40

Анонимен

преди 10 години

Това беше социалното правителство на БСП - намаляме тока с 2 лв ама ви взимаме депизитите щото банката фалира??!!

39

Анонимен

преди 10 години

25 години плащам заради грабежите на комунистическите престъпници

38

qdosan

преди 10 години

Що за идиотия? Държавата да спасява банката на мафията? Единственото обяснение за това е, че държавата и мафията са едно цяло?

37

Анонимен

преди 10 години

Станишев неслучайно бяга към Брюксел.

36

ЕДНА

преди 10 години

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ СЕГАШНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НЯМА ДА ЗАПЪЛНЯТ НЕДОСТИГА НА СРЕДСТВА....ТА ТЕ ЗА ТОВА ЛИ СА ГИ ИЗТОЧИЛИ ЗА ДА ГИ ВЪРНАТ ??? ВАЖНОТО Е ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ, СЪДЕНИ ЗА ТОВА ИЗТОЧВАНЕ КЪМ ТЯХНИ ФИРМИ ИЛИ ЗА РАЗДАДЕНИ ЛОШИ КРЕДИТИ СРЕЩУ КОМИСИОННА....ИЛИ ОЩЕ ПО ЛОШО - НА ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ !!!???? ДА ВИДИМ СИЛАТА НА ЗАКОНА ВЪРХУ ЛОШИЯ МЕНИДЖМЪНТ Г-Н ОРЕШАРСКИ !!!

35

Анонимен

преди 10 години

Фонда за влоговете няма да стигне за всички влогове в КТБ даже и за малките до 100 хиляди евро. Има и големи влогове по 2 милиона лева и повече като тези на Вежди Рашидов и Бойко Борисов от ГЕРБ. Няма друг начин освен да бъде ликвидирана банката и влоговете. Спасяването ще струва милиарди левове от държавния бюджет, освен ако няма заеми от МВФ и Световна банка, но те пак ще трябва да се връщат после.

34

Анонимен

преди 10 години

"Експертът" Орешарски го докара дотам народни пари да се харчат за спасяването на една частна банка.

33

кои

преди 10 години

Вярвам, че ще се налеят свежи пари в банката и тя ще бъде спасена .

32

bili hlapeto

преди 10 години

Не се знае дали това ще се случи, Орешарски да не бърза да се изказва .

31

Лозанова

преди 10 години

До кога с тази тема, още колко ще се говори, пише и спекулира, какво повече се цели. Нека всички да си свършат работата и тогава правете каквото искате. Нямате право по този начин да спекулирате, достатъчно се направиха по тази тема, стига сте всявали масови психози се направиха.

30

АНТИМУТРА

преди 10 години

АКО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ СИ НАПРАВИ ХАРАКИРИ МОЖЕ ХОРАТА И ДА СЕ УСПОКОЯТ!!!!

29

edin

преди 10 години

Защо си мисля,че последните години ВС.банки отчитаха рьст на печалбите с 10-12%.

28

ААА

преди 10 години

Газпром и ОМВ подписаха днес за Южен поток.Днес, защо я няма новината ? А Одисейчо няма ли го да коментира...?

27

бубулина

преди 10 години

Защо хора като него трябва да се изказват по такива теми, при положение, че при него всичко е на обратно и никой не го иска. Всичко си беше добре, преди Пеевски да реши че има криле и може да си прави каквото си иска. Срината , друг път.

26

АНТИМУТРА

преди 10 години

ДЪРЖАВАТА ДА НАЦИОНАЛИЗИРА БАНКАТА И ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ С ВЪПРОСА И ХОРАТА ЩЕ СА СПОКОЙНИ И НЯМА ДА СИ ИЗТЕГЛЯТ ПАРИТЕ !!!!!!КОЙ Е ТОЯ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ДА СИ ТЪРСИ ПРАВАТА ПО-СЪДЕБЕН РЕД ША ИМА ДА ПОЧАКА 10 ГОДИНИ :DDDDDНА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ!!!!!НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ИЛИ УВЕЛИЧЕНИЕ НА КАПИТАЛА ТАКА, ЧЕ ЦВ ВЕЧЕ ДА Е НИКОЙ!!!

25

бубс

преди 10 години

Ей, *** народ сме и ми е мъчно.Не всички които имат пари в банката са мошеници !!!Нямам ни кола, ни апартамент ама имам пари в КТБ-то (причините са сложни що ги държа в банка).И ми е мъчно че всичките пари изкарани с четен труд може си заминат, защото имаме крадливи управници и злобни сънародници.Важното е да има закони и да се спазват - днеска е*ат съседа ти, утре е твой ред!

24

Анонимен

преди 10 години

Помните ли преди година когато ви казах, че Орешарски е копие на Любен Беров. Правителството му е беше създадено точно на същия принцип - безпринципна договорка между БСП и ДПС. Банковата криза тогава се задълбочаваше. Сега е същото. А министър-председателят ни обяснява колко хубаво живеем и какво светло бъдеще ни очаква. Ако нещата продължават така КТБ ще е само началото. Казвам го със съжаление.

23

Bad Boiko

преди 10 години

Popravete si greshkata dragi jurnalisti.Bivshiyat premier Oresharski !

22

Анонимен

преди 10 години

Сатанарски със самодоволна усмивка за това, че фалира България...

21

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха-ха :) Значи да обобщим. Прасето Пеевски, понеже е във война с Василев не иска да си плаща дълговете към банката съвсем умишлено, за да я фалира. И сега простият Орех ще плати масрафите на банката с държавни пари, с парите на данъкоплатеца и ще мисли, че е направил нещо велико. Няма толкова проста, грозна и крива тиква като наш Урко, честно ви казвам