69

Анонимен

преди 10 години

Не е нужно да се влиза с войски. Много други неща могат да се направят за да се помогне. На първо място не трабваше да се изтеглят войските от границата - след като това стана онези обезумяха и започнаха да колят наляво и надясно. Може да се затвори небето, можеше да им се дадат танкове... Сподед п-к Стрелков само ако имаха поне 1:10 съотношение на танковете това заколение въобще нямаше да се случи. Колкото до мнението на запада - той никога няма да каже нищо хубаво за Русия, а ако иска да въведе санкции да ги е въвел вече. Явно Хабад твърде много му шепне на Путин.

68

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

Ха! Ха! Дир-ничета, страхотни статии ни поднасяте! След като си се ос*ал до ушите, почваш да разказваш, че такъв ти е парфюма! Няма как братята американци да паднат по гръб! Ех този Путин, кой ли го не анализира! Интересно с какво опълченците (терористите, сепаратисти, бунтовници) свалиха въртолета! С прашки! Освен това, какво прави този въртолет там, след като има примирие! Над 400 000 бежанци са минали границата с Русия. Американците викат няма бежанци! Да се прочели в нашите медии за бежанци?

67

TerminatorOfTrolls

преди 10 години

До Анонимен 126Не лепи епитети на хората, които могат да се лепнат спокойно и за теб! Путин вече отдавна има репутация на диктатор и той уверено върви по стъпките на Хитлер, за това за положителен аспект е наистина смешно да се говори. Като говоря по стъпките говоря буквално, той използва стратегии и тактики използвани от Хитлер!

66

Анонимен

преди 10 години

123 ***, в днешно време има само един ПОЛИТИК и това е Путин на фона Църния дявол и пуделите му Путин се откроява с такава сила че и след 100г ще пишат за него в учебниците. При това в +положителен аспект.

65

Анонимен

преди 10 години

Работата е пределно ясна опълченците НЕ са предадени , сложноста идва от *** пудели на Църния дявол - сприране на икономическите връзки м/у Европа и Русия е кофти ситуация и Путин лаврира.Освен това опълченците вече имат и силата да разкарат черноризците , а Украйна вече е бита карта особено ако газовия поток я заобиколи след като Австрия подпечата и де факто узакони Южен поток.

64

Анонимен

преди 10 години

Путин с войска не може да влезе в Украйна, този капан му беше приготвен, но такъв тип реакция е твърде първосигнален. Има много начини да си свършиш добре работата.

63

Анонимен

преди 10 години

"Анализатори: Руският президент се опитва да спаси репутацията си"Как можеш да спасиш нещо което никога не си имал. "Репутация" Путин има единствено сред немислещото руско стадо и русофилската предателска *** като тази в България. Така че дайте да говорим за по-сериозни неща, темата за престъпници като Путин и техните престъпления не е интересна.

62

Анонимен

преди 10 години

Путин повдигна много стандарта на страната. Истината обаче е, че полковник Стрелков свърши цялата работа и в Крим с помощта на многобройните си колеги там, поднесе всичко на тепсия и се прехвърли в Новоросия. Там координира опълчението. В момента хората там наистина се чустват предадени. Прочетете anna-news и Марат Мусин по въпроса. Жалко, че, Кремъл предпочита да преговаря с олигарси и не с обикновенните, непроверени хора от опълчението. Сигурно защото обявиха национализация в Луганск и Донбас.

61

Анонимен

преди 10 години

А междувременно, защото бандерите се справят толкова добре с "примирието " , Прасенко е заявил че ще "изпълнят плана предсрочно " и ще го отменят.Бандрска им работа - обявиха го само за медиите практически такова не е имало!

60

Анонимен

преди 10 години

3хил откровени фашисти + 10хил *** зомбита ТОВА е движещата сила на 5 млр $ на Църния Дявол в тая хунта която досъсипа Украйна.Разцепването на 2-3 части е вече единствен изход , дали Путин ще помага или не няма значение , омразата от двете страни "може да се реже с нож".

59

55

преди 10 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !*** да живееш в Русия!!

58

до 116

преди 10 години

Най-великият държавник е Ким чун мун нам кой по ред. Има 100 процента подкрепа на севернокорейците. Щото който не го подкрепя, нали знаеш какво го чака!? Тъй че твоят Путин е след него...

57

нещо май...

преди 10 години

Нещо май нашите медии съвсем НЕ са в час.Защо НЕ пишат за посещението на Путин в Австрия?За подписаният договор за Ю.Поток и за още 23 икономически договора...Или нашият господар Чичо Сам ни е забранил да говорим за това!?!?А някакви си "специялисти" се тревожат за рейтинга на Путин--това е типично отклоняване на общественото внимание.Цяла Европа подписва договори с Русия-само ние и украинците се правим на"сърдита мома".За толкова ли *** ни имат и наистина ли смятат, че ****тряла е лош...?!??!!!

56

Анонимен

преди 10 години

Преди поне след бедствие имаше една Русия която все даваше, ами сега бедните ни хорица къде ще живеят и как ще си оправят домовете. Като нито работата е работа нито парите са пари, не можеш да се нахраниш с тях камо ли да си оправиш дома. Някой въобще мисли ли за тях

55

Loyko

преди 10 години

I na tozi Napoleoncho mu se vizda kraja.Kogato diplomacijata kuca,idvat pushkite

54

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

FT да пише за Русия?Какво ли разбира английска *** от кладенчова вода?

53

neo

преди 10 години

поредната *** статия. Неадекватна и ръсеща само докадки. Някакви наблюдатели казали нещо , Украйна твърдяла нещо, НАТО и т.н. Доказателства има ли за руски войски на границата с Украйна, доказателства има ли че снабдяват сепаратистите........няма. Ами тогава всеки *** може да си твърди всичко. За разлика от откровено тъпите американски политици , за които се доказа че шпионират и изтичат телефонни разговори ит.н, то при Путин нещата са завеоалирани. Истински играч. Репурацията му си е ОК)

52

Adam1966

преди 10 години

До 102 >> Радвайте се , че покрай мен/ толкова,дребен смешен .. и нищо не разбирам/ вие може да изглеждате Интелектуални Гиганти >Все пак не всички можем да бъдем на вашата висота...Лошото е , че пишете анонимно и не може да станете Супер Звезди...Изберете си един ник и градете име и уважение пред всички , дори и пред нас несведущите...

51

Анонимен

преди 10 години

На снимката: "Сетата Троица" която управлява Русия - КГБ, военните и "Газпром"

50

Анонимен

преди 10 години

До Adam1966Lele che si glupav, Adame, sushti tekezesarski agitator. I ne se kazva "Amerika", a "USA". Verojatno tjah imash predvid kato "otsi - hraniteli" na Evropa, ha, ha... Tekeze, tekeze-e-e ... isto na sto si bil partien sekretar...