17

АНТИМУТРА

преди 10 години

ЗАПОЧВА ВЕЧЕ ДА ОМРЪЗВА ДА СЕ КОМЕНТИРА ТАЗИ МИЗЕРНА КОМУНИСТИЧЕСКА *** ПЪРДУТЕН!!!!ПЪЛНО НИЩОЖЕСТВО Е ЩОТО НИТО ГАЗА НИТО НЕФТА НИТО ОРЪЖИЕТО СА ОТ НЕГО ТЕЗИ НЕЩА ГИ Е ИМАЛО И ПРЕДИ НЕГО!!!ГОЛЕМИТЕ МУ ЗАСЛУГИ СА, ЧЕ ДАДЕ ЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛИ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ И И ИРАН ДА СИ ПРАВЯТ БОМБИ И ДА ЗАПЛАШВАТ СВЕТА *** СИ НАПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ С МИЛИАРДИ ПО-СМЕТКИТЕ ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 В СВЕТА ПОМИЯРУТИН!

16

КирКирКир

преди 10 години

Към 13Ти май прилагаш диагонално четене?! Никой не твърди, че го е страх. Напротив путилкин е един малък маниак и нищо повече - не изпитва страх."Проблема" му е, респективно за нормалните хора-"антипроблем", че няма как да му се случат амбицииките.И хубаво, че го осъзна. Крим е бил и ще бъде руски-затова НАТО не реагира. Коментира се само начина, по който беше върнат в Русия - все още непризнат метод, няма и да получи подкрепа в бъдеще. Как ще "завземе" Украйна със сила, ако няма кой да се бие?

15

Анонимен

преди 10 години

Не знам как са го изчислили американците, че договора между Русия и Китай ще срути долара за 30 години, но ако се получи ефекта на доминото и държавите започнат да напуската масово Bretton Woods-кото споразумение долара може и за година две да се срути.

14

КирКирКир

преди 10 години

Към лето господне 2014 - голяма част от руските младежи НЕ желаят да губят дните, които са им предопределени за да участват в безмислен конфликт. Подобни конфликти са само в главите на неориентираните хормонално "форумци".

13

Анонимен

преди 10 години

Логиката на ***-американски: докато руските войски бяха на границата с Украйна- рев, да си изтеглел войските веднага. Когато Путин дава заповед за изтегляне- било го страх. Нищо, че взе цял Крим под носа на НАТО и САЩ и съвсем спокойно можеше да си вземе и Донецк и Луганск. Невежеството на ***-американски няма равно.

12

Ах ПУТИН, ПУТИН

преди 10 години

Что задумал хитрый Путин?В Вашингтоне и Лондоне думают, что Путин затеял что-то хитрое, и свой будущий политический ход прикрывает пропагандой.

11

Анонимен

преди 10 години

Единсвеното спасение за икономиката на САЩ е някакав война. Долара все повече губи доверие, Русия и Китай нанесоха много сериозен удар договора за купуване на газ в юани и рубли (подобна идея за африканска валута сртуваше живота на Кадафи). Америка взима повече заеми отколкото произвежда и една пълномащабна конвенциална война в Украйна на този етап е единственото спасение за Америка. Ако Путин успее да удържи войната много скоро долара и америка ще рухнат, ако не си намерят друг плацдарм.

10

до 9

преди 10 години

Някои вече се поливаха с бензин и се палиха в чест на светлото капиталистическо настояще.

9

КирКирКИр

преди 10 години

Да бе, да...що не се полеете с бензин и не се подпалите в чест на светлото социалистическо бъдеще, утрешният ден и благоденствието на партията? Тъща ми е от Москва, 53-ти набор. Щом и на нея и светва, че нещата не се правят така, както ги прави путенкин - нещата са ок. Лошото е, че лявонарязаните *** в България не могат да прогледнат. Вроден мазохизъм, едипов комплекс и стокхолмски синдром ги тресе всички...ще е трудно. :))))

8

бг реалностите

преди 10 години

Хора, които са тотално неосведомени дават експертно мнение за Путин, Обама, Меркел и т.н.Даже интернет достъп ви е много, за вас само бТВ и махленска политика....

7

Анонимен

преди 10 години

Джуджето Путин, което върти на пръста си гигантите Америка и ЕС! Винаги е няколко хода пред тях, никога не знаят какъв е следващият му ход. Още като е гласувано постановлението целта е била да се упражнява натиск върху тях и да може да се лавира с него, а те започнаха да подскачат и станаха смешни с техните т. наречени санкции. Сега Путин великодушно го отменя, но за да влязат руски войкси в Украйна на Владимир Владимирович изобщо не му трябва това постановление.

6

Анонимен

преди 10 години

Руските войски нахлуха в Украйна преди половин година, нещо амнезията го мъчи ***

5

Анонимен

преди 10 години

до 2 и 3Чичо ви Путин прави жест за намаляване на напрежението, абсолютно нищо не му пречи ей сега да нахлуе в Украйна и да приключи с това. Няма НАТО, няма САЩ, вие се благодарете, че не е толкова луд, вместо да разправяте глупости.

4

Анонимен

преди 10 години

Войната между Русия и Украйна няма как да бъде спряна.

3

КирКирКир

преди 10 години

*** беше и си остана мека китка. :) Де ги сега всички гадни русофилчета да плашат с войни? Само на тях не им стана ясно, че:1. Самите руснаци не желаят и не искат подобен конфликт, защото от десетилетия синовете им гинат в погранични конфликти. Към днешна дата руските майки и бащи, които възпитават децата си в това, че да умреш за майка русия - заради интересите на партия или олигарх - са малцинство. 2. При евентуален конфликт-НАТО ще нацепи каските на руската армия. И в прекия и в преносния.

2

Анонимен

преди 10 години

Що бе ***, що те е бъз да окупираш Украйна?

1

Анонимен

преди 10 години

"Ами "славната" украинска армия вече няколко месеца не може да се справи с местното население, а ако Путин вкара своята армия в Украйна, това ще е краят на украинските въоръжени сили."То няма смисъл да вкарва руската армия в Украйна, защото украинската армия е толкова зле, че не може да се справи и с местното население. Ако руснаците влязат, това ще е гавра с труп.