204

Анонимен

преди 9 години

Г-да мисля, че е редно политиците да се ръководят от политическия календар на българския народ,неговите интереси т.е на държвата, а не политическия календар на който и да е календар "бузлуджа", "банкя", и "чевермета". А календарът на народа казва и показва за втори път не на г-н Станишев. Не на политикът - родоотстъпник, в името на личните интереси.

203

коста

преди 9 години

БСП не само трябва да изчезне ,а трябва да се забрани със закон.Причини много-Белене,т.нар."народен съд"затрил част от цвета на нацията,бабуването при създаването на "македонската"нация и т.н.Заедно със нея да си ходят ДуПеСе и Атака.Едва тогава моге да се надяваме на просперитет и нормален гивот.Когато чудовищата ДПС,БСП иАтака изчезнат от политическия гивот на БГ.За да няма кой да разделя БГ народа на християни и миусулмани,да толерира *** за сметка на другите,да раздава порциите.

202

marchelo

преди 9 години

Кънчо,кое чудовище дойде след СДС,че съм забравил!?Не да дойдеш ,а ти трябва да си ходиш комуниковъшко.

201

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ има НУЖДА от ЛЯВА ПАРТИЯ,която да защитава правата на НАЕМНИТЕ РАБОТНИЦИ!Д_ясна партия ,която ДА СЪЗДАВА И ОТСТОЯВА развитието и КОНКУРЕНЦИЯТА за малкия исредния бизнес,ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ,различна от МАФИЯТА В ЕКОЛОГИЯТА ,която да СЛЕДИ ИЗКЪСО БИЗНЕСА да не си повишава печалбите за сметка на ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА!БСПе оглавявана от МИЛИОНЕРИ и НЯМА НИЩО ОБЩО с работниците ,които да ЗАЩИТАВАТ!ПЪРВАНОВ,СТАНИШЕВ,ДОБРЕВ,МАСЛАРОВА,Р.Овч,ПЕТКОВ,*** ...всички са МИЛИОНЕРИ от КРАЖБА НА БГ!

200

фалш

преди 9 години

У нас всичко е фалш, Тиквата си имаше бизнес с Турция много повече от Доган, нищо че Доган държи вота на българските мюсюлмани, Тиквата крещи най-много че били дясна партия, а разкатаха фамилията на бизнеса, Съсела се прави на ляво ориентиран и проруски, а всъщност лявата му политика е концентрирана само около *** вот, а проруската му ориентация е само в главите на изкуфелите дъртаци, който гласуват за него, Волен се прави на националист, а всъщност е ненормалник, всичко в фалш!

199

глупости на таркалет

преди 9 години

До койчоЗа какво раздвижване става въпрос приятелю!? На депутатите им увеличават заплатите на 3 месеца. На районните кметове в София им повишиха заплатите двойно, а на Фандъчката - с 1000 лева. В същото време пенсионерите взеха по 2 лева увеличение, а моята заплата не е мръднала и стотинка от 2008 г.!? И това ако не е Цирк и демагогия, здраве му кажи!?

198

Социопат

преди 9 години

Абе другари и другарки стига с тези ужким социолози Кънчовци. Само се опитват да плашат с чудовища та вечно БСП да бъде на власт. Който и да дойде все ще е от същите среди и чудовища. Други просто няма щото отидоха в чужбина.Като толкоз Кънчо го е страх да отиде при царя и да му се моли пак да измисли нещо, този път за 400 дни.

197

койчо

преди 9 години

След като дойдоха БСП на власт започна, макар и малко, раздвижване на доходите. Докато на власт бяха ГЕРБ постоянно се оправдаваха с това, че няма пари. Наслушахме се на приказките на Мента Стоянова и едновременно с това се нагледахме на наливане на пари в бездънни проекти, строени от турски фирми!

196

Аз

преди 9 години

Страх ги е да не дойде наистина лява партия ;)

195

111

преди 9 години

До 229Ама ти си мислиш, че все още имаме държава ли?Лъжеш се. Отдавна съществуваме на картата само като географско понятие, благодарение на нашето търпение и простотия и благодарение на задружните усилия на наши съседи и т.нар.Велики сили.

194

ляв, но не от БСП

преди 9 години

Ха! Да бяха мислили по-рано за това! БСП отдавна вече не е партия на трудещите се хора, изкарващи прехраната си с двете си ръце и с акъла си!!! Тя се превърна в партия на шепа богаташи, работещи единствено за собствения си интерес и далаверите си! Лява партия няма много отдавна в България!

193

сериозно ?

преди 9 години

Чудовищата винаги са били от ляво. БСП -ДС и сега е чудовище , което трябва да бъде отделено от българската държава и общество ,защото заплашва самото съществуване на държавата. Два милиона и половина българи бяха прокудени от политиката на тази чудовищна партия-мафия -уж лява но фашистко милонерска миллиционерска по същност

192

Анонимен

преди 9 години

Е хайде да подкрепим БСП, че да не дойдат лошите социалисти. Кънчо пак се изходи.

191

иван

преди 9 години

на изборите БСП ще вземе достатъчно гласове да управлява сама запомнете тази прогноза!!!След това социолозите пак да не ви казват че са изненадани!Този път при голяма активност печели БСП, народа не може да издържи още един мандат кражбите и мизерията на гробарите на БГ.

190

Shark

преди 9 години

Кънчоооо, кажи колко пари открадна от Фонд научни изследвания. Върни парите, Кънчоооо!!! Недей да плашиш хората, щото по-големи чудовища от тези няма. Не знам какво по-лошо от това може да дойде, или се притеснявате че това т.нар чудовище може да вземе да ви вкара всичките там, дето ви е мястото Кънчоооо!

189

стефан

преди 9 години

Много точно казано от Кънчо С. Да Герб с гавазина Б.Б. на Т.Ж. е толкова дясна партия колкото и аз съм космонавт. Бивши милиционери, бракувани военни и хищни млади кариеристи това е Герб. Дъщерна фирма на БКП и недейте да забравяте кой предложи Б.Б. за главен секретар на МВР през 2001 г. Ако не знаете това е генералското движение с Божидар Д. и Бриго А.

188

Анонимен

преди 9 години

То БСП(К) малко чудовище ли е ????

187

Анонимен

преди 9 години

Нека дойде чудовище и разбута рахатлъка на крадливите алчни олигарси ! Да погне корумпирния съд и прокуратура! БСП не е лява партия тя само се нуждае от гласовете на заблудените ...реално тя служи на червената олигархия от милионери наследници на партизански родове!

186

Анонимен

преди 9 години

A TO 4UDOVI6TETO VE4E SA6TESTVUVA I NA DRUGARITE KOMUNISTI OT BSP - GERB - DPS - ATAKA I BABEREKOV IM TREPERQT GA6TITE OT TOVA 4UDOVI6TE KOETO E VE4E 65 % OT BALGARSKIA NAROD KOITO NE IZLEZNA DA GLASUVA NA POSLEDNITE IZBORI . A BARZANETO DA PRIEMAT REPRESIVNITE ZAKONI ZA MEERE I POSLEDNATA IM DEBILSKA MISAL ZA ZA6TITA NA BANKITE OT ZLOVREDNI SLUHOVE GOVORI ZA PANIKATA KOQTO GI E OBZELA . TEZI 65 % BALGARI IM PRAVQT NO6TITE AD

185

Dani

преди 9 години

Е, заглавието е силно заблуждаващо - кънчо не е социолог:) кънчо е управляващ едно от дружествата на бсп, много ясно, че ако бсп умре, за него ще дойдат чудовищата:)))) Дано пък да ги видим скоро тези "чудовища".