35

Крезимор

преди 10 години

Най-полезният ход за БСП и за държавата ще е всички комунисти да се наредят на опашка един след друг на нос Калиакра и един по един да скачат в морето. Ще обявим ден на траур за всичките, ще ги прежалим 1 ден и след това 3 месеца яли, пили и се веселили и държавата си оправили. Амин.

34

П.Петров

преди 10 години

След като провали БСП сега Станишев ще има възможност да провали и ПЕС, това няма как да не ме радва.

33

Анонимен

преди 10 години

По погледа ще го познаеш...

32

.

преди 10 години

Колко дола комунистическа мутра има този , не му знам името , но на челото му пише "верен член на партията майка , подмазвач , безскруполен , долен , лъжлив , както останалите кадри.

31

нямащ_думи

преди 10 години

Комунистите винаги са лъгали и сега си лъжат. Например Мая преди две седмици в предаването на Кеворкян каза, че де факто правителството си е подало оставката. Две седмици след това няма никакво факто, но и никой не я пита защо лъже. Опорните им точки също са пълни с очевидни лъжи. Мен не ме учудват лъжите им, но продължавам да се чудя, че има хора и те не са малко, които продължават да им вярват.

30

Тошко

преди 10 години

Вече тази КУКУМЯВКА ще мявка като шеф на парламентарна група!

29

Анонимен

преди 10 години

Когато, Вас, някой, някъде, Ви, поиска, тогава, преценявайте, отказвайте, или приемайте, и тогава коментирайте.Мишки! А кой ще е лидер на БСП не е нито моя, нито ваша работа, а на самото БСП.

28

Анонимен

преди 10 години

Бойко говори едно и винаги прави същото.Както щеше да строи АЕЦ, както датата за изборите, както оценките за Дянков по време и след мандата, както три различни мнения на ден за едно и също нещо.Удобно изпънат в креслото при Цветанка Ризова /с пистолет на тумбака - факт, който я подмокри/, обясняваше как коалиция е *** дума.Сега се увърта край перфораторския блок и някое Яне.

27

Анонимен

преди 10 години

Просто сега Станишката прехвърля на някой друг отговорността за провала на следващите избори. Демек, сега бате ви Бойко бие някой друг, а не персонално Станишката. Жалка картинка!

26

Анонимен

преди 10 години

Кой каквото ще да говори ,но по времето на Станишев когато беше премиер беше много добре в България ,имаше бизнес и всичко вървеше ,стига да ти се работи

25

иво

преди 10 години

Много *** народ има щом не оценяват каква позиция заема Станошев в поликата на европа ,този човек може много да помогне на България а ние го плюем о обиждаме на прекъсното ,няма толкова *** на народ като нашия ,който се кланя на мутри и престъпници.

24

КиБик

преди 10 години

"Не абдикация а полезен ход" - чудя се дали това е желязна (по точно чугунена), или милиционерска логика. Мой и двете :)

23

някой

преди 10 години

На снимката - едно от лицата на лицемерието, уморено да лъже дори себе си.

22

1122

преди 10 години

Защо изпадна в ситуация да се обясняваш бе другарю ?

21

Иво

преди 10 години

Един няма в БСП, който да излъчва характер и мъжество. Гея, ***, тоя *** на снимката все едни мазни, гадни, хлъзгави. И поведението им такова. До вчера отговороността на гея беше да бъде в страната (никой не знае защо но той така казваше и си вярваше), днес отговорността била да бъде в ЕП. Е няма нормален човек, който да не види личиян интерес при такова завъртане на 180. Просто няма! Това може да изглежда полезен ход само на плазмодий като този, въпреки че и той едва ли го вярва.

20

Ф.С.В

преди 10 години

Намираме се в една ужасна държава - Положението е толкова объркано че дори политиците са неориентирани какво се случва- хаос навсякъде -природни и политически бедствия- И най страшното- мутрите пак са на властт и ще бъдат пак на власт- всички тези мутроподобни чучела от 25 г насам - а народа разбра че - Държава няма !---неговата майка е - опърпани доброволци с картонени медали и малко човещина останала незасегната от алчността- Ние сме нация която си заминава с голяма скорост към отвъдното !!

19

Мазньо

преди 10 години

правете си изводите що за човек е тоя, щом е спечелил конкурса по *** *** на Станишев

18

Анонимен

преди 10 години

То и Тиквара ако някой го постави в Европата ще отърчи да се перчи там, но никой го не ще.Печена тиква за консумация от прости ганчовци. Руснаците са пуснали една карикатура - тръбата на Южен поток и сенатор Маккейн я запушва с една едра тиква.

17

изнервен

преди 10 години

Ей го и този е същата куха червена лейка като лидера си. Дрън-дрън глупости, лъжи и комунистически клишета.

16

Анонимен

преди 10 години

Отишъл, но и някой трябва да го иска там, що се отнася за ПЕС и постове. Вас някой някъде да ви е поискал?