28

Анонимен

преди 9 години

Не си теглете парите за да ги дъпжите в къщи и не ставайте жертви! Тази криза бе предизвикана за да падне правителството, то пада в "петък" и нещата ще се нормализират.

27

Анонимен

преди 9 години

Извинете, но какво си мислите, че бандюгите спят ли? Редят се с вас по опашките, сладко си приказват с вас и после- олеле Боже!

26

Да уточня

преди 9 години

Имах предвид над 1 млрд лева на овцете.

25

Анонимен

преди 9 години

Не си теглете парите, ако не искате нощни качулати гости... дето денем събират компютри!

24

До 33

преди 9 години

На теб какво ти пука дали са същите хора или други. Важното е, че си внасят парите там. А днес *** не е върнала никой. На всеки са му изплатени сумите до стотинка.

23

Вложител

преди 9 години

Не е виц. Навсякъде пред офисите им има хора, които искат да внасят. Какво? в буркани ли да ги държат. И всички трябва да сме благодарни, че не ни одрусаха с такси.

22

Анонимен

преди 9 години

До до 38М/у другото, ако мислиш ,че някой истински богат човек ,се впечатлява от това че имаш нова кола или че новат акола те прави богат, си в голяма грешка ,познавам милионери които карат коли за 2-3000 лева и хора на 1600-1700 заплата които карат коли за 30-40 бона ,прави си сметка сам.

21

до 38

преди 9 години

Не ми е ясно за какво и за кого говориш, но от изказа ти си личи едно- ти си нископлатен и завистлив човек. Не знам как реши какъв влог имам и каква заплата взимам. Само се огледай колко нови коли има по улиците и дали някой слиза от тях, за да си тегли парите. Това исках да кажа с коментара си. Никой по-заможен не тегли, доста бедни също не теглят.Сериозно, ти толкова ли си глупав, че си мислиш, че аз съм платен?! Просто изказвам мнение, че е глупаво да се тегли от банката без причина.

20

анонимен

преди 9 години

*** и *** българин

19

Анонимен

преди 9 години

имаме език, азбука. доста големи държави(по територия) пишат на азбуката ни, а ние продължаваме с простотията.

18

Реалист

преди 9 години

До 20Оп оня с 4000 лева заплата и 200 000 евро на влог с бащата в церн брат ти кога работиш ако не е тайна май само виснеш по форумите и се държиш арогантно като натъртваш колко си богат в което всики силно се съмняваме :)

17

Анонимен

преди 9 години

то опашки в БГ банките винаги е имало не знам каква е тази истерия!

16

до 23

преди 9 години

Уважаеми, жалко, че не сте разбрали какво се казва в коментар 20. Май се чувствате дълбоко засегнат?! Редят се овцете, факт е. Умните не теглят. Има и бедни хора, които имат влогове там, но не са овце, а умни хора. Вникнете малко в смисъла на казаното. Ще дам един пример- птицата е червена и може да лети. Масата е червена. Значи ли, че може да лети?! Ако изобщо разбирате смисъла на казаното.

15

Анон

преди 9 години

Когато видяха, че банката едва ли ще падне отново им светнаха лакомите очички за лихви, появиха се фейсбуук групи, хеш тагове #нетегля и още какво ли не. А хората сме наистина овце, доказателство са последните 25 години. Почивчицата ми свърши, отивам да работя, нямам време за форуми и висене пред банки.

14

бай иван

преди 9 години

Поздравления на *** за жеста, щото аз ако бях щях и имам 3.3 млрд подкрепа от държавния бюджет, така щях да ги осурвакам всичките от петъчното стадо овце, че да превърна *** в банката с най-голяма годишна печалба от таксите дето ще събера. Все пак - те самите са си го пожелали.

13

!?+"

преди 9 години

До ИСТИНАТА 19Остарели са ти спомените и преразказът ти паяжина е хванал. Вероятно си спомняш времето от преди три дни. Днес няма теглещи. Онези, които решат да го направят, все пак, не са с чували. Акъл нямат за толкова пари, все пак.

12

До Анонимен № 20

преди 9 години

Здравей,цинизмът ти и арогантността ти към "простите овце, които цял живот за бачкали за жълти стотинки и се редят кой по-напред да си изгуби лихвите" омерзява.

11

до 19

преди 9 години

ДАНС те чака отвън.Иначе пред клона пред блока не се вижда никакво струпване на хора. Изглежда е минала треската след акциите на полицията.

10

жоро

преди 9 години

Що няма да им вземете такса бе.Като са дали заявка в Петък а сега не искат да си теглят парите вземайте им таксата че даже и двойно.Заради някакви ***,които в Петък се бяха наредили на опашки да си теглят стотинките не можах да си пусна платежните и да се разплатя с контрагентите си.За малко да ми спрат горивата и машините ми щяха да стоят в Събота и Неделя без да работят,а това означава загуби.Един наш поет класик навремето беше казал много правилно за българите "...не народ а ***!"

9

Анонимен

преди 9 години

Problema na bankovata ni sistema e v neprozrachnostta i lipsata na doverie. Ne moje edna sutrin da se sabudish i da razberesh che spestqvaneto ti ot 1000 ili 2000 lv veche ne se garantira ot aktivite na edna ot naj-golemite banki v Evropa-Credit Agricol, a ot 10 dena e v ratzete na nagliq i prost oligarh Cvetan Vasilev, bez nikoj da te pita iskash ili ne!