17

художника

преди 9 години

До Анонимен 6Може да е левак, но не е ***.Простака е пред тебе.. в огледалото!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Винаги изпитвам неудобство и срам, когато покажат "президента" на България, назначен от един полуграмотен самовлюбен ***.

15

офшорска плевня

преди 9 години

Няма такава държава. Народът беден, политиците богати и за разкош си правят изборчета. Тука има, тука нема! А милионите ще плаща внучето на мойта тъща! Маскари!

14

до Алекс

преди 9 години

*** ще викаш на тоя, който виждаш всеки ден в огледалото. Държавата няма да има реално правителство до изборите, а тази марионетка и слуга ще реди кабинет, който ще организира и изборите.

13

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ не е партийното подобие, което ефективно ще пребори неокомуноидите от БСП(к) и ДПС (дс), защото произхода им е същия. ГЕРБ е поръчкова партия за подготовка на благоприятна почва за управлението на първите две вечно представени. Това е третият комуноешалон, съчетан с мутроподобие и МВР(дс) силов вариант за преразпределение.

12

se

преди 9 години

Що ми се струва .че и тоя е време да си ходи !А другия спасител Борисов той пък се изкара че едва ли не е спасил България!А бре то биа наглост и простотия ама неговото не бива.Крадеца вика дръжте крадеца!Щял да вика МВФ.А бре сладур МВФ може да го викате политиците само с референдум.Целта ти е да прилапаш няколко милиарда и да заробиш народа като си лепваш името СПАСИТЕЛ.Бойко и Плевневлиев да освободят местата за да дойдат българи национално отговорни а не американски мекерета като тези!

11

1

преди 9 години

ВНИМАНИЕ ДОГАНОВИТЕ *** СА НА ТЕРЕН, А ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ СА И ДОБРЕ ПЛАТЕНИ И ЯРОСТНО ПЛЮЯТ. АШКУЛСУН МАШАЛАХ ПЕХЛИВАНИ.УНИЩОЖЕТЕ ДЪРЖАВАТА В ИНТЕРЕС НА пеевск и доган БРАВО!

10

Алекс

преди 9 години

Абе възмущаващите се ***, миналата година нали пак той назначи служения кабинет след тоя на ГЕРБ. Нито метеорит удари, нито ви умря магарето. Какво се завайкахте като *** пред съдия.

9

Анонимен

преди 9 години

Не му ли е време на Магаренцето от Шрек да си подаде оставката ???

8

Анонимен

преди 9 години

Роска, ти никаква отговорност не носиш пред България, защото и ти служиш на чужди интереси. Срам ме е като ти гледам доволната физиономия, докато се дупиш на господарите си и чинно изпълняваш заповедите им.

7

1

преди 9 години

Браво на президента, единствения отговорен политик в държавата на доган и Пеевски. Само да не се подведе по думите на ДПС и комунистите за т.н плавен преход",които за тях означава са мо и единствено замитане на следи и прекриване на престъпления.

6

До 1

преди 9 години

Ти руснак ли си или мечтаеш да бъдеш ????

5

Анонимен

преди 9 години

Отговорността тоя левак да е начело на държавата е наша.

4

ура

преди 9 години

Г-н Президент, по процедура сте длъжен да назначите служебното правителство и е ясно, че ще се подпишете, а отговорност за това не носите, защото сте президент и т.н. право Ви пази. Сигурни сме че отговорно ще организирате изборите, също така сме сигурния в полза на кого ще ги организирате. А отговорност можеше да поемете като спряха парите по ОПРР, че договорите, които са с нарушения са все от периода Ви на министър там. Дано има възмездие, че друго не ни остана.

3

дядо

преди 9 години

Боже,Боже,какво толкова сгрешихме,че така ни наказваш Боже.Тоя *** да реди правителства-УЖАС!

2

Плевню

преди 9 години

Каквото ми каже Тиквата това ще направя

1

Анонимен

преди 9 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ДА РЕШАВА И НАЗНАЧАВА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ.НЕДАРУЗУМЕНИЕ ПОДАЙ СИ УСТАВКАТА И ТИ ЧЕ ЗА НИЩО НЕ САВАШ.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯИ ВОЛЕН СИДЕРОВ.