43

гидивагабонтиниедни

преди 10 години

От БСП моменталически да се извинят на Бате Бойко и да си върнат куклите и парцалките. А, и кафеварката.

42

Анонимен

преди 10 години

"Лошият мат'риЯл" също е обиден.

41

Аспарух

преди 10 години

Моля, всички за спокойствие!Корабът потъва, вода има за всички!Като дойде пак капитана борисоф, ще питаме - капитане, накъде е най-близката земятой ще ни отговори - на 200 м. разстояние....в посока надолу2 пържоли за кучето от заплатата на цветанов и оркестъра да свири...

40

Анонимен

преди 10 години

не ми е удобно, но ще го кажа: тези от ГЕРБ са и.иоти. Хора ,които сме ги избрали да ни представляват в парламента , да си играят на сърдити другарчета ми идва в повече. Че от БСП не са прави да обиждат, но пък от друга страна са прави.Не можа лидера на най- голямата партия , да не може да разговаря с лидерите на страните от ЕС на саме. Основните неща за развитието на една страна не се решава с преводач. Така ,у че е много важно когато избираме , какво избираме.

39

Анонимен

преди 10 години

Бойко към другарката си: другарко,другаркооо Цачева, Сергей ме обиждааа

38

Мразя Станишев!

преди 10 години

Мразя и Доган, Местан, Първанов, Сидеров, Костов, Кунева, Бареков, Царя, Янето и т.н.Но неизмеримо повече от всички тях, взети заедно, мразя Бойко Борисов и Цветан Цветанов, особено Цветанов!

37

Анонимен

преди 10 години

За 25 години все очаквам да се случи нещо хубаво в тази държава Тъкмо аха да излезем от блатото , и дойдат комунистите и ни върнат 10 год назад

36

Анонимен

преди 10 години

Комунистите са с ампутирано чуство за хумор .На тях им е разрешено да се усмихват само ако им е спуснато като опорна тачка

35

Az

преди 10 години

Гербери, мербери, депесари, бесепари, не мога да ви понасям бе! И лудост ме обхваща, като си помисля, че това е само олицетворението на тоталната деградация в тая държава! Бездушие, корупция, капаци на очите, липса на интелект - това са ни националните черти. Лудост и безсилие, защото масата от хора тук притежават тези "добродетели".

34

Рали1

преди 10 години

До 30,Това остАви!Асфалт,път,нещо построено...След тези какво ще остане?Питай онези,които чакаха работните си места,вместо това съкратиха други членове от семействата им!Питай онези,дето цял месец и повече няма да имат достъп до барите си в онази банка,няма да имат и за ядене някои!Докато се плюете българи и българи-300000 турци ще ви решат съдбата и следващия път!Депутати от ДПС са внесли в сряда в НС изцяло нов проект на Закон за тютюна и тютюневите изделия.Потурчената ни РОДИНА!!!

33

Анонимен

преди 10 години

До Хахахаа бе колко коментара ще напишеш днес, неграмотнико..."Обиваш" ни с това "Усмиване"; Има разлика между "осмиване" и "усмивка", ама това сигурно не си го и научил, камо ли да си го запомнил. Дано поне го разбереш...

32

Dan до дядо

преди 10 години

А ти извади пак "железен" аргумент каква "мозъчна диярия", ха ха ха ами погледни коментарите и ги изброй колко са с по един ред бе дядооооууу и вземи ги прочети достатъчно е само два три да прочетеш другите са същите...или не е така? Смеееех ... Да ти кажа спор се води с аргументи а не с обиди, с обиди само можете да бълвате постове, и да се правите на мнозинство, а фактите са си факти написва поглеждаш коментарите и виждаш кой крив кой прав!

31

Анонимен

преди 10 години

Някои хора от лявото пространство не разбраха май , че българина иска все пак някаква свършена работа , а не свободни приказки и оплюване на своя опонент.Единствените нови работни места коита орешарски осигури , са професионалния протестиращ и платения ***.По гнусно управление за последните 25 год , не сме имали !

30

Хахаха

преди 10 години

Усмивали шута!Цецо,цецоооо.Той сам се усмива, оти е много ***.Главата на ДОКТОРА НА НАУКИТЕ служи на Меркел да го гали между ушите, като се докопа до Брюксел.

29

Анонимен

преди 10 години

Кутев и с анаболи, и без анаболи, няма да заизглежда достолепно. А пък Мая точно заради анаболите не я викат за снимка.Ако на БСП основният проблем в живота им е как изглежда Бойко, сами си правете извода, имат ли работа да ни управляват...

28

Българин

преди 10 години

Били обидили техният лидер-а той като обиди цялата нация:"материалът е лош",означава ли,че хората не трябва да ходят на работа?Аби вие сте там да работите,а не да се сърдите.Нямам думи да изразя възмущението си до какво ниво е сведена политиката в д-вата.Никой не мисли за развитието ни напред,за авторитетът ни като д-ва в ЕС, за подобряване животът на всички и пр.Що за хора сте вие от ГЕРБ,Атака,БСП и ДПС?Не се ли наядохте с еврофондове,с далавери и т.н.,та да работите за свестни закони в д-вата

27

Dan

преди 10 години

Баба ви Цецка, Боко тиквуня пожарникаря, и Цецо физкултурника, на всички избори до сега биха като маче от дирек /във ваш стил ще ви пиша лидерите/ СерГЕЯ, МАЯ ***,Кутевото недоразумение, Кирчо контрабандата, и колкото и да се напъвате тук да сте "мнозинство" гъ.а ви лъсва на всички избори..а и в моментите когато сте на обяд или за баничка особено когато не оставите един дежурен а хукнете и тримата!

26

Анонимен

преди 10 години

има ли смисъл изобщо да броим случаите в които Герб са "минали всякакви граници" ...

25

Анонимен

преди 10 години

обиждат се от номерата който те сами измислиха преди години :)

24

Dan до дядо

преди 10 години

Ти кои "инакомислещи" имаш в предвид? Тези тримата дето пишат с по един ред коментар и няман време на всички да им слагат едносричкови никове ли?И като има четеш коментарите кое точно им е инакомислието-това че ГЕРБ са комунисти, а БСП не са това ли, смеееех, да били са комунисти във времена в които много хора са били такива без да са го искали, както и комсомолците тогава нямаше право на избор, ама нещо не ви изнася истината за кой ли път! Кутевчета-да виж му изказването, в дух "тиквун", е !?