66

Анонимен

преди 9 години

до 74туй предложение е за хора ,не за овце,спести си терзанията

65

st

преди 9 години

*** са по тарикати от вас не плащат нищо еххехехехехехехееххехехехехе

64

Samo minavam

преди 9 години

Слушаите внимателно,няма да повтарям.Да го вдигат колкото си искат.Рецепта.Изключвате всичко,всякакава консумация.задържатетака една,две три седмици.Колкото може повече.Какво ще се случи.Председателя на ДКЕВР ще се гръмне и ще минават по къщите да Ви дават пари да си включите лампите.

63

Анонимен

преди 9 години

народа не е народ,СЛАВЕЙКОВ- НЕ СМЕ НАРОД А ***

62

Сергей

преди 9 години

Много ви здраве от Брюксел, циркаджии.На мен си ми е добре.PS: На изборите да не забравите, червената бюлитина. Венсеремос. подпис: Сергей Съселов

61

V

преди 9 години

Линч за Боев от ДКЕВР е мааазния лъжец Станигей

60

Ratchet

преди 9 години

намалението от 5% не го усетих, но съм сигурен че това увеличение с 2% ще го усетя

59

П.Петров

преди 9 години

Както и да го гледам от 100 на 114лв са 14 % поскъпване, просто ще ни го вкарат с вазелин - мазно и постепенно - днес 1% утре 2% и до зимата на високата консумация ще си плащаме цялото поскъпване.Така е то, с административни решения по социалистически, цена може да се определя само при неизчерпаем ресурс, който да подхранва системата!Проблемът е в липсата на инвестиции в производства и технологии, което води до ниска производителност и от там НИСКИ ДОХОДИ!

58

2+2 не винаги е 4

преди 9 години

все още има заблудени овчици, дето си мислят, че последната 1г. цената на тока не се е определяла на Позитано 20, за да се хареса на избирателите 15/15, а на пазарен принцип

57

електорално

преди 9 години

Обещанията на Съсела се стопиха като сладолед на жегата!Ама добре поне че успяха да вдигнат пенсиите с 1-2 лева!

56

Анонимен

преди 9 години

Само на *** не им пука че тока ще се вдига :)) ! Що така,май щото са най приспособими към тази система на ограбване :)) !

55

Анонимен

преди 9 години

Честито на контрапротестиращите.Сега могат да си организират реконтрапротест.

54

Анонимен

преди 9 години

Боже, каква изненада! Токът поскъпнал. Това не е изненада за никой, освен за тези, които не им се иска. Няма в света произведен " продукт" на който при качване цената на суровините за производството му, крайната му цена да намалява. Качиха цената на въглищата миналата година за да няма протести от миньорите. Няма политика има запушване на парче и никой не знае какво ще е не след 5 години а след 5 дена. Няма изненада въпросът е дали ще се спрат до тук - ха дано ама надали!

53

Adam1966

преди 9 години

Ай честито..ново пет..ДЕКЕРВ..>>>

52

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 57Ама в нормалния капиталистически свят фалират и НЕК и банки и Топлофикации.Що за държава сме ние да се дотира от бюджета частно предприятие?Капитализъм ли е това?

51

Анонимен

преди 9 години

и каква стана тя?едните ни стрижат,другите се мъчат да ни изгонят от родината ни!кой да си изберем???започвам да си мисля,че е време Валери Симеонов да влезе в парламента.отвратителна систуация.тези хора на жълтите павета живеят в някква паралелна реалност.

50

Анонимен

преди 9 години

По-скъп ток може да фалира НЕК.

49

sorry

преди 9 години

Битият си е бит,е.....т си е е..н!Да влезне убитият!Убитите сме три милиона домакинства.

48

Анонимен

преди 9 години

Тия дето искат да дойде Бойко,само да не лъжат другите,че е десен!Бойко си е комунист от всяка страна като го погледнеш.Има си партиен билет от БКП!Никой не слага човек да охранява бай Тошо ако не е убеден комунист!Избирайте си поредния комунист,аз събирам за билет еднопосочен!

47

magda.yordanova.5

преди 9 години

INIE CME NA PROTECTA CA MO GO ORGANISARAITe I TOGAVA JE VIDAT