32

Руди До Попа

преди 9 години

Брей как ти лъсна червения ***, ти всички обвини, само най големите виновници забрави- ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ И ДПС то.

31

Анонимен

преди 9 години

Урааааа! И пак за БСП-ту да гласувате! Че са много социални. Вдигнаха ви пенсиите с цели 3 лева! Е, и парното вдигнаха, ама това са подробности.

30

Анонимен

преди 9 години

Трябва да нахраним монополите банките чуждите колонизатори а и да има и за комисионни за хищни политици!

29

Росен

преди 9 години

И какво сте се разпенили днес и тук, вчера пред сградата на ДКЕВР нямаше никой да протестира, аз лично минах от там, народе ! народе ! всеки си заслужава съдбата.

28

Попа с картечницата

преди 9 години

Върнахме се на изходна позиция да си припомним защо изнасяме ел.енергия на 8 стотинки а в България ни я продават на 21 стотинки?Защото сме задължени да купуваме скъпия ток от фотоволтаниците с които Боко *** ни наши като изпълни препоръките на ЕС с 15 години по рано и онази *** Костов който ни го набута с ТЕЦ-вете да им изкупуваме скъпия ток,да не забравим и приноса на царя с ЕРП-тата.

27

Патриот

преди 9 години

Скъпи сънародници стига сте се оплаквали вие сами сте виновни че давате власта на тези диктатори които извършват геноцит върху вас !!!! Предлагам да не плащате ток и никакви данъци защото докато има малумници дето плащат и мрънкат няма да има резултат !!! изхода е само един Въстание!!! И доживотен затвор без замяна на всички национални предатели.........!!!!

26

до 29

преди 9 години

кво бсп кво дпс като от всичките партии на БКП имат фогои вятърни мощностти и държавата е длъжна да ги изкупува и занапред те депутатитите и партиините мафиоти ни дерат кожите ние им плащаме *** такива са всичките партии........христо бисеров от коя партия сдс или дпс или е агент на ДС ..........дето викаше оня американеца ПИРИНСКИ криите записите и договорите щото ако разбере народът ще ни беси

25

Късопаметни,

преди 9 години

пак ще излезем на улицата и ще пометем всичко. Не започвайте отново със закрити заседания и повишения, че ще играе дървото! Този път няма да бъде само омацване с яйца на фасадите, може и *** да има по стълбовете, и изпочупени фотоволтаици,и перки, че и черепи на алчни енергетици.

24

тарикат

преди 9 години

извадете на кой са вей фотоволтаниците и вятърните генератори бсп и дпс се сгромолясват мигновено

23

До Холериканофилите

преди 9 години

Благодарете на холерите, че отвово ще плащате скъп ток... И ако някой оспорва това, което съм написал нека първо да провери Кои са собствениците на ТЕЦ Марица- Изток И ТЕЦ Марица-Изток 2!!!!

22

?!?

преди 9 години

Съд и затвор за шефа на ДКВЕР Боев, а за Станишев и лъжливото БСП политическо заличаване заедно с Миков, Манолова, Кутев, Найденов и цялата им зган

21

????????????????

преди 9 години

Цените на горивата падат ,а на енергията се вдига ,този път по политически причини Гласувайте ама не за тези 4 партии

20

макето

преди 9 години

ега киловато стане 5 лева ега Бойко доде на власт та да ни зароби вовеки веков ега сичко се съсипе да стане пустиня

19

Анонимен

преди 9 години

Няма да се плашункате. Сега наесен като дойде тиквата пак на власт, тока ще литне с 45%.

18

Анонимен

преди 9 години

Хахахахаха, а сега да видим тези дето свалиха Бойко, за ра ди тока и си мислеха , че БСП ще ги оправи. А сега некаим, да им е честитооооо.

17

Анонимен

преди 9 години

Сега ще вдигнат цени на всичко и после ще кажат : - Ами, който иска да управлява{ и то точно преди зимата} ... Сценария е ясен... Заради долните им игрички, ще пати народа и България... Догодина март, пак ще правим предсрочни избори...

16

Защо спорите?

преди 9 години

Не знаете ли защо става така, че всичко е против нас? Ами нали след гениалните промени от 1990 г. насам вече не сме самостоятелна държава. НАЛИ СМЕ КОЛОНИЯ? ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ КОГАТО ИВАН КОСТОВ ДОГОВАРЯШЕ СКЪПИЯ ТОК в Марица Изток? Защо плюете против соца и руснаците щом с тяхна помощ произвеждахме евтина енергия. Защо мислите, че американците ще работят за вас, а не за себе си? Не четете ли, не знаете ли? Пропуснахте когато Станишката ви натресе със скъпите ВЕИ.Само борба ще помогне, но...

15

Анонимен

преди 9 години

вдигнаха цената на тока и защо? както номер 5 пише цените ни са наи ниски , да ама и заплатите са ни наи ниски и преди някои "многознаико" да каже че цените не се определят от жизнения стандарт да се замислим колко взима един работник в енергото в Германия и колко България и тогава да сравнявяме. Ако не се определят от жизнения стандарт тогава от какво бе умници? Ако не беше така тогава защо при нас са наи ниски цените? Защото има политици които мислят за народа ли? ха ха ха

14

Анонимен

преди 9 години

do 5Ей Василев, а що не кажеш че средната заплата в България е 400 евро , *** такъв? Я съпостави цените на тока в другите в ЕС със средните им заплати и тук. Да ти е.а майката недъгава скапана ***!

13

Мая

преди 9 години

Защо цените на тока, който се изнася не бъдат като на пазара в Б-я? Изнасяме ток за жълти стотинки.Омръзна ми да слушам, че соларните цетрали давали скъп ток. Защо не се каже истината - преносна мрежа Х 0.25 лв на 1 киловат - това е таксата за тях.Още - дарения, разни други разходи, не се заплаща начисленото ДДС.Реално 1 киловат от тези централи варира между 0,22 - 0,25 лв.Това е чистата истина.А Марица изток - защо не плаща преносна мрежа;ток по 0,38- 0,40 лв за киловат.?