОЛЕМИ сметки за ток и ЗАВИШЕНИ сметки за ток.Сметките наистина са ГОЛЕМИ, защото доходите на българите са малки.А доходите на българите са малки, защото те (корифеят им Дянков) ги замразиха.

44

ХХХ

преди 9 години

Всички да гласуваме братя Българи ! Само така е възможно да изметем догановци сикаджий и сержи !

43

до 39

преди 9 години

Бихте ли обяснили, какво точно разбирате под завишени сметки за ток. Всеки средно грамотен човек може да си свери показанията по електромера с тези от фактурата. Няма как киловатите да са повече от изразходваните, нито пък останалите надценки - те са регламентирани и всичко лесно може да се порвери.Освен това вече я няма Баба Пена инкасаторката. Токът се отчита по нов начин - електронно със специални уреди.

42

Анонимен

преди 9 години

Почват живите факли!;Осигурени са за предизвикване на сблъсъци с полицията.Целта е за ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ НОРМАЛНИТЕ ИЗБОРИ ДА БЪДЕ СРИНАТ РЕЙТИНГА НА ГЕРБ.Изненада ! ББ подава оставка, под предлог, че не иска да се пролива човешка кръв по асфалта и че не може с магическа пръчка да се намалят цените на тока при и без това обрания бостан на енергетиката.В това време вече прокуратурата се развихря, вече при нея е пълно с флашки от незаконно подслушване (вярно все срещу тези, които уж подслушв

41

до 39

преди 9 години

Споко, нема да се плашиш, сега като се върне Кратунко ще ви направи тока без пари. На герберастите дори ще дава и по 2лв на киловат. Ей, така - от него, за вярна служба.

40

до: ДПС

преди 9 години

Местане часовника тиктака за Процес Възродителен Процес , местото му е в Страсбург само там могат да кажат ИСТИНАТА

39

Анонимен

преди 9 години

Какви завишени сметки бълнуваш, токът просто е скъп за българина - и преди и сега.С тази разлика че по времето на ГЕРБ нямаше никакво увеличение нито на пенсиите, нито на доходите - за 3 години - 0%, а токът поскъпна 4 пъти - общо 58% и хората накрая просто не издържаха и излязоха на улиците.Борисов, който е известен страхливец и позьор се уплаши и избяга от властта, криейки се в Правителствена болница, а сега пак се опитва да изкара хората балъци и да се върне на бял кон ...

38

Анонимен

преди 9 години

До БУДА-ла 24"Колко лесно се манипулират хората!?." Пускаш им изкуствено завишени сметки за ток;Тръбиш под път и зад път, че Управлението на ГЕРБ е виновно ; Независимо, че са представени документи в прокуратурата за откраднатите милиарди от енергетиката, ПРОКУРАТУРАТА СИ ТРАЕ, прокуратурата разследва анонимен сигнал от Станишев, че някой подслушвал; някой се изкрясква:"дръжте Цветанов!.."ш сред протестиращите са пуснати огромен брой, манипулатори, осигурени са и психическйи лабилни нещастници,