10

до 16

преди 9 години

С такъв начин на разсъждение забравете някога богатите туристи да се увеличават. Ще се увеличават само цървулите, които никога с нищо не може да ги излъжеш, защото нямат пари. Най-много те да те излъжат.

9

Ах...морето

преди 9 години

До до 7Туристите след като пристигнат имат "шпрехштунде", когато ясно им обяснявят къде трябва да обменят пари!Останалото е алчност и глупост човешка!

8

до 7

преди 9 години

"алчни туристи". Щом е "алчен" туриста и търси добър курс за парите си, значи е богат. Е това е лошото на българина, възмущава се на богатите туристи и ги гони като ги *** по път и над път и после се диви що идват само бедни туристи. Друг трик в Слънчев бряг, младежи немци купуват шапка, дамска, шапката има две цени. Момичето немкинята вижда по-малката цена, плаща и тръгва, след малко "продавачката" я настига, показва и другата цена и я кара да доплаща. Това пак пред очите ми колко пъти.

7

Анонимен

преди 9 години

Коя България?! На която населението се топи с 8 човека на час? И в която скоро ще има само ***???????????? Боже, Боже... Стига дъвки за наивници, държавата е обречена!

6

до 7

преди 9 години

Едно е да обменяш пари на улицата, тогава си носиш сам отговорност.Друго е да те мамят в лъскави чейндж бюра, обсипани с реклами и т.н.Западняците а и руснаците не допускат че могат да те мамят в чейндж офис.Миналата година един англичанин спира на една от улиците в Слънчев бряг точно до мен. Аз ги предупреждавам всички туристи. Точно тогава обаче ми дойде клиент, англичанина тръгна към най-близкото бюро. След малко се върна и го предупредих, но беше късно. Дошъл от Варна на разходка до Сл.бряг

5

Анонимен

преди 9 години

Че кой с ум в главата ще остане в тази мизерия да се мъчи, вегетира и да е работещ беден? Къде по света назначават държавни управници , взети от детската градина без нито ден стаж и с дипломи от Горно Нанадолнище? Къде по света доказани мутри са начело на държавата? Къде мафията си има държава?

4

Ах...морето

преди 9 години

до 2Не всички чейнж бюра са измамници!И да ги закрият, пак ще останат чейнчаджиите дето стоят пред бюрата и мамят алчни туристи!

3

до 1

преди 9 години

По времето на Герб измамите по чейндж бюрата в Слънчев бряг вървяха с пълна сила, както и по времето на БСП и ДПС, така и както при НДСВ. Така че не ни ги хвали и тях. Няма контролни органи, всичко е корумпирано.

2

я ми фърчи

преди 9 години

направо Фърчи, особено след като намалиха кредитния ни рейтинг, фалират и национализират банки, правителството пада от некадърност, вземаме поредните милиарди заем, НЕК е във фактически фалит, спряха ни еврофондове, масова корупция и вендети в министерствата.амо още няма режим на тока и купони. Но комунистите и това ще повторят, ако останат още малко на власт.

1

Анонимен

преди 9 години

Ако закрият чейндж бюрата по морските курорти а и не само, където масово всяка година мамят хиляди туристи, имиджа на България по света ще скочи неимоверно много нагоре! Заради тези измами в чейндж бюрата България губи милиони туристи, но псевдо "хотелиерите" и туристически гурута не могат да го осъзнаят това и затова ще страдат с все по-малко и все по-бедни туристи.